Bobocei de sep-oct 2008 (231)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

nikolici mai arata-mi si mie odata ce fel de cizmulitze ave-ti??

lala am murit de ras, te si vad cu mainile in 7 parti sa stergi, ce prinzi...... NOROCOASA

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Aaaaaa......fi-mea mai nou stie cum o cheama cand o intreb imi zice "am" si cand o intreb cati ani are imi ridica un deget(aratatorul ) si zice "nu"....si vreau sa zic ca nu i-am spus/aratat decat de vre-o doua ori si asta acum vre-o cateva zile

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

SALUTARE!
Tocmai la tzanc sa spun si eu Felicitari Lidia!!! Uite ca-i trecut si de hopul asta! Dar ... lamureste-ma te rog si pe mine ce sunt/este acca???

Pana la urma cum ai scos-o la capat cu homeopatul si divergenta de opinii ? Izabella e mai bine?

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Vad ca va "laudati" cu zapada prin capitala. Iar a venit iarna pe neasteptate ?? La noi nici macar n-a fulguit, dar a batut un vant napraznic si aici la noi in camp au fost -4 grade. N-am iesit pe-afara cu Dragos, dar nu de frica gerului, ci pt. ca iar are muci; altfel l-as fi scos.

Sanie noi nu avem si nici nu iau, pt. ca de cand s-a nascut Victor ma tot pregatesc sa-i cumpar, dar pe cand sa trec la actiune trece si zapada, asa ca... am hotarat ca nu merita. I-am luat schiuri si mergem la sfarsit de saptamana pe partie, chiar daca avem mai mult drum de strabatut. Abia astept sa-i iau si lui Dragos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

SALUTARE!
Tocmai la tzanc sa spun si eu Felicitari Lidia!!! Uite ca-i trecut si de hopul asta! Dar ... lamureste-ma te rog si pe mine ce sunt/este acca???

Pana la urma cum ai scos-o la capat cu homeopatul si divergenta de opinii ? Izabella e mai bine?

nu prea merit felicitari...ca nu stiu daca le-am luat...voi afla in februarie...dar de scapat am scapat

acca..e un fel de atestare internationala in UK.. pentru economisti...care se obtine dupa ce dai vreo 14 examene..

cu divergenta..am fost ferma pe pozitie..si a lasat-o ca mine..iar Izabella si-a revenit cu ipeca..

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Babytza, imi pare tare rau de mama ta. Sper din tot sufletul sa se faca bine cat mai repede, sa va bucurati de sarbatori impreuna, acasa.

Soricelul tau e un dulcic! Iti seamana tot mai tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

andy_g felicitari pentru noul job si mult succes
lidia iti tin pumnii sa fie bine cu exam

10s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Mai avem apx. o saptamana si ne testam sa vedem dc e cu ochi.
Asa ca vreau majorete in ziua respectiva!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Nocom, ce distractie cu zapada la voi in curte!!
Sa stii ca ai mei dorm impreuna desi au camere separate, dar asa si-a dorit Victor, si, desi Dragos se trezeste foarte des noaptea si plange pana ajung eu la el cu "calmantul", Victor nu s-a trezit niciodata, cu toate ca e sensibil si alte zgomote il trezesc. Cred ca plansul lui Dragos noaptea e "zgomotul de siguranta" pt. Victor, adica stie sigur ca nu e singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lidia eu te felicit in februarie, bine?Numa sa ne si zici rezultatul!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput