Bobocei de sep-oct 2008 (231)
Raspunsuri - Pagina 7
nikolici spune:
babymom cum a fost la botez?
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
Lidia felicitari ca ai terminat cu examenele 
Te asteptam cu sampania in februarie 
Lavinia crezi ca te-am uitat ??? Baga pozeeeee ![]()
![]()
![]()
Maine o aduc pe mama acasa
Sta o zi, apoi o internez la Fundeni pentru Herceptin. Nu are rost sa o trambalez pe drumuri, e cam dureros pentru ea sa o plimb cu masina si are doua zile de tratament...apoi de vineri e acasa si mai merge doar la pansament.
Niko io nu pot sa ma abtin
Asa ca ....

Babytza si puii
Valentina
David
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici lidia eu te felicit in februarie, bine?Numa sa ne si zici rezultatul! ![]() Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
eu te felicit de pe acum...cred ca e cu ochi
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui nikolici babymom cum a fost la botez? Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Nikole, a fost foarte fain si... pt. mine, emotionant. E prima oara cand am increstinat un pui si uite, a fost chiar fetita fratelui meu.
Mi-a fost tare teama sa nu raceasca micuta, ca in biserica a fost tare frig, dar preotul i-a facut un botez care semana mai mult cu cel catolic, adica i-a udat doar capsorul, n-a scufundat-o in cristelnita, si, prin urmare n-a trebuit dezbracata de tot, ca eu eram cu blana pe mine si dardaiam.
La restaurant, copiii au fost tare cuminti, Dragos a fost centrul atentiei tuturor. A mancat tort la doua lingurite
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui CD27 andy_g felicitari pentru noul job si mult succes ![]() lidia iti tin pumnii sa fie bine cu exam 10sMami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008) ![]() |

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui babytza Niko io nu pot sa ma abtin ![]() ![]() ![]() |
Babytza! Nikole! Pe bune???!!! ca daca-i pe bune, bag si io:

Nu te superi pe noi, nu?

Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
nikolici spune:
Eeee ma supar, imi creste inima in mine!Sa vezi dezamagire de nu-i![]()
pup you all
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
elly_16 spune:
nikolici scot anticipat fetele 

mamidestefan mult succes! Astept in februarie sampania 
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
babytza spune:
Piolica , Joy la voi ce se anunta ? Ceva samburei pe acolo ? 
Haideti fetelor, sa curga vestile bune de sarbatori
Sa mai uitam si noi de treziri noaptea, mofturosi si bobocei bolnaviori 
Burtoasele noastre ce fac ? Roxi a scris
, Monyca si July ce fac sambureii din burtici ? 

Babytza si puii
Valentina
David
piolica spune:
| citat din mesajul lui babytza Piolica , Joy la voi ce se anunta ? Ceva samburei pe acolo ? ![]() Haideti fetelor, sa curga vestile bune de sarbatori Sa mai uitam si noi de treziri noaptea, mofturosi si bobocei bolnaviori ![]() Burtoasele noastre ce fac ? Roxi a scris , Monyca si July ce fac sambureii din burtici ? ![]() ![]() ![]() Babytza si puii Valentina David |
crezi ca nu as fi avut super limbarita daca era vorba de un simburel????
, din pacate nici luna asta nu a fost sa fie, poate urmatoarea. Speranta moare ultima.Piolica si Lizuca (12.09.2008)

10s