Gravidute si mamici de Timisoara (38)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ank, distractie la Hateg si multa multa zapada!!!
Multumim de pozici!!! superbe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_m spune:

cam 200 de euro din cate stiu ..eu am prestat mai putin pentru ca era in zi de concediu cand am nascut ..a venit dupa drumuri si pana cand a ajuns Bacila m-a asistat Murariu asa ca a trebuit in asa fel sa ii multumesc pe amandoi ..

Citat:
citat din mesajul lui Ashera

Distractie placuta la Hateg ! Sigur o sa aveti zapada ptr saniuta si anul asta
Ce mari au crescut puiutii

Eu sper sa nasc tot cu Bacila, adica sa nu nasc inainte de 5 ianuarie, cand vine din concediu.Ar trebui sa stau in pat si sa ma odihnesc ca aveam la 27 saptamani colul de 4 cm...
Dar ieri am bagat o tura de shopping la Szeghed, si am ajuns acasa la 12 noaptea . Azi ma rfac si stau in pat.

Fetele, cat se mai da la o nastere?

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 33+ Patrick

Mamica lui David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

La mine nu au intrat banii nici azi
Eu nu am primit nici alocatia care o aduce postasu.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Ashera ce tare esti! Sa iei nr de tel al dr T. Novak daca mai mergi pe acolo...ca poate te apuca prin Ungaria!

Are sotul o colega care tocmai a facut ceza acolo!

Ank si eu caut de lucru...

Va pup! Ma duc sa ma uit la poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

liliana_m, multumesc . La cezariana eu ma gandeam la 300-350, asa erau preturile acum 2 ani... nu mai stiu cum merge acum... Anestezia epidurala mi-o cumpar eu, la anestezist cat ii mai dau?

mihaser, chiar am nr lui Novak . Chiar ma gandeam ieri, daca ma apuca nasterea in Szeghed, sun la Novak sau la 112? . Cand i-am spus sotului a vrut sa intoarca masina si sa mergem acasa, asa de stresat a fost

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 33+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:

liliana_m, multumesc . La cezariana eu ma gandeam la 300-350, asa erau preturile acum 2 ani... nu mai stiu cum merge acum... Anestezia epidurala mi-o cumpar eu, la anestezist cat ii mai dau?

mihaser, chiar am nr lui Novak . Chiar ma gandeam ieri, daca ma apuca nasterea in Szeghed, sun la Novak sau la 112? . Cand i-am spus sotului a vrut sa intoarca masina si sa mergem acasa, asa de stresat a fost

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 33+ Patrick

Vezi ca ti-am trimis un PM.

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 33+ Patrick

Eu am avut trusa mea epidurala dar au si la spital. Cand am nascut eu la spital plateai 200 ron epidurala. Ma gandesc ca nu s-a schimbat pretul. La anestezist ti-am scris PM cat am dat eu, la fel si la Bacila.
Eventual fetele care au nascut mai recent pot sa-ti confirme tarifele.

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Ade24, multumesc ptr PM

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 33+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Mai eu zic ca preturile tale Ashera sunt rezonabile... Ca la criza care e acum... sa mai fie si ei multumiti..ca pana ala urma sunt o groaza de bani... plus ca euro a crescut mult de acum 2 ani cand era 3.2

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Acum pe bune ...de cand am inceput scoala asta de asistente mi se par asa de profitori toti medicii astia... Si scorurile care se practica la Odobescu pt o ceza mi se par incredibil de mari... o operatie care practic dureaza cam 40 -50 de minute ... pe cand la operatii care sunt pe coloana ...creier ..ficat ..bla bla..se dau mult mai putini bani si dureaza mult mai mult si riscul si efortul e mai mare..

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput