Bobocei de sep-oct 2008 (231)
Raspunsuri - Pagina 4
kllemi spune:
laureta si noi ne ducem tot vineri la mosu' si tot la tati la servici...![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
abe spune:
anca si la mine a ramas urata cicatricea, cred ca se cheama cheloid, este o reactie e pielii. daca te si doare poate ar trebui sa te vada un doctor.
eu am avut de facut azi un drum pana in unirii, dar dupa 10 minute m facut cale intoarsa, era imposibil de mers.
incredibil cum i-a luat iar prin surprindere iarna...si aseara cica aratau ca-s pregatiti, erau cu toate masinile aliniate
noi am incercat sa iesim azi, dar am stat doar vreo 15 minute pentru batea foarte tare vantul.
anca81 spune:
Noi n-avem zapada...adica a "stropit" asa un pic dar nici vorba de om de zapada si bulgari...Vrem si noi 
Multumesc fetelor pentru raspunsuri referitor la cezariana, hmmm, ma duc la doctor dupa sarbatori, clar.
Ne-am inscris intr-un concurs, daca aveti chef puteti sa ne votati aici: shhhh...nani, nani pui mic
Anca &
Carla (13.08.2008)
lala77 spune:
Angelyna, aparatori de pat gasesti la Ikea.
Kllemi, deci din cauza ta a nins!
Stai linistita ca nu esti singura: azi, la prima ninsoare, am constatat si eu ca n-avem ghete/cizme, nimic de iarna, doar pantofi.
Acum avem ca am fost la shopping.![]()
Nocom, vad ca va place zapada.![]()
La noi nici nu prea a nins. Mai mult a plouat.
Mie nu-mi place cand ninge ca se ia curentul si se blocheaza drumul (noi stam in camp..., nu cred ca vreti sa stiti).Azi am fost putin in oras si deja erau vreo 5 masini prin santuri pe drum; n-am vazut nici macar un utilaj de deszapezire, nu mai spun de nisip si sare cadeja bat campii.
Alice a spus de cei din sant ca "si-au scapat telefoanele si s-au aplecat dupa ele si uite asa au facut accident cu copacul"![]()
Alice cica: "ce spune meteo?" "spune ca ninge la noapte" "daca ninge ,maine nu merg la gradi chiar daca nu mai am terempetura; stau acasa sa ma dau cu sania"
Chiulangioaica!!!!
Am uitat sa va spun ca Alice s-a trezit dimineata cu febra, habar n-am de ce. Vad ca nu mai are acum.
Anna tocmai a mancat niste kk. L-a executat pe covor, l-a luat pe maini, l-a pus pe nadragii mei, pe niste dulapuri in bucatarie, a mai calcat si sora-sa in el si cand o spalam (nici nu stiam ce sa sterg mai intai) am vazut ca avea si pe sub suzeta, deci a si halit Bleahhh!Pana la urma am bagat-o in baie ca nu stiam pe unde s-o mai spal. Merg sa ajut bona sa le scoata.
sabinel spune:
lala, vezi partea plina a paharului, mami! o sa ai o fetita tare norocoasa. poate ar trebui s-o puneti sa joace la loto, nu se stie...
ange 
Sabina si Amalia
andy_galro spune:
hello! si la noi a nins si e tare frumos afara iar lui Andrei i-a placut tare mult sa mearga prin zapada
lala va fi tare norocoasa Anna ta![]()
nocom e super saniutza!!!! de unde ai luat-o? se gaseste si la noi? iar de copii ce sa zic: sunt superbi
babytza ce mai stii de pastilutele de dinti? ca ne trezim noaptea cu niste urleteeee
de nu mai stiu cum sa-l linistesc
ange, lumi 
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nausica Nikolici, te stiu fata isteata, ia zi-mi tu mie sincer, asa, cu mina pe inima: cam ce crezi tu, au latit Centura, au ba? Nausica si Ania poze Right now I'm having amnesia and deja vu at the same time. I think I've forgotten this before. |
O parte este latita, era o alternativa pt drumul meu de intoarcere de la munca.
Si ultima data cand am fost eu pe ea, se lucra la greu si am facut 3 ore de la aeroport pana acasa cu K urland, se circula la un moment dat pe o singura banda, ambele sensuri.Nu mai stiu in ce situatie este centura de apx 6 luni.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
paula apropo ai ajuns acasa sau esti macar pe aproape???
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
ClaudiaH spune:
Angelynna, eu am comandat-o pe ebay. Cei de la Reer au multe modele si au preturi acceptabile deci poti sa dai un search dupa numele Reer si vezi ce gasesti. Ce am eu e cel mai nou model al lor. La ikea la noi nu am gasit decat o aparatoare jalnica de cca 100cm si inalta de doar vreo 20. Pe cand asta acopera toata partea laterala (135cm) si are o inaltime de 44cm. Parca ma auzit ca ebayul vinde acum si in ro.
babytza spune:
andy g ultima instiintare este de pe data de 7 decembrie cand au ajuns in Irlanda. De acolo nu imi da nimik pe site-ul de cautare UPC....
Babytza si puii
Valentina
David