Bobocei de sep-oct 2008 (231)
Raspunsuri - Pagina 19
abe spune:
babymom la 1 nu pot sa-ti raspund (din pacate)
dar la 2 iti spun ca eu m-as fi bucurat enorm sa am parte de sfaturi pentru alaptare. mai incearca putin
... cat sa nu fie in detrimentul familiei tale sau a prieteniei cu ea, ca pana la urma si daca nu reusesti sa o convingi nu-i un capat de tara, nu va fi nici primul nici ultimul copil pe LP
kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici klemmi ai fost la magazin? Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
nuuuuu....
ca a plecat sotu' si nu am cum sa ajung pina acolo.....mie greu cu asta mica dupa mine, mai ales ca este destul de departe 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
baby_boy spune:

Sa raspund si eu la cateva intrebari.
Bradul o sa-l fac in week-end.. rosu cu auriu si artificial. De anul viitor o sa-l fac natural..atunci o sa stie si Radu cu ce se mananca...si o sa fie un intreg ritual..de la mers si cumparat pana la impodobit.
Deja am cumparat 3 globuri in forma de masinute...sunt foarte frumoase..cate unul pentru fiecare![]()
Radu deja s-a bagat in bomboanele de pom![]()
De dormit..noi dormim de pe la 6 luni sa zic..cu lumina stinsa..eu nu pot dormi cu lumina aprinsa...si asa l-am obisnuit si pe Radu..dupa baita..hop in pat..se stinge lumina..vine tzitzi..si somnik.
Noi am iesit in fiecare zi afara..adica Radu....asa l-am obisnuit..fie ploaie..fie ger..minim o jumatate de ora..maxim o ora a stat. Ii place mult zapada.
Ange am vazut fetele la zapada..Crinul sta cu fular la gurita si cu manusi...maaaa..ce cuminte e..eu nu-l conving pe Radu deloc.
Cadouri de craciun....deja i-am luat masinuta fifi cu bule de sapun..tocmai a primit sanie de la tataie pe care o inauguram maine in zapada..si sigur o sa mai primeasca o gramada de cadouri de la familie.Eu vreau sa-i mai iau o bluzita rosie de craciun...sau costumas in ton cu sarbatorile....eu mereu ma imbrac in ceva nou in ziua de Craciun...si asa vreau sa fac si cu el.
Nocom vacanta placuta si multeee poze
Nicole mami tu chiar stii ce-ti doresti?![]()
Glumesc...iti doresc sa-ti aduca Mosul cadoul cel mai de pret ..adica un
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
gaia.nevia spune:
Lavinia, in ce priveste "dragostea" lui Dragos pentru biberon, depinde foarte mult ce "program" va putea el sa-si faca cat tu esti de garda.
De exemplu Radu nu mananca noaptea niciodata. Totusi, nu am renuntat inca la biberon... din motive de comoditate.
Acum serveste lapte o singura data pe zi, la 18, asezat in scaunelul lui, dar tot din biberon, cca240ml.
Am incercat sa-i dau cu paiul, a fost interesant, dar n-a baut nici jumatate, s-a plictisit.
Poti sa-l lasi pe Dragos sa se obisnuiasca cu obiectul, si asta nu inseamna ca nu poate sa continue sa bea din cana sau ca regreseaza in vreun fel.
TL urla la mine si nici daca ar zace Teo nu m-ar lasa sa-i dau ceva din biberon. REGRES!!! REGRES!!! asta urla. Asa ca Teo indiferent de situatie trebuie sa se ridice in fund si sa bea cu paiul, ca oricum nu stie sa bea altfel, si nici nu vrea, prea e multa presiune pe el cu "evolutia" asta.
In fine, nu vreau sa stiu cum e sa nu primeasca biberon si sa nu-i poti da din cana cine stie unde, sau la ce ora... asa ca profita de curiozitatea lui. E o noua achizitie, nu un regres.
Si va depinde si cine-l va hrani. Fiecare cum se va descurca (tata, buni, bona, singur).
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
angelynna82 spune:
300 la fel face si tacsu...mai mereu stau cu gua pe el sa dea mai incet calc sau tv-ul
, crina mea inca nu alearga prin casa...ar vrea ea dar se impiedica daca merge mai repede
A mea si sa vrea nu am cum sa o iau la wc...asa ca o las sa planga uneori...
Laureta offf ce sperietura ai tras mami ![]()
Lala cat de dulci pot fi fetele tale 
CD te
am, burtica ce mai face? Multumesc de aprecieri 
Ma bucur ca v-a placut ideea cu globul/rile 
Abe ai avut noroc cu mancarea?
ici
AlexaM cat de mare a crescut Matei si ii sta tare bine in cosmonaut 
Lavinia multumesc de aprecieri
Dilema 1:Eu l-as lasa un pic pe biberon, macar sa vada despre ce este vorba, apoi i-as introduce canita, eu am pt Crina asa: 2 bibe pt lapte si canita pt suc/apa/ceai.
Dilema 2: as lasa-o in pace....asa am incercat si eu cu vecina mea referitor la “alaptatul la cerere” spunandu-i ce greseli am facut eu... ea totusi merge si pe tzizti si LP...acu nahhh, ce sfaturi a primit de la mine le-a primit si de la pediatre
Oana multi
ici de la noi
Nocom sa va distrati in vacanta, sa veniti cu impresii bune si poze multe.
Sarbatori fericite alaturi de comorile tale si multa sanatate 
Miruna nici lui Crina nu ii place zapada
, cand a simtit ca iau inghetat mainile deja ma intorceam inspre casa..urla din toti plamanii 
Giulianna 
Cristina nici pe departe nu ii place cu fular...batalie mare am dus cu ea, insa ii pun suzeta in gura apoi fularul strans la gura
, manusile le tine ca ii era frig 
Restul casei doarme, eu am ramas singura treaza![]()
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
angelynna82 spune:
CLaudinna intra repede aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142498&whichpage=5
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
300 spune:
mission accomplished: a adormit anda, mi-am adormit si sotul.
nikole hai la club!
cd 
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
gaia.nevia spune:
ref. la nr 2... din ce povestesti, cred ca prietena ta vrea de fapt "blessingul" tau...
Am doua prietene care au nascut recent, ambele au LP in casa si-l servesc fara probleme in paralel cu alaptarea. Am incercat sa le sfatuiesc, cat am stiut si eu, si mai ales sa le indrum spre forumuri/persoane care pot ajuta intr-adevar.
Nu este binevenit acest ajutor, spre surpriza mea.
Sunt familii in care nu se concepe ca femeia sa stea cu pruncul la san toata ziua. Alaptatul la cerere este foarte obositor social, fizic pentru mama, si psihic din cauza presiunii pe care o pune sotul, sau alti copii.
Asta e lumea in care traim, se duce o lupta, poate mentalitatea se va schimba, dar simplu nu este.
Prietenele astea ale mele mi-au dat de inteles sa le las in pace cu pisalogeala, si asta am facut. De cate ori vorbim ma bag in seama, mi se taie, pa-pa asta e.
Daca prietena ta e in situatia asta si nu poate lua singura o decizie, e undeva intre ciocan si nicovala.
Asa ca poti sa-i spui ceva de genul, daca ai face de fiecare data exact ce-ti spun cand iti spun, poate ca ai reusi... In alte conditii... e un efort urias... si daca nu ai sprijin destul sa-l depui e foarte greu.
Si cu asta basta, fara suparare...
Eu sunt genul care sare mereu cu sfaturi din experienta mea si a altora (dupa cum se prea bine vede...) dar cu timpul am invatat ca nu e asa vital (pentru mine si sanatatea mea mintala) sa fiu mereu ascultata. Ascult-o si tu pe ea, vezi ce-o opreste sa te asculte si unde bate.
Scuze daca n-am fost coerenta.
Sunt de acord ca alaptarea e cel mai bun lucru pentru prunci.
Totodata mamele au robinetul. Daca ele nu sunt dispuse sa invete, nu au de unde sa invete, sau nu au putere sa reuseasca, pana unde vrei sa te lupti pentru/cu ele?
Si inca ceva... ce varsta are bebe? Daca reuseste sa alapteze exclusiv pana la diversificare, premiu cu coronita, si gata! (sa fie si ea fericita ca a reusit) Stiu ca nu asta vrei de la ea... dar na. Ea ce vrea?
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
300 spune:
ange mai bine las-o fara fular ca iti raceste mai repede, respiratia condenseaza si locul cald si umed de la nasul ei e mediu propice virusilor. Nu te supara ca ti-am zis, stiu ca stai cu frica-n san la cat ai tras cu ea.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
nikolici spune:
nocom unde plecati in vacantza?
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)