Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(54)
Raspunsuri - Pagina 6
Mona40 spune:
Blue floricica...stiu ca nu iese...dar uneori iese...stii tu cum e cand astepti.
Evident ca am facut testul de sange azi dimineata, si dupa 16:00 17:00 am rezultatul.
Da' asa de dorul lelii....a facut o fata pe la fiv...dragaica test de urina inainte de testul de sange si s-a pozitivat.
ma gandeam si eu...
Oricum...parca am simptome de CM. Vagi dureri jos, cu precadere spre ov dr...balonari...
Stiu ca pot fi si de la. Da oare am eu norocul asta...
Sincer nu cred. asta-i tot.
Acum cand scriu...parca am scurgeri. stiu ca e de la utragestan...dar paranoia e in floare.
Fete, imi cer scuze ca nu sunt si eu activa la conversatii ..
Amy, si eu astept carliontii.
Despre zapada...ce sa zic...vreau si eu sa stau la gura sobii
Deci Floricicanu te supara...nu face bine la burtica
blue_flower spune:
Stiu cum e cand astepti, Mona, stiu...
De aia nu am facut nici un test de urina inainte de test de sange. La astea sunt tare. Nici nu aveam in casa teste de sarcina.
Daca vreau sa fiu tare la ceva, sunt. Ma tin si gata.
Hai, lasa semnele si intepaturile, asteapta frumos pana la ora 5 si ...asta e. Tot inainte, indiferent ce o fi.
Noi ne gandim la tine!
32+
ada29 spune:
Salutare fetelor,
Mona
Acum am ajuns de la intalnire Galli inca nu a plecat din Cj. Ce sa va zic fetelor,a fost super,parca ne cunosteam de o viata.Galli e de 1000 de ori mai blanda,un om tare placut,calm si cald.Ce mai,e de milioane Va recomand tuturor o intalnire cu ea.Eu,tot ca mine,plina de emotii,de nu stiam ce sa o intreb pe fata parca pe mine ma consulta ginec.nu pe ea. Cam atat.A si referitor la poze cine doreste sa ma vada sa trimita pe PM adresa de email si trimit cu draga inima,publice NU fac pozele
guzelnico spune:
Ada, noi ne refeream la poze de grup, adica tu si Galli in timpul intalnirii. Cred ca esti inca sub emotia intalnirii, sensibila noastra draga.
ada29 spune:
Fetelor,pozele sunt in aparatul lui Galli Sorinake,trimit dar sg.deocamdata,cand ajunge Galli o rog pe ea sa va trimita sau mi le trimite ea si eu le dau mai departe
Nico,chiar si alea de grup nu vreau sa le fac publice,te rog sa ma intelegi.
amy2007 spune:
Aduto, da si la fata pe e-mail .
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
Mona40 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ada29 Fetelor,pozele sunt in aparatul lui Galli Sorinake,trimit dar sg.deocamdata,cand ajunge Galli o rog pe ea sa va trimita sau mi le trimite ea si eu le dau mai departe Nico,chiar si alea de grup nu vreau sa le fac publice,te rog sa ma intelegi. Ada Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere si intelepciunea de a face diferenta dintre ele. |
Yete unde statea securista noastra sub acoperire...si noi o banuiam pe sefa
Aduta, glumim, evident ca te intelegem, fa asa cum simti.
noi ne vom bucura pe privat de pozele tale.
Deci....vreau si eu...
P.S. Si dupa aia te santajez ca le fac publice
Scuze te rog...o fumee in durerile...asteptarii...nu mi-e muntea clara.
ada29 spune:
O sa fie pacatul tau Mona daca le faci publice.Deh,piticii de pe creier...Trimit acuma.