Bobocei de sep-oct 2008 (231)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Babymom daca te intorci la lucru pastreaza alternativa biberon pentru ca tu ai garzi. Anda bea uneori cativa ml de apa cu biberonul insa in cele mai multe cazuri nu o intereseaza, iar lapte eu i-am dat doar de-al meu, care are gustrul ala straniu de care am povestit mai demult. Daca as fi in locul tau, i-as da uneori cu bibe dar n-as insista prea mult.

Pentru a doua problema, am vazut si eu ca, indiferent de sfaturi, de multe ori decizia de a nu alapta e deja luata in 90% din cazuri si orice sfaturi ai da parca sunt praf in vant. Sa-i spui doar ca programul si-l face renuntand la alaptat, daca ea crede ca-i va fi mai usot sa depinda la fiecare iesire de o cutie cu lapte praf si de apa care se raceste sau nu la frig, si daca isi imagineaza cumva ca asa nu se va mai trezi noptile, se inseala amarnic. Se va trezi si va trebui sa mearga si in bucatarie. Acum asta e, nu te mai certa cu sotul, in definitiv e oarecum prietena si casa ta e mai importanta.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

babymom la dilema nr. 1. si eu sunt de aceeasi parere sa-l mai lasi cateva zile poate este doar o chestie de moment....daca nu....asta e, inseamna ca a inceput sa-i placa si gata
2. daca vezi ca vecina nu vrea sa iti asculte sfaturile, inceteaza sa i le mai dai chiar daca se plinge......explica-i, ca fiind la al doi-lea copil stie ea mai bine cum sa-l creesca....nuuuu???

Am si eu o intrebare la tine, ai spus mai cap. trecute ca incepi sa-i dai miere celui mic....imi spui si mie te rog cum ii dai, adica in ce ii pui miere, as vrea si eu sa-i dau dar nu stiu cum.....iti multumesc

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Cine imi da si mie un pont de costume tip cosmonaut, caut si nu prea gasesc...Ati vazut de curand pe undeva, la pret acceptabil?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Am vazut la C&A si Kiabi. Nu m-am uitat la cele pt fetite, uinsa de obicei oferta este mai mare pt fete asa ca sigur vei gasi.

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

babymom daaa, Ramo are dreptate povesteste-i prietenei cum o sa se duca in miex de noapte la bucatarie si o sa dea tarcoale si parca o sa dureze o vesnicie pana se incalzeste apa aia pentru biberon si apoi o sa fie prea fierbinte si da-i si raceste-l si copilul urlaaaa ca deja au trecut 5 minute de cand a cerut papa
ma rog...sunt eu rautacioasa acum, dar asta e experienta mea cu bibele, inca ma apuca toti nervii pana se incalzeste apa
eu, ca una care n-a avut niciun sprijin, zic sa fii indulgenta, sa mai incerci dar evident pana la un punct

vazut 2 fete cucuiete la zapada Ange sa-ti traisca amandoua

am iesit si noi pana la urma, eu cu mucii pana la brau, o sa radeti dar ajunsesem sa ma sterg cu fularul, Mikul n-a comentat dar nici super incantat n-a fost mai ales ca n-are incaltari de iarna si nici pantaloni (am improvizat eu ceva dar mai mult de 20 de minute n-am avut curaj sa il tin)

10s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Am fost dupa sanie si cosmonaut in selgros, carreour si kiabi.
Kiabi au niste uratenii de costume de iarna, mai mult pt baietei, deci am zis pas, in selgros mai nimic asa ca am gasit singurul cosmonaut pt 1 an in Carrefour, pe care l-am si luat, in jur de 50 ron.

La sanii, era prapad ...golll.

nausica azi cand m-au anuntat ca nu mai au sanii, mi-au spus ca primesc mart.Eu am mai vorbit si la alte firme si ac. raspuns am primit, asadar , ramane cererea pt sanie si o primesc acasa marti sau miercuri cel tarziu.Dc vrei si iti place, uite unde am gasit eu http://www.bebecarucior.ro/catalog.php?product_id=2653, la un pret mai bun.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna seara

Noi ne pregatim de plecarea in vacanta, deci nu prea mai am timp sa intru, ca tre sa fac manacarica pentru 20 de zile (congelata), sa strang bagajul, sa ma duc la coafor, cosmetica, bla, bla.....

Sper sa mai intru maine sa imi iau la revedere, chiar daca nu apuc sa citesc nimic!

Noapte buna

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

nausica azi cand m-au anuntat ca nu mai au sanii, mi-au spus ca primesc mart.Eu am mai vorbit si la alte firme si ac. raspuns am primit, asadar , ramane cererea pt sanie si o primesc acasa marti sau miercuri cel tarziu.Dc vrei si iti place, uite unde am gasit eu http://www.bebecarucior.ro/catalog.php?product_id=2653, la un pret mai bun.

Am sunat si eu astazi sa comand saniuta. Acelasi raspuns, momentan nu mai au pe stoc dar aduc, si marti sau miercuri o primesc acasa.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Chestionar despre brad:
1. vreau sa il fac in weekend, vroiam brad natural si maricel dar duminica trecuta Dimitri a tras de unul fara nici un fel de probleme deci ma las si caut unul in ghiveci sa il pun sus undeva.

Am scos copii la zapada dar a fost un esec total, nu le place frigul. Cred ca pana da verdele noi nu mai iesim. Dimitri statea in picioare pe sanie racnind cand l-a atins zapada pe mana am zis ca face apoplexie. Alexei mi-a zis ferm ca lui nu ii place frigul si ca zapada e rece deci mda....am rezolvat o problema.

Mergi la inceput

giuli ce mai faci?

Scumpa la vedere!

Mergi la inceput

klemmi ai fost la magazin?

Mergi la inceput