Gravidute si mamici de Timisoara (38)
Raspunsuri - Pagina 4
bpaula spune:
Fetelor tot am uitat sa va zic.
Am un set de cosmetice pentru bebei de la Dalin (sapun, sampon si crema pentru fundulet). Eu nu le folosesc, are cineva nevoie de ele? Poate folositi sau le donati cuiva care are nevoie ca e pacat de ele.
Noi astazi am iesit la zapada. Concluzia e ca nu ne place in mod deosebit. Am pus si cateva poze cu el in zapada:
http://picasaweb.google.co.uk/rn.paula/MariusLuna11#5415842551771514354
Ank83 spune:
Helouu... nici mie nu mi-a intrat azi indemnizatia
.Luna trecuta a venit in 17
...Deci mai am maine o sansa ![]()
Si noi am iesit azi la zapada... Raul e incantat la maxim de "Pada" ..zapada.. iar Cecilia sa pus in fund in zapada si dadea din picioare. Din pacate nu am facut poze ca mai aparatul mi-l trebuia dupa mine cu ei 2
..
Doamne ca am facut bagajele pentru plecare si le-am pus la haineee... parca emigrez ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Fancy spune:
Ank, sa aveti vreme faina la Hateg!Adica sa fie...pada![]()
Si Iulia tot PADA zice la zapada....nu-mi vine sa cred ce progrese face, in doua zile a invatat foarte multe cuvinte parca dintr-o data....si ne place tare la zapada si noua, trebuie sa ne luam saniuta...Ale zicea ca a luat din Auchan...voi ati vazut si pe altundeva? ce scoruri au oare?
Paula, cosmeticele poti sa le duci la Centrul de Plasament daca ai drum pe acolo; eu merg sapt viitoare acolo....eventaul daca ai drum prin zona pe la mine le poti aduce daca ti-e mai usor ca doar stii unde stau![]()
va pupam
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
strunfita spune:
Fancy, eu i-am luat saniuta lui B din Selgros, dar acum 4 ani ... E de bebelusi si cred ca a fost in jur de 50 ron.
Nu stiu cand mai ajung la tine cu vremea asta, si inca mai tusim toti.
Nici mie nu mi-a intrat nici un leu, deja am 3 luni si 8 zile
de cand am depus dosarul.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
ade24 spune:
Fetelor am verificat acum banca (am internet banking) si nu au intrat banii!!! Ce ne facem? Astia ne lasa fara bani de sarbatori? O sa incerc sa sun acolo sa vad daca aflu ceva.
Va pup
Fancy zicea o cunostinta ca a vazut sanii in Parctiker. Nu stiu mai multe detalii.
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ade24 Fetelor am verificat acum banca (am internet banking) si nu au intrat banii!!! Ce ne facem? Astia ne lasa fara bani de sarbatori? O sa incerc sa sun acolo sa vad daca aflu ceva. Va pup Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008 |
OFF OFF MAI MAI

Ai aflat ceva???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
ade24 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyanira
OFF OFF MAI MAI ![]() ![]() Ai aflat ceva??? Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
In sfarsit au catadicsit sa raspunda la telefon. Cica azi au facut platile prin banca. Sper ca nu m-au mintit. Asa ca azi dupa ora 16 sau maine ar trebui sa ne intre banii.
Va pup
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
dyanira spune:
Ade
multumim frumos.
Si eu sper ca nu au mintit ca suntem cred singuru oras din tara care nu a primit banii
Oricum daca nu intra maine pana luni nici o sansa
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
mihaser spune:
Salut!
wow chiar ne dau banii? Eu sper sa-mi gasesc de lucru ca m-am saturat sa stau cu mana intinsa si sa apoelez la sot si ptr bani de tampoane
What the fuck? 
Ashera spune:
Salutare gagici 
Ati luat bradut? Pe unde sunt preturi mai ok?
In Realul de pe Aradului sunt cam la 150 Ron... mi se pare cam mult...
Mami de 
Chris (08.08.07) )
si
34+
Patrick