Bobocei de sep-oct 2008 (231)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

andy_galro saniuta am luat-o din metro acum 4 ani, DAR, este chicco si probabil o mai gasesti pe alte site-uri de pe la noi.. eu am vazut-o pe okazii azi si era 120 lei.

lala cata treaba aveti voi acolo!!! Cat despre caca, nu stiu daca sa te bucuri sau nu.... eu una as muri de sila daca as vedea ca papa vreunul dintre copii kk!

claudiaH chiar super patutul!! Sa-ti traiasca fetita MARE!!! sa inteleg ca de acum doarme impreuna cu fratiorul? Nu se mai trezeste noaptea? Nu plange niciodata in somn?? Intreb pentru ca eu stiu ca n-as putea inca s-o culc pe daria cu Matei din motivele enumerate mai sus!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Eu tocmai am comandat sanie...am gasit la un pret bun...zic eu
http://www.bebecarucior.ro/catalog.php?product_id=2653, fatza de restul site urilor cu peste 100 ron si unde nu o gasesti in stoc.

Sania lu Nocom este in jur de 200 ron, asta dc nu ai posibilitatea pt okazii.ro.Eu urasc site ul ala, niciodata nu stau sa licitez pt. ceva.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

am ajuns acasa, pe la 7 si ceva chiar. 2 ore pe un drum de maxim 40 de minute(din voluntari in salajan). Cica am mers foarte bine , am o colega care sta langa mine si au plecat la 6 prin oras si la 8,20 erau la minis... Faza tare este ca am facut 50 de minute din curtea Metro/Praktiker pana pe centura pentru ca respectabilii parteneri de trafic gaseau normal sa faca dreapta de pe banda a 2a ! Adica ce, ei e prosti sa stea la coada alaturi de pelbe Ma rog, mai trist e ca am vazut inclusiv colegi de munca si as fi avut pretentii de la ei...Si astia la radio zeceau ca "traficul e ingreunat" Care trafic nene??? ca traficul de fapt nu era, sa faci 4 ore din berceni pana in voluntari ma scuzati, nu e trafic
Si ca totul sa fie perfect am aflat ca s-a rasturnat un camion pe centura (dupa ce am trecut eu) si au ramas ai mei colegi blocati pe acolo. Si eu ma intreb daca scot camionul pana maine sa stiu daca merg pe centura sau ma aventurez prin oras??

Probleme mari domle

Centura au latit-o din loc in loc. Adica de la Voluntari spre stefanesti e asa: 4 benzi / 2 benzi/4 benzi /2 benzi cedeaza trecerea...asa ca nu pot spune ca s-a imbunatatit traficul, dar eu merg doar pana la voluntari

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Am fost la magazinul deja faimos din Berceni sa ma uit dupa olitze si am intrebat si programul pt. cele care vreti sa veniti mai devreme sau mai tarziu.Este 8-21.
Au bagat cizmulitze ca ale noastre pe alta culoare, insa nu am intrebat de numar.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Nocom, sunt invidioasa pentru distractia copiilor in zapada. La noi ninge rar iar de depus... iarna trecuta o singura data si a durat vreo saptamana insa a fost ceva iesit din comun pentru zona noastra. De obicei iarna pe-aici e deprimanta, e ca o toamna mai rece.

Despre dormitul copiilor impreuna, da, dorm de cand avea Lucia...(nici nu mai stiu exact) cred vreo 11 luni. Si nu, Lucia nu se trezeste noaptea. De fapt se trezeste cred dar isi cauta suzeta (are vreo 3-4 suzete prin pat) si se culca la loc. Au amandoi acelasi program, se culca intre 19-20 si se trezesc pe la 7. Lucia mai are peste zi inca una sau doua reprize de somn (max. 2 ore doarme peste zi). Cand unul dintre ei e bolnav ii separ bineinteles. Daca e Lucia bolnava atunci Stefan doarme cu tata si eu dorm cu Lucia in camera copiilor. Daca Stefan e bolnavul atunci Lucia doarme singura in camera copiilor si Stefan cu noi. Avem doua saltele disponibile si puse una peste alta fac imediat un pat pentru Stefan. Nu am dormit niciodata cu ei in pat, nu pot pur si simplu sa inchid un ochi de teama sa nu-i deranjez asa ca... fiecare cu patul lui.

Mergi la inceput

Nocom, ce distractie pe voi Am si eu cateva poze cu fi-miu stergand masinile de zapada

Lala bag seama ca Ana nu se dezminte, mananca orice Si eu zic sa joci la loto !

Claudia super patutul! Si cu aparatoarea aia chiar nuai de ce sa iti faci griji. Mihnea s-a obisnuit si el cu patutul lui, chiar dca aparatoarea e mica. A fost dulce rau duminica dimineaa ca s-a dat jos din patut si a venit singur la noi in camera.Si ca sa nu mearga singur si-a luat carticica cu Bocanila , cred ca ii era putin teama, ca era inca semi-intuneric.

Ma tot gandesc daca sa ii comand sanie sau nu. Daca dupa astea 2 zile nu mai ninge toata iarna? Cred ca o sa aman pana in concediu decizia. Daca la Baile Felix e zapada iau o sanie de pe acolo si astae.

Intrebare: de unde ati luat pana la urma apreskiuri pt bebe?
Sau ghete mai de zapada? Mihnea are o pereche de ghete imblanite, dar scurte si o pereche mai inaltute, captusite, dar sunt din fas si nu stiu daca sunt atat de impermeabile cum spune eticheta (le-am luat din Reno)
de raspunsuri

poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Paula, e adevarat e mai mica aparatoarea voastra dar si patul e mai mic. La Stefan am avut si eu o aparatoare de acelasi gen dar patul era de 160cm lungime iar Stefan era un copil mult mai linistit decat Lucia. N-am avut probleme. Patul in care doarme Lucia e insa de 200cm lungime iar domnisoara mea e mult mai nebunatica. Asa ca am luat aparatoare in consecinta. Acuma o intrebare: ce sunt alea apreskiuri?

Mergi la inceput

uite www.clubafaceri.ro/produsehot/apreski/" target="_blank">atea sunt (mai jos pe pagina)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

voi ati scos copii azi afara? mie mi s-a parut o vreme ingrozitoare, nici cainele nu l-as fi scos, daca continua asa cred ca ne asteapta mult timp de petrecut in casa

nikole, claudia saniutele sunt super

babytza multa sanatate mamaei tale, am vazut papaciosul de pandispan

10s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Gata ..am terminat cu examenele ...desi mai mult m-au terminat ele pe mine

iar de miine la munca....

Fetele ..merci mult de urari...nici nu stiu ce sa zic...am avut niste subiecte..naspa rau...dar m-am straduit si eu

anamona da ..fac acca..mai am 2 examene de dat la anu.. si termin...asta daca le iau pe cele care le-am dat zilele astea

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput