Gravidute si mamici de Timisoara (38)
Raspunsuri - Pagina 6
Ashera spune:
A fost sotul acum prin Real, si mi-a zis ca s-au ieftinit brazii
. A zis ca se gasesc si la 70 ron, si destul de frumosi.![]()
Mami de 
Chris (08.08.07) )
si
34+
Patrick
dyanira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ashera
Cam in aceeasi situatie sunt si eu. Maine tre sa il sun pe Bacila, sa vad pe mana cui ma lasa, in caz ca o sa nasc pana in 4 ianuarie. Probabil ca tot de Vasile imi va spune si mie Si eu am auzit lucruri bune despre el. Nu cunosc pe nimeni care a nascut cu el, dar am auzit ca e un dr bun. Mami de ![]() Chris (08.08.07) ) si 34+ Patrick |
Ashera nu cred ca nasti pana in 4 ianuarie, eu zic ca treci de 38 de saptamani.Cam in aceiasi situatie am fost si eu la 35 de sapt a plecat Bacila in concediu si m-a lasat la dr Murariu convins fiind ca nasc pana se intorcea el peste 3 sapt jumate era concediul de vara atunci.Aveam si colul dilatat de la 32 de sapt si am trecut de 40 de sapt, de fapt cand mi-a facut cezariana nu aveam nici un semn ca s-ar declansa travaliul.
Legat de dr Vasile e super ok.Stati linistite ca sunteti pe maini bune e un dr fff bun si cu multa experienta.Cand am nascut eu era sef de clinica o inlocuia pe dr Taurescu si ii cam stiau de frica prin spital.
Eu il cunosc demult si destul de bine.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
otim spune:
| Citat: |
Si eu am auzit lucruri bune despre el. Nu cunosc pe nimeni care a nascut cu el, dar am auzit ca e un dr bun. Mami de ![]() Chris (08.08.07) ) si 34+ Patrick |
cum nu cunoasteti pe nimeni ???
. A fost directorul spitalului o perioada , fiind pacienta lui - el m-a internat , cu el am nascut ( moasa m-a tinut de mana sau i-a dat "scule" la mana ) , "plicul" i se da la cabinet nu la spital , grija de mine a avut si dupa nastere .Laurentiu Ovidiu
Otiliei
Ashera spune:
citat din mesajul lui otim
cum nu cunoasteti pe nimeni ??? . A fost directorul spitalului o perioada , fiind pacienta lui - el m-a internat , cu el am nascut ( moasa m-a tinut de mana sau i-a dat "scule" la mana ) , "plicul" i se da la cabinet nu la spital , grija de mine a avut si dupa nastere .Laurentiu Ovidiu Otiliei |
Iarta-ma Otim !!!!!

Stiam ca auzisem numai lucruri bune despre el, dar nu mai retineam exact de la cine

Asa e

Cum va simtiti? Sunteti mai bine?
Va pup

Mami de

Chris (08.08.07) )
si
34+
Patrick
Ashera spune:
citat din mesajul lui otim
cum nu cunoasteti pe nimeni ??? . A fost directorul spitalului o perioada , fiind pacienta lui - el m-a internat , cu el am nascut ( moasa m-a tinut de mana sau i-a dat "scule" la mana ) , "plicul" i se da la cabinet nu la spital , grija de mine a avut si dupa nastere .Laurentiu Ovidiu Otiliei |
Incepe sa-mi revina memoria, asa, incet-incet

Si Leo, colega ta de la serviciu, tot cu el
Si daca mai stau sa ma gandesc, sigur mai gasesesc vreo 2-3 persoane...
Macar am o scuza: sunt gravida si neuronul nu e prea vioi
Mami de

Chris (08.08.07) )
si
34+
Patrick
alex2alex spune:
Hai sa va dau vestea cea buna:
Sotul meu zice ca a verificat cardul si a intrat indemnizatia.
pupici
dyanira spune:
| citat din mesajul lui alex2alex Hai sa va dau vestea cea buna: Sotul meu zice ca a verificat cardul si a intrat indemnizatia. pupici Alex...mamica de Alexandru Ioan ![]() |
Si eu am verificat acum 10 minute prin internet banking si nu a intrat...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
ade24 spune:
citat din mesajul lui dyanira
Si eu am verificat acum 10 minute prin internet banking si nu a intrat... Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Nici la mine. Probabil depinde de banca, de ora la care s-au facut platile, etc.
Speram ca noi ne bucuram maine.
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
dyanira spune:
Se poate sa depinda de banca eu am la BRD,insa avem sperante pt maine.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
otim spune:
Incepe sa-mi revina memoria, asa, incet-incet ![]() Si Leo, colega ta de la serviciu, tot cu el Si daca mai stau sa ma gandesc, sigur mai gasesesc vreo 2-3 persoane... Macar am o scuza: sunt gravida si neuronul nu e prea vioi Mami de ![]() Chris (08.08.07) ) si 34+ Patrick |
maine e zi mare pentru noi mergem la control si abia atunci pot zice ceva , din fericire a reinceput sa pape mai mult .Maine va dau vesti .
Laurentiu Ovidiu
Otiliei