Gravidute si mamici de Timisoara (38)
Raspunsuri - Pagina 3
hudak_ali spune:
buna fetelor,puteti sa-mi spunei si mie cat ii dati lui bacila pt cezariana....mentionez a bebele meu e pelvian,deci e exclusa nasterea pe cale naturala...luni pe 21dec cred ca imi face cezariana,la 37w3d...col28...
astept raspuns de la voi...
cristina_nagy spune:
Otilia, cum mai e Laurentiu? ce v=a dat Smoc ca sunt curioasa.
Avamis cumva (parca asa se scrie) printre altele?... si ce fel de otita v-a pus diagnostic?
pusiii si multa sanatate!
otim spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_nagy Otilia, cum mai e Laurentiu? ce v=a dat Smoc ca sunt curioasa. Avamis cumva (parca asa se scrie) printre altele?... si ce fel de otita v-a pus diagnostic? pusiii si multa sanatate! Cristina mami lui Alexandru si Beatrice ![]() |
Laurentiu e mai binisor sau cel putin asa sper eu , pentru ca el nu e un copil sa stea in pat ( la 39.5 febra dupa nurofen ne jucam cu masinutele si topaie ) , vineri mergem la control . Otita medie si nu mai inteleg ce mai scrie , iar la Zabos otita medie acuta stg ( ceva viral am inteles ca se ia , Laurentiu a si tusit-stranutat ). Zinnat 6ml/12 ore , humex 2.5 ml/3 ori , aerius 2.5 ml/seara , nurofen 5 ml/3 ori , vibrocil si aerosol cu un amestec de solutii . Acest tratament este dupa ce saptamana anterioara am avut cedax in loc de zinnat si rezultatul a fost .... ca o frectie la picior de lemn , rezultat otita medie si la urechea dreapta . Iar copilul se "hraneste" cu medicamente pentru ca daca o papat un biscuite suntem in culmea fericirii . Nurofen a primit ( uneori dat alternativ cu paracetamol supozitor ) ca a facut febra 38.5 si nu a cedat de vineri seara pana duminica dimineata .
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
otim spune:
| citat din mesajul lui hudak_ali buna fetelor,puteti sa-mi spunei si mie cat ii dati lui bacila pt cezariana....mentionez a bebele meu e pelvian,deci e exclusa nasterea pe cale naturala...luni pe 21dec cred ca imi face cezariana,la 37w3d...col28... astept raspuns de la voi... |
eu din pacate nu stiu sa-ti raspund la intrebare ( dar stiu sigur ca vei primi raspunsuri ca avem multe mamici fan Bacila

Laurentiu Ovidiu
Otiliei
Ashera spune:
Dyanira, multumesc mult. Esi o dulce 
Otim, sanatate multa la Laurentiu 
Mami de 
Chris (08.08.07) )
si
33+
Patrick
Ashera spune:
| citat din mesajul lui hudak_ali buna fetelor,puteti sa-mi spunei si mie cat ii dati lui bacila pt cezariana....mentionez a bebele meu e pelvian,deci e exclusa nasterea pe cale naturala...luni pe 21dec cred ca imi face cezariana,la 37w3d...col28... astept raspuns de la voi... |
Ti-am trimis PM

Mami de

Chris (08.08.07) )
si
33+
Patrick
dyanira spune:
Ashera
si asteptam cu nerabdare vesti bune.
In alta ordine de idei azi a venit postasul cu alocatia si mi-a zis ca are si bani de indemnizatii primiti,la mine insa indemnizatia vad ca inca nu a intrat in cont.
Voua v-au intrat banii????
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
ade24 spune:
| citat din mesajul lui dyanira Ashera si asteptam cu nerabdare vesti bune.In alta ordine de idei azi a venit postasul cu alocatia si mi-a zis ca are si bani de indemnizatii primiti,la mine insa indemnizatia vad ca inca nu a intrat in cont. ![]() Voua v-au intrat banii???? Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Nu, nu au intrat. De obicei intrau in 15, in fiecare luna. Dar am observat ca prin posta ajung inaintea celor prin banca.
Sper sa ii primim maine. Fara ei e cam nasol...
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008