Gravidute si mamici de Timisoara (38)
Raspunsuri - Pagina 8
ade24 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bpaula Eu inca nu vad nici un ban in online banking. Ar face bine sa intre ca am de luat cadouri pentru sot, de mos, de ziua lui si de ziua de nume. Si asa e cam tarziu cu cumparaturile. Trebuie sa plec si eu in cautare de brad. Musai natural. Noi il impodobim in ziua de 24. Acum intrebarea e cand sa il fac inainte sau dupa ce se culca bebe. Sunt tare curioasa cum reactioneaza. Desi el sigur merge sa traga ca asa a facut la cabinetul medical cu bradul lor. |
La ce banca ai cont? Suna-i si intreaba-i.
Noi o sa facem bradul cu buburuza de fata. Si eu sper sa nu il darame.
Sotul tau e Stefan cumva?
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
dyanira spune:
Au intrat si la mine banii.
Eu am brd.
Paula sigur intra si la tine.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
bpaula spune:
Eu am la Unicredit-Tiriac. Faza e ca atunci cand intra salariul vedeam in aceeasi zi si pe online. Si chiar daca nu se vedea efectiv tranzactia atunci se vedea suma mai mare sau mai mica in functie de ce faceam.
Mai astept ca si asa astazi nu plec nici unde la cumparaturi. Am program de curatenie. De la 14 intra sotul in concediu si poate sta cu Marius.
Nu e Stefan, e Vasile. Acu' ma gandeasc ca bine ca nu i-am pus la Marius numele Stefan-Andrei cum am vrut initial ![]()
Eu daca as incerca sa il fac cu el de fata cred ca mi-ar trage de instalatii. Mai vedem noi pana joi. Intai sa il cumparam ca si asta e o problema pe lista lunga cu ce trebuie rezolvat zilele astea.
mihaser spune:
| citat din mesajul lui elatim Ceau fetele , au intrat si la mine banii ,eu am Unicredit -Tiriac. |
Traiti?
doina2222 spune:
Ashera ti-am trimis PM. Si eu am nascut cu dr. Bacila. - Ca mai toate de pe aici![]()
![]()
.
LA MULTI ANI TOBIA !!! sa cresti mare !!!
mamica de baietzel Darius
pozele lui Labuta
Darius s-a nascut a doua oara
doina2222 spune:
Apropos de nascut cand e Bacila in concediu![]()
![]()
. La mine a fost plecat intre sapt. 38-40. Era sigur ca nasc
. Mi-a propus chiar cezariana daca vreau, desi m-a sfatuit sa nasc natural. M-a asigurat el ca nasc usor. Si....am reusit sa-l mai tin pe bebe
.Am nascut la 41 sapt si 3 zile- provocat. Pe caldurile de asta vara eu mi-am carat burtica o luna in plus
. radea si el ca l-am strans bine acolo sa nu scape. I-am zis mereu ca eu cu altul nu pot sa nasc. Nu-mi vine
!
Banii mi-au intrat din 15 impreuna cu alocatia pe card. Eu am primit luna trecuta prima data si am depus dosarul in Sept. La mine a durat doar 2 luni ca am depus dosarul la Oravita.
Brad am luat artificial di AUCHAN, fain de 2.10m cu 86Ron. E chiar ok. Nu mai vreau natural ca se scutura tot.
Din 23 plecam la sat. Venim dupa Sf.Ion. Tocmai cand incepusem si eu "forumeala" iar pierd sirul...
pozele lui Labuta
doina2222 spune:
LA MULTI ANI si pt DARIA de alidar !!!!
pozele lui Labuta
Ashera spune:
| citat din mesajul lui doina2222 Ashera ti-am trimis PM. Si eu am nascut cu dr. Bacila. - Ca mai toate de pe aici LA MULTI ANI TOBIA !!! sa cresti mare !!! mamica de baietzel Darius pozele lui Labuta Darius s-a nascut a doua oara |
Doina, multumesc

Mami de

Chris (08.08.07) )
si
34+
Patrick