Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *28*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

bretonici
Aici is pozele...parola "melania"

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Bretonici iti sta fff bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mary, eu nu pot sa sufar bretoanele astea drepte, care pica in ochi! Eu cred ca ti-ar sta bine cu un breton mai filat si putin mai scurt. Si parul sa il tunzi filat in lateral. Parerea mea de nepriceputa! Sa mai zica si fetele!!!!
Aida, ce frumos ca Doris a avut curajul sa faca ce ii place!!! Bravo ei!!! Sa stii ca mi-am dat imediat seama din discutiile de pe forumul acela ca e pasionata si ii place ce face. De-asta am si retinut-o, ca m-a impresionat in mod placut!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Sabina,multumesc

Cristina,mie exact alea de care zici tu nu-mi plac...ne-am facut mai multe colege atunci bretonul asa,eram toate marca "EBA"

Mai astept pareri...

Primul Craciun in 4

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ladies, ma duc la somnic!

Va pupa fata!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

mely sa stii ca si mie imi place cum iti sta cu bretonel desi nici eu nu m-am inteles bine cu el , dar pe tine te face copilita desi esti o copilita ... ioi cred ca e prea tarziu sa scriu

... bun revenit fetelor din tara soarelui rasare ... maine intru la poze ca azi e deja ... maine

cristina zau ca nu stiu cum sa faci cu hanna asta , la urma urmei faci cum simti sper doar sa iasa asa cum iti doresti

... si eu merg la ca iar o sa am o zi incarcata ...
gasca

Mergi la inceput

Mary, hihi, exact la EBA m-am gandit si eu prima data!!!
Da' ai vazut ca si ea a renuntat intre timp la el, cred ca e super nasol sa-ti pice mereu pleata in ochi!!!
Dar tu sa te faci asa cum iti place tie, ca esti tanara si frumoasa, eu sunt deja la stadiul de babaciune si stii si tu ca mamaiele au alte gusturi!
Devyla, ma bucur ca te vad. Pozici noi cu minunile tale ai?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Despre Lisa nu pot sa va spun decat ca e o fetita minunata.In ultima vreme e foarte cuminte.Noaptea se mai trezeste din cand in cand doar.Nu de foame,cred ca i se face dor de mine
In timpul zilei,e cuminte.sta vreme buna in patut si se uita la carusel,iar cand se plictiseste o pun pe burtica cu o jucarie in fata si se impinge sa o poata atinge.Cand reuseste sa atinga o jucarie este in extaz,fericita si pipaie obiectul cu mult interes.Pe Erika o iubeste la nebunie.La nimeni nu rade in hohote cum face cand o vede pe surioara.O urmareste prin toata casa cu privirea cu mult interes si cand o ia in brate,isi inchide ochii si zambeste atat de dulce.
De ceva vreme se rostogoleste de pe burta pe spate,in ultimile zile ii reuseste de fiecare data.A mai descoperit exercitii cu manutele.Le apropie de fata si le priveste incruntata cu ochii incrucis apoi le departeaza uitandu-se dupa ele.
Mai revin...
Daca doriti sa o vedeti pe Lisa,pun poze

Mergi la inceput

Si io m-as baga la somnic, dar il astept si pe sot, care acum se joaca pe calculator. Eu il pun mereu sa ma mangaie pana adorm, si e asa de bineeee, merita sa-l astept si pe el pana vine in pat!!!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Pune,punevrem vrem

Cris,inca nush ce sa fac...mi-as face ca sa scap de rutina asta de par fara nicio forma si nu mi-as face de frica sa nu raman cu 3 fie in cap (cu toate ca am auzit ca e bine sa-l tunzi cand iti cade..).Ms de pareri

Primul Craciun in 4

_

Mergi la inceput

Devyla, da, vrem poze!!!! Si fetele vor, in mod sigur, dar acum sunt toate la somnic si nu iti pot raspunde!
Mary, pai daca te tunzi nu ramai cu doua fire, din contra se regenreaza mai bine. Mai ales daca zici ca iti cade, tunsul e solutia cea mai buna. Eu nu ma tund ca mi s-a pus pata sa mi-l las lung si insist in prostia asta pana m-oi trezi la realitate.

POZE

Mergi la inceput