Gravidute si mamici de Timisoara (38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Ade ce frumoase printesa ai! Ii spunem si noi de pe acum La MULTI ANI!!!!!!!!11 Sa creasca mare, sanatoasa si sa aiba parte de multa fericire. Acum e drept ca e mai mare ca Marius dar poate nu se mai uita si ea la luna diferenta dintre ei. Ca tare e frumusica.

Doina la noi au iesit primii dintisorii de jos din mijloc, pe la 4 luni. Apoi de la 6 luni jumate la 7 luni jumate au iesit cei 4 centrali de sus si inca unul jos. Cam deodata au iesit astia. Dar la fiecare copil e altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Buna fetele

Eu va citesc dar nu reusesc sa scriu.

Noi am facut 6 luni vineri. Avem 7000g si 70cm. Avem 2 dintisori si cred ca ne ies si ceilalti doi, la cat salivam si cate mofturi facem.

Suntem ferte mari. Sta in fundulet, toata ziua vrea in picioare si ma innebuneste ca vrea sa mearga. Daca o tin in picioare e f bine daca nu ...maraie. Suntem certate cu somnul si foarte greu dormim...doarme dimineata la plimbare si un 45 min dupa masa. Noapte...of..poatea o data la doua nopti se trezeste si e treaza cate 2 ore si dupa ce mananca spre dimineata se culca...ne dispera.....nu ea s-a cerut pe lumea asta...noi am vrut-o.
Cu mancarea stam mai bine. Mancam legume, branzica, fructe si mai nou iaurt. Nu am probleme cu ea. In schimb cand ii dadeam pireu de legume fierte nu manca si mi-a slabit in 2 saptamani asa ca acum ii gatesc altceva in fiecare zi si asa mananca.

Cam aste-s noutatile

V-am pupat si o seara faina la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ade24

Buna fetelor,

Dupa cum v-am spus noi aseara am facut petrecerea de 1 an, avand in vedere ca 23 este miercuri. A fost foarte frumos iar buburuza mea a fost foarte cuminte. A socializat cu toata lumea, a ras, s-a jucat, nu a deranjat-o nimeni si nimic.
De pe tava a ales prima data papiota de ata si toata lumea s-a distrat concluzionand ca avem in fata o viitoare creatoare de moda. A l doilea obiect a fost un calculator (de are ceva si de la mama) si al treilea a fost rujul, doar suntem domnisoare!.

Va pun mai jos cateva poze cu mentiunea ca o sa revin cu poze de la tort care s-au facut cu un alt aparat la care eu imi prind urechile si astept sa le descarce sotul.
Cred ca Cristinei o sa-i placa tortul.

Poze:

www.fotoalbum.eu/ade24/a395383

Va pup si duminica placuta in continuare!

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Sa-ti traiasca printesa!!!!!!!!!!

Chiar m=ai dat gata cu tortul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genny76 spune:

Doina puiutul meu saliveaza dar nu are nici un semn ca i-ar iesi dintisorii, in fiecare zi ii verific si nimic, am vorbit cu medicul meu stomatolog si mi-a zis ca nu e o regula care dinte trebuie sa iese primul, in mod normal zice ca primii sunt cei doi de jos apoi cei doi de sus si pe urma caninii de jos si de sus, dar nu toti copii sunt la fel, asa ca nu ne facem griji, intr-un fel ma bucur ca nu i-au iesit dintisorii ca nu ma poate musca de san si asa ne intelegem greu, cand o pun la san are chef de joaca cateodata si ma pisca, incerc sa-i explic ca nu are voie dar...
Ade ai o printesa de fetita sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa, noi ii spunem de azi LA MULTI ANI!!!! si sa fie fericita.

Mergi la inceput

Hello!!!

la noi mai greu cu scrisul ca suntem tare ocupati... toate bune! Doamne-ajuta!
Intre timp am fost si la copilasii de la centrul de copii... o sa va pove pe larg cand am timp ca e asa de greu sa va pove ce am putut vedea....
Va pupam!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui toshador

Buna fetele

Eu va citesc dar nu reusesc sa scriu.

Noi am facut 6 luni vineri. Avem 7000g si 70cm. Avem 2 dintisori si cred ca ne ies si ceilalti doi, la cat salivam si cate mofturi facem.

Suntem ferte mari. Sta in fundulet, toata ziua vrea in picioare si ma innebuneste ca vrea sa mearga. Daca o tin in picioare e f bine daca nu ...maraie. Suntem certate cu somnul si foarte greu dormim...doarme dimineata la plimbare si un 45 min dupa masa. Noapte...of..poatea o data la doua nopti se trezeste si e treaza cate 2 ore si dupa ce mananca spre dimineata se culca...ne dispera.....nu ea s-a cerut pe lumea asta...noi am vrut-o.
Cu mancarea stam mai bine. Mancam legume, branzica, fructe si mai nou iaurt. Nu am probleme cu ea. In schimb cand ii dadeam pireu de legume fierte nu manca si mi-a slabit in 2 saptamani asa ca acum ii gatesc altceva in fiecare zi si asa mananca.

Cam aste-s noutatile

V-am pupat si o seara faina la toata lumea.

Parinti fericiti de Angelica, 18.06.2009.

Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador

pana nu esti parinte nu cunosti fericirea

Bravo! lasa ca se regleaza ea si cu somnicul... sanatoasa sa fie!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doina2222
Sunt destul de apropiati de varsta si am vrut sa te intreb daca ai observat ceva modificari la gingia fetitei tale. Eu am vazut la Darius la gingia de sus, in dreptul caninilor i-au iesit 2 coltisori si nu inteleg...Mai ales ca sunt la jumatatea gingiei si nu in partea de jos unde teoretic apare dintele.
Si in plus de asta, nu caninii ies primii?!

mamica de baietzel Darius

pozele lui Labuta

Darius s-a nascut a doua oara

raspund si eu...
fiecare copil e unic, asa ca el isi alege ordine in care sa ii apara dintzisorii.
Lui Alex i=a iesit intai sus unul apoi jos 2 si iar sus... lui Beatrice intai jos 1 si apoi 2 sus... deci nu e o regula!
Sanatosi sa fie!!! pupici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_nagy
Bravo! lasa ca se regleaza ea si cu somnicul... sanatoasa sa fie!

Cristina

mami lui Alexandru si Beatrice

Merci,

pai nu prea am ce sa-i fac, asta-i felul ei de a fi.

Fetele voi pe la ce varsta ati inceput sa cititi povesti? Eu azi noapte in disperare ne mai stiind ce sa fac i-am spus povesti si uite asa mi-a adormit copilul. Azi i-am citit frumoasa adormita dar pana la urma tot in brate a adormit.

Ma gandeam sa incep sa-i citesc povesti ca o parte din ritualul de dormit.

Voi ce pareri aveti?

Va

Mergi la inceput

As mai avea o intrebare. Ce parere aveti de rotobil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Genny si tosha sa va traiasca printesele grasunici. Ma bucur ca v-ati facut timp sa ne mai dati vesti.

Ade sa va traiasca minunae de Ania-Olivia. Sa creasca mare si frumoasa!
La multi ani pentru mine ca plec la Sibiu astazi si nu stiu daca mai apuc sa intru pe net.

doina am mai citit inca o data povestea voastra de pe blog si a doua oara nu cred ca pot realiza prin ce cosmar ati trecut. Ce asistente de kk au astia la Odobescu! Cele bune au plecat toate in afara.
:( Doamne Doamne sa aiba grija de voinicul vostru ca si pana acum!

Lucia bine ai facut! Cine e Marius?

Am fost sambata la Noni si mi-a zis Lavinia, tipa de acolo ca ai fost si tu cu Iulia duminica.

Luna asta e deschis si duminica pana la 18 la Noni!

Va pup! Sarbatori fericite tuturor!

Mergi la inceput