Bobocei de sep-oct 2008 (231)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

babymom cum a fost la botez?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lidia felicitari ca ai terminat cu examenele Te asteptam cu sampania in februarie

Lavinia crezi ca te-am uitat ??? Baga pozeeeee
Maine o aduc pe mama acasa Sta o zi, apoi o internez la Fundeni pentru Herceptin. Nu are rost sa o trambalez pe drumuri, e cam dureros pentru ea sa o plimb cu masina si are doua zile de tratament...apoi de vineri e acasa si mai merge doar la pansament.

Niko io nu pot sa ma abtin Asa ca ....

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

lidia eu te felicit in februarie, bine?Numa sa ne si zici rezultatul!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

eu te felicit de pe acum...cred ca e cu ochi...da sa ne spui tu daca am intuit bine ..peste o saptamina

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

babymom cum a fost la botez?

Nikole, a fost foarte fain si... pt. mine, emotionant. E prima oara cand am increstinat un pui si uite, a fost chiar fetita fratelui meu.
Mi-a fost tare teama sa nu raceasca micuta, ca in biserica a fost tare frig, dar preotul i-a facut un botez care semana mai mult cu cel catolic, adica i-a udat doar capsorul, n-a scufundat-o in cristelnita, si, prin urmare n-a trebuit dezbracata de tot, ca eu eram cu blana pe mine si dardaiam.
La restaurant, copiii au fost tare cuminti, Dragos a fost centrul atentiei tuturor. A mancat tort la doua lingurite ; l-am imortalizat in cateva poze, sper ca am sa pot sa le descarcarc sa le vedeti, desi cred ca s-a bulit cardul de memorie (era cam vechiut), ca nu-l mai citea aparatul - sa vad ce pot salva.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

andy_g felicitari pentru noul job si mult succes
lidia iti tin pumnii sa fie bine cu exam

10s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Niko io nu pot sa ma abtin Asa ca ....

Babytza! Nikole! Pe bune???!!! ca daca-i pe bune, bag si io:

Nu te superi pe noi, nu?

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Eeee ma supar, imi creste inima in mine!Sa vezi dezamagire de nu-i
pup you all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

nikolici scot anticipat fetele
mamidestefan mult succes! Astept in februarie sampania

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Piolica , Joy la voi ce se anunta ? Ceva samburei pe acolo ? Haideti fetelor, sa curga vestile bune de sarbatori Sa mai uitam si noi de treziri noaptea, mofturosi si bobocei bolnaviori

Burtoasele noastre ce fac ? Roxi a scris , Monyca si July ce fac sambureii din burtici ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Piolica , Joy la voi ce se anunta ? Ceva samburei pe acolo ? Haideti fetelor, sa curga vestile bune de sarbatori Sa mai uitam si noi de treziri noaptea, mofturosi si bobocei bolnaviori

Burtoasele noastre ce fac ? Roxi a scris , Monyca si July ce fac sambureii din burtici ?

crezi ca nu as fi avut super limbarita daca era vorba de un simburel???? merci pt intrebare, din pacate nici luna asta nu a fost sa fie, poate urmatoarea. Speranta moare ultima.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput