Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *28*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

pt voi fetele cu mult drag....www.dancingsantacard.com/?santa=1331531" target="_blank">Ama danseaza si va ureaza

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Ce tare,de milioane!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

da , de doris e vorba ... cred ca e moderatoare pe supereva . Sa stii ca nu's ce diplome are in coafura , si-a ales meseria asta pt o iubea pur si simplu , dupa ce a facut dreptul si a lucrat prin tribunal femeie nebuna ce sa mai zic , si preda arat tunsului , coafatului ... face ce ii place ... nu asta ne dorim toti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Acum le-am uploadat...sa nu radeti de minesi spuneti-mi verde-n fata de nu-mi statea bine,sa nu mai mai fac inca o data

eu doar verde in fata stiu sa zic , daca nu mai bine tac decat sa mananc rahat , dar nu vad nici o poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Aida, da, stiam ca peste henna nu mai prinde nimic, dar sincer, nici nu prea mai vreau sa ma mai vopsesc. SI asa imi cade parul, e subtire, se rupe usor, vopselele chimice il distrug si mai tare. Eu acum nu l-am mai vopsit de 3 luni, deci am ceva sanse sa prinda.
Mary, nu cred ca ai apucat sa pui poza cu bretonul, ca nu am vazut-o. Te-am analizat si am vazut ca ai fruntea inalta, deci aproape sigur iti sta bine cu breton. Pe de alta parte, din poze pare ca ai tenul foarte frumos, luminos, fara cosuri, deci si fara breton iti sta bine. Dar o schimbare e oricand binevenita!!!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Yuii,Sabinaaaace mai faci,ma bucur sa te vad! Ce fac "mogalnetele"?

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput

Buna dimineata dragelor!
Sper ca nu m-ati dat disparuta.Am fost in zona si am citit din cand in cand cat mi-a permis timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

bretonici
Aici is pozele...parola "melania"

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Mi-am amintit brusc ca anul trecut pe vremea asta plecam la Paris..cat de frumos a putut sa fie..ma uit la poze
Si ne-am intors romantici taaare tare si in noaptea de revelion am conceput o araboaica mica-mica Sper sa-i placa limba franceza
Stateam cu sotz fiecare pe canapeaua lui si ii spun vinovata "Bai, eu ma gandesc numai la tortul ala din frigider" ..el imi raspunde "Si eu la feeel,adu-l sa-i zic ceva " si l-am adus cu platou cu tot si l-am dovedit .. Ooof, in ritmul asta , vai mama mea. Dar maine cine va avea laptic dulce, cu martipan?
Si eu am ras de Dragoselul (mi-e asa drag de el mai ales ca si pe al meu sot il cheama tot Dragos), super jucaus!
Avem si noi o www.elfyourself.com" target="_blank">felicitare virtuala, dar cu elfi . Enjoy!

Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Am vazut o tona de poze cu bebei care mai de care mai frumosi.Cu fetite superbe si flacai dragalasi.Nu nominalizez pe nimeni,de frica sa nu uit pe careva.

Noi suntem bine,la superlativ de ocupati.Am inceput sa merg la birou de luna asta si am incercat sa ne formam o rutina.E solicitant dar ii multumesc lui D-zeu ca sunt copiii sanatosi,asta e tot ce imi doresc.

Cand nu suntem acsaa,la birou iesim la plimbare ca altfel cu doua mogalnete si o bunica in casa.Ne plimbam ori cu masina,ori pe jos,dam o raita de cartier.
Am prins curaj la condus si am dat de gust.ASa si fetele sunt cuminti si noi ne simtitm bine.(m-am luat dupa mihaela)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

madalina esti o dulce, ca de obicei

mary multumim ca ne citesti. promitem povestioare mai multe ca doar avem material didactic suficient

ma bag la nani si eu ca maine este o noua zi

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre Concurs PAMPERS

Mergi la inceput