Gravidute si mamici de Timisoara (38)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hudak_ali spune:

buna fetelor,puteti sa-mi spunei si mie cat ii dati lui bacila pt cezariana....mentionez a bebele meu e pelvian,deci e exclusa nasterea pe cale naturala...luni pe 21dec cred ca imi face cezariana,la 37w3d...col28...
astept raspuns de la voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Otilia, cum mai e Laurentiu? ce v=a dat Smoc ca sunt curioasa.
Avamis cumva (parca asa se scrie) printre altele?... si ce fel de otita v-a pus diagnostic?
pusiii si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_nagy

Otilia, cum mai e Laurentiu? ce v=a dat Smoc ca sunt curioasa.
Avamis cumva (parca asa se scrie) printre altele?... si ce fel de otita v-a pus diagnostic?
pusiii si multa sanatate!

Cristina

mami lui Alexandru si Beatrice

Laurentiu e mai binisor sau cel putin asa sper eu , pentru ca el nu e un copil sa stea in pat ( la 39.5 febra dupa nurofen ne jucam cu masinutele si topaie ) , vineri mergem la control . Otita medie si nu mai inteleg ce mai scrie , iar la Zabos otita medie acuta stg ( ceva viral am inteles ca se ia , Laurentiu a si tusit-stranutat ). Zinnat 6ml/12 ore , humex 2.5 ml/3 ori , aerius 2.5 ml/seara , nurofen 5 ml/3 ori , vibrocil si aerosol cu un amestec de solutii . Acest tratament este dupa ce saptamana anterioara am avut cedax in loc de zinnat si rezultatul a fost .... ca o frectie la picior de lemn , rezultat otita medie si la urechea dreapta . Iar copilul se "hraneste" cu medicamente pentru ca daca o papat un biscuite suntem in culmea fericirii . Nurofen a primit ( uneori dat alternativ cu paracetamol supozitor ) ca a facut febra 38.5 si nu a cedat de vineri seara pana duminica dimineata .

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Citat:
citat din mesajul lui hudak_ali

buna fetelor,puteti sa-mi spunei si mie cat ii dati lui bacila pt cezariana....mentionez a bebele meu e pelvian,deci e exclusa nasterea pe cale naturala...luni pe 21dec cred ca imi face cezariana,la 37w3d...col28...

eu din pacate nu stiu sa-ti raspund la intrebare ( dar stiu sigur ca vei primi raspunsuri ca avem multe mamici fan Bacila ) , dar iti urez o nastere usoara si un bebe sanatos , mancacios

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ashera ai PM

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Otim insanatosire grabnica lui Laurentiu.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Dyanira, multumesc mult. Esi o dulce

Otim, sanatate multa la Laurentiu

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 33+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Citat:
citat din mesajul lui hudak_ali

Ti-am trimis PM

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 33+ Patrick

Mergi la inceput

Ashera si asteptam cu nerabdare vesti bune.

In alta ordine de idei azi a venit postasul cu alocatia si mi-a zis ca are si bani de indemnizatii primiti,la mine insa indemnizatia vad ca inca nu a intrat in cont.
Voua v-au intrat banii????

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Ashera si asteptam cu nerabdare vesti bune.

In alta ordine de idei azi a venit postasul cu alocatia si mi-a zis ca are si bani de indemnizatii primiti,la mine insa indemnizatia vad ca inca nu a intrat in cont.
Voua v-au intrat banii????

Diana

Nu, nu au intrat. De obicei intrau in 15, in fiecare luna. Dar am observat ca prin posta ajung inaintea celor prin banca.
Sper sa ii primim maine. Fara ei e cam nasol...

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Mergi la inceput