Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *122*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neatza
am avut o noapte fantastica, cu o singura trezire la 4; e adevarat ca s-a culcat la 10 jumate.... dar n-a mai dormit 5 ore jumate legate de......muuuuult; evident ca la 7 dadea trezirea, ca era odihnit, dar asa bine mi-a prit somnul asta de nu va imaginati; eu m-am culcat la 12 jumate, dar tot e super bine; acuma a papat titi si a adormit, isi face somnicul de frumusete; nu mi-a dat prin cap sa-l pun in dormitor sa-i dau sa pape, asa ca a adormit pe canapea.... si eu nu am loc langa eeeel; cred ca ma duc totusi sa ma cuibaresc cumva

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Haha...zapada pe fata? Pisilinca, asemeni unei mitze care se respecta, m-a injurat din priviri ieri cind am mers afara si o udau fulgii pe fatza. S-a binedispus si a inceput sa zimbeasca abia cind ne apropiam de scara blocului...

Mai, eu am intrat intr-o atmosfera de sarbatori de numa, nu stiu ce e cu mine, ca nu am mai patit demult . Am asa un avint de curatenie de Craciun, si acuma cind am eu chef nu am pe nimeni sa faca oleaca de babysitting... Si mai am si chef de shopping, ceea ce nu mi s-a mai intimplat de ceva vreme...iar orasul e blocat de zapada. Bine ma mai sincronizez eu cu chefurile mele, nu..?

Si noi, daca nu avem vreo durere, dormim mai binisor noaptea de cind o luam cu noi in pat. Numai ca ma cam tem ca o sa se invete asa, si eu nu-s destul de mama-dedicata ca sa imi doresc sa dorm si la 3 ani cu copilul in pat. Dar nu mai sint nici destul de dedicata incit sa fac kilometri noaptea intre patul ei si al nostru...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata tufete!

Vazut ghiocei superbi, mamici si mai si, bulanase, zapada, brazi, cabana, ce sa mai... cred ca a fost de vis intilnirea! Tare rau imi pare ca nu am fost si noi! Speram ca alta data sa se potriveasca!

Am vazut ca se vb de intilnirea de pe 26 sau 27 decembrie, si io-s pentru gasit un loc acoperit unde sa ne intilnim cu smotoceii, sa ii lasam sa alerge liberi pe jos Cum nu cunosc indeajuns Bucurestiul, va las pe voi sa propuneti... un MALL sau ce sa fie?

Noi plecam miine, abia astept, nu mai am rabdare!!!

Sanatate ghioceilor raciti! Si nu, nu se da antibiotic pt muci!!!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Monnvas, merci mult!
Pai, daca nu poti pe 26 poate se aranjeaza pentru 27.
Doar vrem sa fim cat mai multe, nu-i asa?

Mami de LENA 30.03.2009

Pai si pe mine ma "aranjeaza" pe 27, ba chiar as plusa si cu o propunere pe la ora 14.00-14.30, ce ziceti?
Sint de acord pt cafeneaua verde, da nu am reusit sa vad unde "sta" Si daca va hotariti pt ea, poate va indurati sa imi spuneti si mie ce sa ii zic la taxi ca sa stie sa ma duca acolo

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata tufete

La multi ani! ghioceilor nostri:

Victor Cristian,bebe de Florinela79
Ina Gabriela,bebe de Carmenada
Lucian , bebe de Simonapro
Aidan Victor,bebe de Mona_B
David,bebe de Olishka
Briseis,bebe de Georgiana310

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

buna dimineata tufete

La multi ani! ghioceilor nostri:

David,bebe de Olishka

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni

La multi ani! si de la noi

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna dimineata fetelor!

la multi ani sarbatoritilor si insanatosire grabnica celor bolnaviori!

vad ca puneti de o intalnire pe undeva..mai citesc eu si gasesc si detalii..as vrea sa ma vad cu voi!

ne laudam cu 9 lunite superbe..are tudor cam 9.3oo kg zic eu..dar trebuie cantarit, cam 73 cm.. si 4 dintisori cei doi de sus ai spart gingiuta chiar astazi! sunt zimtati si minunati!

sta cateva secunde singur in picioare si cade in fundulet daca nu apaca sa se tina de ceva in timp util..se tine de tot ce apuca si merge in laterale..zice tata, mama, buba, bubu, papa, apa...doarme bine, mananca bine! rade si eu un mic rasfatat..nu vrea insa sa-si tina bibe singur cand papa laptic sau suc..e putoros:P..bate din palme.. face si pa atunci cand are chef

azi a facut cacuta la olita! pt prima data..este a treia olita pe care o schimbam

apuca tot ce este la indemana lui...acum il invatam sa se dea singur jos din pat..k a luat cateva trante..dar a invatat pepielea lui cum s acada si nu pateste nimic:P

eu sunt tot cu facultatea la care ma duc si este super..alin cu cursurile de perfectionare in ale artei fotografice..ne merge bine nu ne plangem..dar intotdeauna e loc de mai mult!

sper sa am timp sa mai stau pe aici cu voi..sa mai citesc din ce se mai intampla in casele voastre..

anca mi-a trimis un mesaj zilele trecute ceva cu cadouri de craciun..sau asta am inteles eu..
poate gasesc pe aici ceva detalii in plus!

cu mult drag

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

David,bebe de Olishka

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Victor Cristian, bebe de Florinela79
Ina Gabriela, bebe de Carmenada
Lucian, bebe de Simonapro
Aidan Victor, bebe de Mona_B
David, bebe de Olishka
Brisees, bebe de Georgiana310

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

David,bebe de Olishka

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput