Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(54)
Raspunsuri - Pagina 3
Libra spune:
Oameni buni si-ntregul sat, adevaratele mele surori!
Am fost la restaurant sa sarbatorim ziua de 15, am dat 4 telefoane de bucurie (2 dr., 1 nasa si 1 prietena), am motait o ora si acum, cand nu ne mai tremura mainile si picioarele, ne-am intors la voi sa ne mai bucuram impreuna dar mai ales sa va uram din toata inima SA TRAITI CAT MAI CURAND MOMENTUL DE CARE NOI AM AVUT ASTAZI PARTE.
_
made in Romania, '73
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Libra Oameni buni si-ntregul sat, adevaratele mele surori! Am fost la restaurant sa sarbatorim ziua de 15, am dat 4 telefoane de bucurie (2 dr., 1 nasa si 1 prietena), am motait o ora si acum, cand nu ne mai tremura mainile si picioarele, ne-am intors la voi sa ne mai bucuram impreuna dar mai ales sa va uram din toata inima SA TRAITI CAT MAI CURAND MOMENTUL DE CARE NOI AM AVUT ASTAZI PARTE. _ made in Romania, '73 |
libra chiar ca e motiv de sarbatorit!!
abia astept sa ne spui cati sunt
ai grija de burtica , e foarte pretioasa
felicitari inca odata!!! bravo!
Libra spune:
MONA, ai vazut cum arata subiectul in sarbatoare, e randul tau sa-l umpli de bucurie. As vrea sa-ti amintesc faptul ca sotul meu este nascut in aceeasi zi cu tine si astazi a devenit "insarcinat" cu beta bun-bunut.
Suntem alaturi de tine, nu uita ca trebuie sa plimbam copiii in Copou.
_
made in Romania, '73
Libra spune:
Brunadria, speram sa fie bine in continuare, nu stiu cand ar trebui sa merg la prima eco. O luam usor, din aproape in aproape, ne bucuram pt fiecare pas mic facut. Vom sarbatori mai mult cand vom tine comoara in brate.
Azi stiu doar ca-mi doresc sa ne bucuram la fel pentru fiecare dintre noi si sa ne mutam cu tot cu subiect la Odisee.
_
made in Romania, '73
MayanMistica spune:
Libra draga noastra , felicitari din toata inima si o sarcina cat mai usoara si bebelasi sanatosi.
Mona scumpete maine sa ne dai o veste super minunata si fie ca DD sa asculte toate rugaciunile noastre si BB mult doriti sa apara cat mai repede la toata lumea.
Mai , ce v-am zis eu voua acum doua luni? Ca va ploua cu bebei..am zis bine sau nu?
Libra spune:
Buna dimineata fete frumoase!
Va invit la o cafea buna!
Astazi iar e o zi lunga, sa fim cu draga noastra MONA si sa ne rugam pentru noi toate.
_
made in Romania, '73
Libra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MayanMistica Libra draga noastra , felicitari din toata inima si o sarcina cat mai usoara si bebelasi sanatosi. Mona scumpete maine sa ne dai o veste super minunata si fie ca DD sa asculte toate rugaciunile noastre si BB mult doriti sa apara cat mai repede la toata lumea. Mai , ce v-am zis eu voua acum doua luni? Ca va ploua cu bebei..am zis bine sau nu? |
Dulce Mayan, bine ai revenit si tu sanatoasa!!
Ti-am admirat fetita si iti urez sa incepi anul cu un fratior pt ea in burtica!
_
made in Romania, '73
ada29 spune:
Buna dimineata,
Libra,multumim de cafeluta Foarte buna.
Va doresc o zi buna,la toate!
Mona!
Ellyshor spune:
LIBRUTZA, pai ce-mi vad mie ochisorii???????
FELICITARI scumpa mea!!!! Wowwww...e o veste minunata! Sa va ajute Dumnezeu, sa creasca burtica frumos si armonios!
Mai fetelor, pai va mai las asa...sa va faceti de cap, ca vad ca va faceti de cap..BINEEE
Adutza....pooop dulce obrajorii Ce matinala esti, eu asa as face nani
Va pup dulce pe toate si va imbratisez cu drag. Eu sunt bine, in mare
Babyboom...vino la mami...acum
amy2007 spune:
Ada29- Z16 CM, stimulare cu Vitex
Amy2007- Z16 CM, laparoscopie pe 12.11
Ancamac- Z??
AniG- Z3 CM
Babyblue- Z18 CM, HSG pe 12.11, se pregateste pt. IA
BlueFlower-+32
Brunadria- Z6 Putere si curaj!
Camy1002- Z39 CM
Cinezee- Z34 CM
Danny1- Z21 CM
Ellyshor- Z26 CM, instilatii pe 01.09, stimulare cu Vitex;
Galliciana- Z5 CM
Guzelnico- Z23 CM, laparoscopie pe 7.11
Libra- Gravidutaaaaaaa
Lumy_Clt- +12
Luminita42- Z23 CM;
Lyly_mar- Z21 CM
MayanMistica- Z5 CM
Menics- Z??
Micomic- Putere si curaj!
Mona40- Z15 de la PUNCTIE, Z13 de la ET cu 3 EMBRIONI
Simonia- Z11 CM, se pregateste pt. IA in dec.
Sorinake- Z8 CM, HSG pe 29.09, se pregateste pt. IA in dec.
Soricica- Z??
*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!
O ruga puternica si fierbinte catre Doamne-Doamne: sa le dea rabdare si curaj surorilor noastre dragi care se pregatesc de IA- BABYBLUE, SIMONIA, SORINAKE- si sa le ajute pe cele care au facut FIV sa vina cu rezultate BHCG mari:
MONA- 16 decembrie
GHIDUL GRAVIDUTELOR
Lectia 1- Mult somn
Lectia 2- Multa mancare buna, servita de sot
...
VITEX-FRUIT (incercat de Ada si Ellyshor)
BILE (recom. de Sorinake, postat de AniG)
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png