Gravidute si mamici de Timisoara (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui ade24

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Citat:
citat din mesajul lui alex2alex

Hai sa va dau vestea cea buna:
Sotul meu zice ca a verificat cardul si a intrat indemnizatia.

pupici

Si eu am verificat acum 10 minute prin internet banking si nu a intrat...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Nici la mine. Probabil depinde de banca, de ora la care s-au facut platile, etc.
Speram ca noi ne bucuram maine.

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Eu am card la Alpha si stiu ca pe internet banking dureaza ceva vreme pana apar informatiile.
Tocmai am verificat si ii vad si pe net, nu stiu ce sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Fetelor, multumesc frumos . ii transmit toate informatiile prietenei mele sa stea linistita si sper totusi pt ea si bebe sa nu nasca pana anul viitor desi Bacila a zis ca el e cam sigur ca va naste anul asta din pacate....MERCI

Legat de indemnizatie....Dya, si eu tot brd net am...in momentul asta iti arata toate tranzactiile care au fost facute pana ieri la ora 18; deci este foarte posibil sa ai banii pe card; daca ai nevoie mare de ei, mergi pana la un bancomat, sper sa ai o surpriza placuta

va pup si mersi inca o data!

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

Fetelor, multumesc frumos . ii transmit toate informatiile prietenei mele sa stea linistita si sper totusi pt ea si bebe sa nu nasca pana anul viitor desi Bacila a zis ca el e cam sigur ca va naste anul asta din pacate....MERCI

Legat de indemnizatie....Dya, si eu tot brd net am...in momentul asta iti arata toate tranzactiile care au fost facute pana ieri la ora 18; deci este foarte posibil sa ai banii pe card; daca ai nevoie mare de ei, mergi pana la un bancomat, sper sa ai o surpriza placuta

Lucia merci de informatie.Chiar nu stiam ca arata tranzactiile cu 1 zi in urma ma gandeam ca se actualizeaza mai repede.Nu am nevoie in seara asta insa am mare nevoie sambata e ziua finutei noastre face 1 an si e mare petrecere cadou am luat si alte cele dar am nevoie de banuti sa ma fac si eu mumoasa
Si legat de prietena ta sper sa se fi inselat Bacila la mine s-a inselat si la mine zicea ca nasc inaite de termen.Ii tin pumnii sa fie bine.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Eu nu ii am inca pe card...eu am ING!

Am fost la Mall la pozat! Au iesit faine...acum sper sa-mi faca si sa-mi ajunga pana marti calendare...Am si breloc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Eu nu ii am inca pe card...eu am ING!

Am fost la Mall la pozat! Au iesit faine...acum sper sa-mi faca si sa-mi ajunga pana marti calendare...Am si breloc!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Miha da-mi te rog si mie detalii despre poze, unde se fac?cu mosu?cat costa?calendar de care si cat costa???
Deci tu nu aveai banii...hmmm mai speram maine.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Au intrat banii! Si eu am ING.

Va pup.
O zi frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_m spune:

buna Fancy..la mine dr bacila era in concediu si mi-a dat nr dr murariu pt orice eventualitate ... eu m-am incapatanat sa il cunosc inainte ca macar sa stiu cum arata si am avut discutii cu el despe epidurala si la ce sa ma astept ..in final am nascut cu amandoi pot spune ...a venit si dr bacila dar a stat si dr murariu si a ajutat chiar daca era dupa o tura de noapte si eu am nascut tocmai la 16.45...va pupam

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

Mamica lui David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Au intrat si la mine! Slava domnului!

Pozele le-am facut la Mall...langa Leonardo e un studio...cu 46 de ron ne-au facut 6 pozitii diferite si ni le-au pus pe CD + un breloc.
www.fotopreferans.ro

Calendare am comandat la piticul vesel.

ade tre sa ne intalnim sa ne antrenam la inregistrari...si eu mi-am adus aminte multe dupa...dar pe moment parca eram batuta in cap!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Eu inca nu vad nici un ban in online banking. Ar face bine sa intre ca am de luat cadouri pentru sot, de mos, de ziua lui si de ziua de nume. Si asa e cam tarziu cu cumparaturile.

Trebuie sa plec si eu in cautare de brad. Musai natural. Noi il impodobim in ziua de 24. Acum intrebarea e cand sa il fac inainte sau dupa ce se culca bebe. Sunt tare curioasa cum reactioneaza. Desi el sigur merge sa traga ca asa a facut la cabinetul medical cu bradul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Neata!

Au intrat si la mine! Slava domnului!

Pozele le-am facut la Mall...langa Leonardo e un studio...cu 46 de ron ne-au facut 6 pozitii diferite si ni le-au pus pe CD + un breloc.
www.fotopreferans.ro

Calendare am comandat la piticul vesel.

ade tre sa ne intalnim sa ne antrenam la inregistrari...si eu mi-am adus aminte multe dupa...dar pe moment parca eram batuta in cap!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Da, de acum incolo facem intalniri tematice.
Si eu am patit la fel, ma simteam ca naiba cand se uitau aia la mine si eu bajbaiam cu pixul pe hartie. Asta e...nu putem fi si mamici model si economisti. Ne revenim noi

Mergi la inceput