Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *122*
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
m_monique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Raaluca ufff mai monique... chiar a ramas fara far? ![]() Mami de ![]() |
pai daca a ajuns pe mana mesterului fanica care repara si strica ...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Monnvas/Monnvas.jpg)
Monnvas spune:
Raalu, a ramas ori 26, ori 27. Eu pe 26 tre' sa zic pas, doar daca-i pe 27 imi arat moaca.
Arata interesant localul, chiar pare o idee buna. Ce zic fetele? Chatonelu, da o opiniune!
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
shasa spune:
WOW BIANCA am vazut filmarileSunt superbe, mi-a placut mai ales cea la baita. Trebuie sa recunosc ca ai ceva curaj daca l-ai scos pe bebe afara dupa baita...eu inca nu am facut chestia asta si nici nu cred ca o voi face
IriTeo
Petru
New Life Is Born
Raaluca spune:
Monnvas, merci mult!
Pai, daca nu poti pe 26 poate se aranjeaza pentru 27.
Doar vrem sa fim cat mai multe, nu-i asa?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nikoleta20 fetelor ma apuc sa incarc poze pe picassa. supe "caciulita pisicuta"...cred ca mi-as croseta si degetele daca as incerca macar sa fac asa ceva...bravo,dodo-pui Nikoleta 20 mamica de ![]() ![]() ![]() http://b1.lilypie.com/mY71p2.png Site BB http://mario-andrei.go.ro/ |
NIKOLETA bine ai revenit
![](pupic.gif)
Iri
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
New Life Is Born
joanna27 spune:
Offf ce greu merge netu...'.
Raportam si noi ninsoare la Tg Mures, cu fulgi mari, s-a depus un strat consistent...berbecu nu a fost deloc impresionat, ba chiar enervat ca il atingeau fulgii pe maini si pe fata.
In alta ordine de idei am incercat sa fac si eu ca voi azi.adica sa las laptopu deschis sa mai arunc cate un ochi..da n-am reusit de cat sa uit tot ce am citit ca de postat mai greu..
Asa din amintiri si sa fie cu iertare ca sigur uit ceva .
GIANINA multumesc pt sfatul referitor la Humana Milchzucker,m-am prins mai greu ce e,dar m-a lamurit DYANA pe care o puuuuuuuuuup.
DYANA ti-am trimis un pm cat o zi de post , sper ca a ajuns ca imi facea netu figuri. mutunelul, mamica lui titi si silueta si pe surioara bineinteles.
ILINCA am vazut ca te-au lamurit fetele referitor la lunganu, slabu si ochelaristu ca e "soata mea" vb nu mai stiu (MONAVAS PARCA), iar tipa te lamuresc eu e "nepotica mea " pun in ghilimele ca are 18 ani deci numa mica nu mai e
, e fata surorii mele.Dar pt mine e mai mult ca o sora decat nepoata, a crescut cu mine si merge peste tot aproape cu noi.Si da aia cu nasu stramb ,ochelari ,slaba si in tricou cu patratele sunt eu.
Asa de curiozitate tie cu cine ti se pare ca seaman berbecu mai mult?
OLINSKA pupam bosu sa se faca bine si sa ii treaca mucusorii.Sincer nici eu nu i-as da antibiotic la simtomele care le are.
MILLI speram sa aveti o nopate usoara si sa va faceti si voi bine.
Am vazut un inotator da nu mai stiu al cui..si caciuli crosetate si frumoase..ma cam lasa memoria.
De excursioniste ce sa zic, inca nu mi-a trecut ciuda ca eu nu am fost acolo si nu am avut taria sa studiez indeaproape si in amanunt toate pozele,ca mi-au dat lacrimile la cate m-am uitat si sa stiti ca nu glumesc.
Ce mari sunt toti..m-a apucat rau melancolia ..
de berbecut DARIUS ANDREI (27.03.2009)
poze
joanna27 spune:
Iar o sa ma "distrez" la noapte...berecu meu nu ai dparme decat daca imi simte buzele .Asa ca am renuntat sa il mai pun in patut ca eram ca hopa mitica .
am vrut sa mai scriu ,da dca nu ma simte urla de berbecut DARIUS ANDREI (27.03.2009)
poze
Floric spune:
Buna dimineata! Servim o ceva pentru trezirea simturilor
Se pare ca sunt singura la ora asta pe aici. Fac parte din "echipajul de urgenta" si m-am trezit sa vad daca mai ninge. SI cand am vazut masinile din parcare troienite am considerat ca nu merita sa mai dorm...
cand mai vedem noi iarna ca asta.
Va astept la discutii...Nimeni?
Poze Raru
Poze noi
INTALNIRE ESTICA GALATI
Un vot la somn de ingeras, va rog
Rares Rarisel cel mai frumusel
Nu uitati sa imi trimiteti codul de bare de la produsele HAPPY. Multumesc.
andiaroro spune:
eu, dar la mine nici urma de zapada, doar un frig de-ti intra in oase si la ora asta o mica insomnie...obisnuita
raportam una otita aparuta "pe bune". pana acum erau doar "potentiale si tuse care nu se mai termina(cu tusea m-am lamurit:toata scoala lui frati'su tuseste asa).partea proasta... a ratat mam'zela prima petrecere serioasa: serbarea de craciun de la cresa. nu e contagioasa, dr a zis ca putem merge, dar m-am gandit ca mai bine evit sa mai adaug inca un virus la ce mai avem noi.
OLiska-sper ca e mai bine David
Despre excursie....chiar nu stiu ce as mai putea eu spune.Doar ca...mi-ar fi placut sa fim si noi acolo
Fetelor-va multumim pentru urarile aniversare. Trebuie sa recunosc ca eu uitasem in ce data suntem, asa ca am purces repede la confectionarea unui blat...cum nu era bine mam'zela am trecut repede strada la dr ramanand sa fac crema pt supertortul aniversar la intoarcere.apare si consortul intre timp, ii dau raportul cu ce si cum si plina de elan ma indrept spre bucatarie unde blatul meu intrase la apa.
era tot rotund, dar de dimensiunea palmei...un
soricel ii rontaise "strategic".fara tort nu a ramas fata ca am facut altul a doua zi(neimortalizat ca fiecare masinarie ce pozeaza are cate ceva...musai sa le reparam curant ca vineri are frati-su spectacol la gym)
Floric spune:
Vad ca sunt multi bebei bolnaviori. Le doresc sanantate grabnica si trainica, sa iasa mai repede afara la joaca cu zapada. Azi l-am spalat pe Raresu cu zapada pe fata, asa de proba, am luat cativa fulgi in mana si cand i-am dat pe fata nu a fost incantat, el casca gura poate pica ceva.
Nu stiu cand mai intru ca merge netu' mai mult sta din cauza semnalului.
Poze Raru
Poze noi
INTALNIRE ESTICA GALATI
Un vot la somn de ingeras, va rog
Rares Rarisel cel mai frumusel
Nu uitati sa imi trimiteti codul de bare de la produsele HAPPY. Multumesc.