Gravidute si mamici de Timisoara (38)
Raspunsuri - Pagina 5
dyanira spune:
Miha bafta la gasit job, te inteleg.In ce domeniu cauti?
Ashera noi am vrea unul natural mai micut inca nu am fost prin piata dar nu dau mai mult de 100 ron pe el.Daca e mai scump il facem pe cel artificial pe care il avea desi e cam mic doar 1,20m.Tu vrei artificial??Azi poate ajung prin metro si iti zic ce maine ce preturi sunt si pe acolo.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Ashera spune:
Bradul tre sa fie neaparat natural
ca asa e traditia ![]()
Si tot micut cautam si noi, cam 1,50-1,70 m.
Astia naturali si micuti erau ieri in Real 150 ron. E mult, asa-i?
Mami de 
Chris (08.08.07) )
si
34+
Patrick
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ashera Bradul tre sa fie neaparat natural Si tot micut cautam si noi, cam 1,50-1,70 m. Astia naturali si micuti erau ieri in Real 150 ron. E mult, asa-i? Mami de ![]() Chris (08.08.07) ) si 34+ Patrick |
Mda mi se pare mult 150 ron.Mi s-ar parea un pret ok in jur de 60-80 ron.Cred ca o sa tina sa preturile mari pana pe 22-23 si apoi o sa scada ca vor ramane cu ei.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
ade24 spune:
Noi luam bradul din piete pentru ca acolo poti negocia pretul. Brazi frumosi sunt de obicei in Badea Cartan, Iosefin si 700. In Iosefin am vazut duminica, din masina, preturi de la 50 ron - 150 ron.
Cum tati lucreaza mult o sa luam bradul cand intra in vacanta, saptamana viitoare, probabil in 23, chiar de ziua buburuzei.
De fapt am hotarat ca asta va fi o traditie de familie (si asa nu aveam niciuna): sa impodobim bradul in fiecare an, de ziua Oliviei.![]()
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
mihaser spune:
N-a intrat...ce surpriza!
Dya sunt economist...daca mai pot spune asa...ca la ultimul interviu nu mi-am amintit nici contul de TVA 
Eu am luat brad de la Real din Aradului la 1,5 cu 100 de ron din ala de import...In piata era foarte scump 250-300ron
ade24 spune:
Asta am vrut sa spun si eu: ora 16 a sosit...indemnizatia nu a intrat...sa speram ca maine avem noroc. Urasc situatia asta!!!
Miha si eu sunt economist si la ultimul interviu m-au pus sa calculez TVA-ul la vanzarea unui apartament si mi-am prins urechile...nu mi-a venit sa cred. Pana la urma m-am adunat dar asta m-a pus pe ganduri.
Fancy spune:
Fetelor, am o prietena care e insarcinata (34 sapt) si e la Bacila si are ceva pb cu sarcina, Bacila zice ca nu crede ca o apuca Revelu si va naste....si el e plecat din 24 dec pana in 4 ian....si i l-a lasat ca si contact pe dr Vasile; ce stiti de el? o puteti ajuta cu ceva infoematii? ea e destul de speriata ca nu duce sarcina pana la capat+ca nu e cu dr care i-a supravegheat sarcina...
va pup, merci
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
ade24 spune:
| citat din mesajul lui Fancy Fetelor, am o prietena care e insarcinata (34 sapt) si e la Bacila si are ceva pb cu sarcina, Bacila zice ca nu crede ca o apuca Revelu si va naste....si el e plecat din 24 dec pana in 4 ian....si i l-a lasat ca si contact pe dr Vasile; ce stiti de el? o puteti ajuta cu ceva infoematii? ea e destul de speriata ca nu duce sarcina pana la capat+ca nu e cu dr care i-a supravegheat sarcina... va pup, merci ![]() Lucia & Iulia, 31.07.2008 Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia |
Lucia eu v-am mai povestit ca am fost in aceeasi situatie. In decembrie Bacila a fost plecat la un seminar in Franta si m-a lasat la Vasile. Prietena ta sa stea linistita, este un medic foarte bun. Verisoara mea a nascut acum 4 ani cu el si a fost foarte multumita. Anul trecut s-a operat de fibrom la el si s-a comportat super cu ea. Eram in vizita la ea si atunci l-am cunoscut si i-am spus ca eu sunt pacienta despre care ii vorbise Bacila. A zambit si a stat de vorba cu mine, a glumit si mi-a spus ca pot sa il sun linistita daca ma apuca inainte sa se intoarca Bacila.
Cand eu m-am internat, in salon cu mine era o tipa la a doua nastere cu Vasile si zicea ca nu l-ar schimba pentru nimic in lume. Amandoua nasterile au fost cu cezariana deoarece avea tensiune indusa de sarcina.
dyanira spune:
Mda ... se pare ca nu au intrat banii nici azi, dar si maine e o zi nu???Si putem zice tot asa pana la revel

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Ashera spune:
| citat din mesajul lui Fancy Fetelor, am o prietena care e insarcinata (34 sapt) si e la Bacila si are ceva pb cu sarcina, Bacila zice ca nu crede ca o apuca Revelu si va naste....si el e plecat din 24 dec pana in 4 ian....si i l-a lasat ca si contact pe dr Vasile; ce stiti de el? o puteti ajuta cu ceva infoematii? ea e destul de speriata ca nu duce sarcina pana la capat+ca nu e cu dr care i-a supravegheat sarcina... va pup, merci ![]() Lucia & Iulia, 31.07.2008 Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia |
Cam in aceeasi situatie sunt si eu. Maine tre sa il sun pe Bacila, sa vad pe mana cui ma lasa, in caz ca o sa nasc pana in 4 ianuarie. Probabil ca tot de Vasile imi va spune si mie
Si eu am auzit lucruri bune despre el. Nu cunosc pe nimeni care a nascut cu el, dar am auzit ca e un dr bun.
Mami de

Chris (08.08.07) )
si
34+
Patrick