Bobocei de sep-oct 2008 (231)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

nikolici e ceva cam asa http:// www. bebecarucior. ro / produs2662/PLASTKON ---SANIE-DERDELUS-UFO.htm
Nu e ce mi-am dorit, dar in lipsa de altceva... dar Bianca a stat chiar bine, ma gandeam ca va cadea, dar nu
A luat-o de la Unirea, de la magazinul cu articole sportive

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Vreau sa spun ca m-am suit si eu in sanie... ditamai capra...
Pacat ca n-am avut nici aparatul pt. poze, nici telefonul... dar maine nu uit sa-l iau...

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Sotzul meu a venit acasa pe la 22.40 de la fotbal(plecat de dimineata) si baiguia el ceva acolo....in seara asta e party la munca, dar eu nu ma duc... in 10 minute facuse si dus, se intzolise si se parfuma si dus a fost

10s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Sotzul meu a venit acasa pe la 22.40 de la fotbal(plecat de dimineata) si baiguia el ceva acolo....in seara asta e party la munca, dar eu nu ma duc... in 10 minute facuse si dus, se intzolise si se parfuma si dus a fost

10s

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

elly si eu fac la fel dar uneori sunt fratii la mine. Problema reala e seara cand o las cu tatal ei si noaptea dupa ce
alaptez si ea simte ca plec desi aparent doarme si e satula. In cazurile astea doua urla neconsolata de parca m-ar pierde pe vecie iar eu chiar incerc s-o multumesc intai pe ea.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

rox cum, si unde s-a dus?

si tu nu stiai pana azi ca e party sau zilele trecute zicea ca nu se duce si s-a razgandit?

hai cu noi la club ca nu mai merge. sau iau invitatia sotului si merem vineri ca fetele. Ha- chiar ii sugerez maine pe mes sa stea el cu copilu sa merg eu la party, sa-l treaca fiorii reci... mwahaha...

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

mai s-a si trezit,e la pc, ma mananca limba, dati-mi niste scoch ceva ca mooor pana maine!

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

va sting lumina?

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Ramo nimic n-a zis pana in sweara asta (mai bine zis noaptea asta) are un stil....asa face mereu, e party dar eu nu ma duc....n-am chef sau sa ma duc?! si aici trebuie sa intervin eu sa zic hai du-te... si in secunda 2 e la usa, exact strategia pe care o foloseam eu in liceu cu mama

e o idee buna cu party vineri

10s

Mergi la inceput

Angelynna mi-ai dat o idee foarte buna cu globurile
Nocom mult spor la pregatiri. Unde plecati?
Abe cred ca se anunta vremuri bune
Mai nou, cand vrea tzitzi, Bianca vine la mine si imi intinde bavetica pe care o folosim cand ii dau tzitzi... si mai pot sa mai zic ceva?!
Laureta ai fost tare curajoasa . Bine ca nu s-a intamplat nimic
Babytza
AlexaM ce scump e Matei in zapada... si ce fascinat e de ea...

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput