Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *28*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Raluca, ganglionul meu era umflat tare, se vedea si cu ochiul liber, dar din fericire era moale, mobil si bine delimitat (adica facea parte din categoria celor nepericulosi, din cate stiu eu). Avea 3 cm, pe masurate, ca il masuram zilnic sa vad daca mai creste! SI zau ca dupa ce am renuntat la deodorant a disparut in cateva zile. Bine, ca m-am dat si cu diclofenac, care e antiinflamator, cred ca ajutat si asta. Nu am auzit de magazinele DM. Unde le gasesc?

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Eu merg in cel din Auchan Militari. Au o gramada de produse faine.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

NELA eu nu pot vedea filmuletele
KIKI_CRI ma bucur ca ne-ai mai dat un semn ca sunteti bine si am vazut si pozici de craciunei
ANDRE eu ii dau milupa care ia mers foarte bine si face kk singurel,verde ar putea face de la ceai daca ii dau daca nu habar nu am,iar bibe 1 eu stiu ca pana la 6 luni dar iti dau un sfat nu folosi tetinele cu care le cumperi,curg prea repede si prea mult,i-ai din acelea anticolici de la nan nr 1 si i le schimbi cand observi ca trage greu si se enerveaza,eu i le-am schimbat cam pe la 2 luni jumate,poate din cauza asta iti si vomita ca el fiindui foame trage mult si se umfla repede
RALUCA_U ma bucur ca ati ajuns acasa,din pacate nici pozele tale nu le pot vedea mamica puternica
MONIKUS sa va fie de bine increstinare si sa sti si ca Irinel al meu a fost tare agitat dupa botez,si-a revenit abia dupa cateva zile bune, si sper sa iti revi din oboseala
KAWAICHAN foarte frumos filmuletul si mi s-a facut un dor de japonia,iar mancarea aia nu stiu daca mai am ocazia sa o mananc a doua oara
ELLE multumim de capitol si de retete
Vai MONICA cat e de scump,cred ca iti umple sufletul cand il vezi
UVE_GOT_MAIL sper sa iti revi si tu cat de curand,acum realizez cat sunt de norocoasa ca o am pe mama desi am avut si eu zile cand imi venea sa plang de oboseala.Nu stiu daca ai cum sa o faci sa doarma noaptea,isi regleaza sg somnicul
Multumim AMA si iti dorim si tie sa fi sanatoasa si sa o faci pe mami mai fericita decat este acum
SANTORINI nici nu stiu daca se dezobisnuieste curand sa nu mai doarma leganat,daca stiti voi cat m-am "rugat" de mama sa nu il mai legene si acum cand o aud ca ii zice ca numai leganat ii place ranjesc pe sub mustati si spun"ti-am zis ,ti-am zis"
AIDA sper sa repare sotul drumul si sa nu stai "inchisa"in casa
Am recuperat ,deci in primul rand multumim tuturor mamicilor pentru complimente la adresa printului si a mamici dar cu rectificarea ca am burtica de zici ca sunt gravida in 4 luni,sper sa scap de ea pana la vara,cum nu stiu dar eu sper.De aranjat MONI sa sti ca e unul din lucrurile care imi place cel mai mult,desi nu-mi iese intotdeauna,iar de cand cu piciu stau numai cu parul strans dar or sa vina si vremuri bune
Jale ce-a fost afara,stiti ca v-am zis ca ma duc dupa acte noroc ca nu am stiut ce e afara ca altfel nu mai ieseam,am facut 40 min pe o portiune pe care o pargurg de obicei in 10 min si sa nu va mai spun grija sa merg incet incet sa nu alunec.In fine am depus dosarul pt bani baiatului si il mai am p-ala pentru asistent personal,si sa ma laud si eu,am reusit sa iau de la primarie,stat care or da bani adunat cu pensia mea si insotitorul 1400 ron,in loc de 800 cat ziceau ei,asa ca sunt linistita ca am bani de lapte vreo 3 ani de acum incolo.
Am dormit azi de la 5 la 9 si acum nu mai am somn binenteles,iar dimnineata nu stiu cum sa ma trezesc
si sunt pe-aici

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Iulika,noapte bunapupici tie si lui Bruculica

Cristina,mi-am trecut albumul pe privat(niste tembeli..in fine).Parola e "melania" pt cine vrea sa intreNu am poze cu mine cu breton dar bag imediat (sunt de pe a12-a )

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

zau ca nu mai stiu de ce nu e bine cu henna dar o sa o intreb maine
... cat despre DM le gasesti in Real si da Alverde cu galbenele este si preferatul nostru dar ce pacat ca nu am mai gasit ... eu l-am luat pe ultimul

Mergi la inceput

Aida, uita-te pe eticheta, dar mai mult ca sigur ca are aluminiu. Te rog eu mult, arunca-l acum la gunoi!!!! La lush au niste deodorante pe care cred ca le taie dintr-o bucata mai mare, se vad la kilogam! (eu mi-am luat o bucatica mica de tot pe care am dat in jur de 30 RON). Vezi ca au si site si fac livrari online. Nu tine asa de mult ca celelalte antiperspirante, dar e OK. Decat sa dau in alte minuni, mai bine ma spal mai des, ca tot stau numai acasa!

POZE

Mergi la inceput

nu cumva zici de uleiul ala de corp? dar de fapt ala e in forme ... ce naiba ca asa imi palce sa stau acolo si sa miros toate cele pana cumpar si cand ies nu mai stiu ce am vazut e grave

Mergi la inceput

Aida, e vorba de prietena ta Doris? Ca am vazut pe forumul supereva.ro ca da sfaturi la fete si intr-adevar, pare ca stie ce spune, adica e convingatoare!
Offf, acuma nu stiu ce sa fac, dar zau ca eu am citit numai de bine. Cica numai henna neagra ar fi periculoasa, ca i-au adaugat astia nu stiu ce substante toxice, dar eu vreau sa ma fac cu mahon. Si sincer, ma fac mai mult pentru ca cica face bine la par, actioneaza ca un tratament, culoarea chiar nu ma intereseaza asa de mult. Oricum nu cred ca prinde pe parul meu.
Mary, hai ca intru acum sa ma uit la pozele tale!

POZE

Mergi la inceput

peste henna nu se prinde nici o vopsea si nici pe par vopsit nu prinde cum trebuie

... dar daca tu te-ai documentat si e ok , atunci sa iasa culoarea care o doresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Acum le-am uploadat...sa nu radeti de minesi spuneti-mi verde-n fata de nu-mi statea bine,sa nu mai mai fac inca o data

bretonici

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput