Gravidute si mamici de Timisoara (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Otim, ati fost la control ?
Cum e Laurentiu?

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 34+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ashera

Cum e Laurentiu?

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 34+ Patrick

acum suntem fericiti ca suntem foarte ok , "pozele" cu timpanele noastre ajung material de studiu pentru studenti (inainte si dupa ) , dar acum incet ne revenim . Din fericire intra tati in concediu de luni si atunci nici la gradi nu trebuie sa-l ducem , din pacate pierdem inca o serbare dar sa fim sanatosi sa putem participa la urmatoarele . Se pare ca problemele noastre majore sunt polipii si amigdalele . De ieri a si inceput sa manance ( de aseara am avut dureri de burtica ca noi i-am permis orice - oricat numai sa pape ceva ) .

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ashera

Cum e Laurentiu?

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 34+ Patrick

nimic poze cu Chris , nimic povesti ce mai face ??? ce zice ca o sa mai fie un fratior ??? tu cum te mai simti ??

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Otim, ma bucur foarte mult ca sunteti mai bine . Lasa ca va reveniti voi si cu mancatul, sanatos sa fie .
Ma bucur ca faceti sarbatorile sanatosi

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 34+ Patrick

Mergi la inceput

Chris a acceptat foarte greu ideea ca o sa mai fie un bebe. La inceput a facut ceva crize de gelozie, s-a suparat pe mine, imi dadea cu pumnii si picioarele in burta, batea copiii... A fost tare greu cu el...
De vreo luna, s-a schimbat radical. In fiecare zi vorbeste cu bebe Patrick, il personalizeaza, il pupa de noapte buna si buna dimineatza, imi aduce sa mananc tot ce considera el ca e bun, si specifica ca tre sa pape mami ca sa ajunga la Patrick
Acum ii pregateste jucarii, ce o sa-i dea... Masinute nu. Nici una. Alea sunt numai ale lui

Sper sa reactioneze bine si sa nu se simta neglijat. O sa incercam sa nu se schimbe nimic in relatia noastra cu el.

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 34+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Otim ne bucuram ca e bine Laurentiu.Cum ti s-a parut dr Smoc?
Ashera e normal sa fie gelos Chris dar cu siguranta se vor intelege bine ca sunt baieti amandoi si e si destul de mica diferenta intre ei.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genny76 spune:

Buna seara fetelor, Doamne de cand nu am mai intrat pe forum s-au scris o gramada de pagini.
Noi suntem bine, miercuri am implinit 6 luni, nici nu stiu cum au trecut de repede cele 6 luni, dar au trecut, joi am fost la vaccin, a fost foarte cuminte, a plans 10 secunde doar, avem 7400grame si 65 cm, doctorita zice ca e ok, eu zic la fel, cu mancatul stam mai slab, mananca pireul de legume de la ora 13.00 dar nu e prietena deloc cu branzica, nu o accepta cu nici o combinatie, am incercat cu mar ras, cu biscuite, cu banana si nici gand sa vrea, am renuntat sa mai insist, asta e, dar in schimb ma bucur ca si-a facut progra de somn, adica se trezeste dimineata la ora 9.00, mancam, la 10.30 maxim suntem afara si dormim, cand se trezeste urcam, ne jucam, la ora 13.30 somn pana la ora 16.30, mancam, ne jucam la ora 18.30 inca un somn mic de 45 minute si uite asa e gata ziua.
Si inca ceva, AM PRIMIT INDEMNIZATIA, dupa 4 luni, e ceva nu?

Poze cu printesa mea:http://picasaweb.google.com/gennyalexia/Alexia5Luni2#5414723975132693314

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Buna fetelor,

Dupa cum v-am spus noi aseara am facut petrecerea de 1 an, avand in vedere ca 23 este miercuri. A fost foarte frumos iar buburuza mea a fost foarte cuminte. A socializat cu toata lumea, a ras, s-a jucat, nu a deranjat-o nimeni si nimic.
De pe tava a ales prima data papiota de ata si toata lumea s-a distrat concluzionand ca avem in fata o viitoare creatoare de moda. A l doilea obiect a fost un calculator (de are ceva si de la mama) si al treilea a fost rujul, doar suntem domnisoare!.

Va pun mai jos cateva poze cu mentiunea ca o sa revin cu poze de la tort care s-au facut cu un alt aparat la care eu imi prind urechile si astept sa le descarce sotul.
Cred ca Cristinei o sa-i placa tortul.

Poze:

www.fotoalbum.eu/ade24/a395383

Va pup si duminica placuta in continuare!

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Am completat pozele si cu tortul. Buburuza a avut un mic accident si i-a cazut o antenuta. Din pacate nimeni nu a pozat cand am dus tortul. Doar s-a filmat. Asta e...

Poze:

www.fotoalbum.eu/ade24/a395383

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Ade, LA MULTI ANI ! pentru mica printesa!
Am vazut pozele, foarte draguta micuta ! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
Noi iti uram in avans pentru ca vom pleca la sat pana dupa Sf.Ion.
Tortul unde l-ai facut ? Mi-a placut mult.
Inca o data

Genny te inteleg perfect cu mancatul. Si eu am aceeasi problema cu Darius. Nu se prea omoara desi am inceput de la 4 luni. El are acum 5 luni si o saptamana si mananca doar la pranz ori piure de legume (morcov, telina, pastarnac, cartof), ori mar simplu sau cu branzica. De ieri i-am dat si o lingurita de banana. De cate ori ii fac de mancare, lui ii e somn si vrea biberonul. Si seara la culcare mananca cereale de orez de la Nestle. Ma lupt din greu cu el. Are 6.500Kg, asta e!
Sunt destul de apropiati de varsta si am vrut sa te intreb daca ai observat ceva modificari la gingia fetitei tale. Eu am vazut la Darius la gingia de sus, in dreptul caninilor i-au iesit 2 coltisori si nu inteleg...Mai ales ca sunt la jumatatea gingiei si nu in partea de jos unde teoretic apare dintele.
Si in plus de asta, nu caninii ies primii?!

mamica de baietzel Darius

pozele lui Labuta

Darius s-a nascut a doua oara

Mergi la inceput