Bobocei de sep-oct 2008 (231)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Seara buna
In sfarsit a gasit tati o saniuta, dupa ce a umblat ca un nebun prin oras, nu e ceea ce voiam, dar trebuia musai sa ia sanie fetii si sa o plimbe in parc... dar a ajuns cam tarziu acasa, deja se facuse ora de somn, asa ca Bianca mai mult a motait in sanie... dar cum am dus-o la leagan, si-a revenit ca prin minune... si apoi chinul naibii sa o mai luam de acolo...

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Mda....cosmonautul cumparat e scurt la picioare, loc cacalau pt zapada :(...dar are mama manechina acasa

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

elly vreau poza cu saniaaa.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

ada foarte bine punctat la ambele dileme. vreau doar sa adaug ca dragos sigur nu se va mai intarca din cauza lui si mi se pare un instrument folositor pt laptele de noaptea/dimineata.

Mie una nu mi s-a parut asa solicitant sa alaptez la cerere, mi-e greu sa ma pun in locul acelora care percep lucrurile asa dar accept ca se intampla. Pana de curand ma cam durea sufletul de parca eu pierdeam ceva dar mi-a trecut.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

bradul cred ca il fac in we. Ideea e cum oare sa il fac fara sa ma stie copiii? As vrea sa le vad fetisoarele mirate cand intra in camera si dau de brad.

El este de plastic (cel de anul trecut, daca reusesc sa-l gasesc prin camara) si decoratiunile sunt argintii, rosii si albastre. Probabil decorarea se va rezuma la varful bradului... si sa caut si niscai cordelina sa-l leg bine de masa, nu?!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

300 imi dardaie ... de frica, sper sa nu imi mai raceasca macar o perioada , nu ma supar, orice sfat e binevent

Nikolici am manechina

Ada il faci cand dorm ei

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Mi-a cazut net-ul din cauza ninsorii, asa ca am pierdut mesajul.
Reiau:

Poate ca nu am nuantzat suficient: nu ma streseaza/ingrijoreaza aceasta pasiune a lui Dragos pt. biberon, nu ma tem ca se va intarca din cauza acestei, evident, noi distractii. Dilema mea este daca sa-l invat acum cu bibe, adica la 1 an si 2 luni, cand multe mame (inclusiv pe aici s-a vehiculat ideea) se straduiesc la aceasta varsta sa-l dezvete de el.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

eu vreau sa-l pun pe hol si sa-l leg de un diblu in perete.

mi s-a facut asa o pofta de bebe mic tot scriind de alaptat dar ma abtin cu stoicism.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Referitor la sondaj
Dyanira noi deja am facut bradul... artificial si in toate culorile
Babymom 1. in locul tau, eu i-as lasa biberonul o perioada, e ca o jucarie noua pentru el, nu cred ca e pericol, mai ales ca stie deja sa bea din canita, in niciun caz nu as inlocui canita exclusiv cu biberonul; 2. eu am trecut printr-o experienta asemanatoare cu o prietena, si am considerat pana la urma ca nu mai e cazul sa-i explic de o mie de ori acelasi lucru, cred ca deja luase hotararea, iar eu imi raceam gura de pomana, cred ca la un moment dat ma considera si enervanta...
300 niciodata nu inchid usa la baie, exceptand cazurile cand mai e si altcineva in casa, dar atunci nu plange, ca are cu cine sta... de fapt ea plange cand se vede singura, nu am probleme sa o las cu alte persoane

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

babymom asta intelesesem, restu' a venit asa bonus de dragul scrisului

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput