Gravidute si mamici de Timisoara (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doina2222

Ade, LA MULTI ANI ! pentru mica printesa!
Am vazut pozele, foarte draguta micuta ! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
Noi iti uram in avans pentru ca vom pleca la sat pana dupa Sf.Ion.
Tortul unde l-ai facut ? Mi-a placut mult.
Inca o data

Genny te inteleg perfect cu mancatul. Si eu am aceeasi problema cu Darius. Nu se prea omoara desi am inceput de la 4 luni. El are acum 5 luni si o saptamana si mananca doar la pranz ori piure de legume (morcov, telina, pastarnac, cartof), ori mar simplu sau cu branzica. De ieri i-am dat si o lingurita de banana. De cate ori ii fac de mancare, lui ii e somn si vrea biberonul. Si seara la culcare mananca cereale de orez de la Nestle. Ma lupt din greu cu el. Are 6.500Kg, asta e!
Sunt destul de apropiati de varsta si am vrut sa te intreb daca ai observat ceva modificari la gingia fetitei tale. Eu am vazut la Darius la gingia de sus, in dreptul caninilor i-au iesit 2 coltisori si nu inteleg...Mai ales ca sunt la jumatatea gingiei si nu in partea de jos unde teoretic apare dintele.
Si in plus de asta, nu caninii ies primii?!

mamica de baietzel Darius

pozele lui Labuta

Darius s-a nascut a doua oara

Iti multumim mult!
Si noi va dorim voua numai bine si un bebe mereu sanatos si fericit asa ca in poze. DD sa aiba grija de el tot timpul!
Sarbatori fericite!
Va pupam

Tortul e facut la Otima Pan

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

Ade ce frumoase printesa ai! Ii spunem si noi de pe acum La MULTI ANI!!!!!!!!11 Sa creasca mare, sanatoasa si sa aiba parte de multa fericire. Acum e drept ca e mai mare ca Marius dar poate nu se mai uita si ea la luna diferenta dintre ei. Ca tare e frumusica.

Doina la noi au iesit primii dintisorii de jos din mijloc, pe la 4 luni. Apoi de la 6 luni jumate la 7 luni jumate au iesit cei 4 centrali de sus si inca unul jos. Cam deodata au iesit astia. Dar la fiecare copil e altfel.

Multumim mult!
La fel va dorim si voua.
Stai linistita, 1 luna nu se pune si de altfel e la moda

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_nagy

Citat:
citat din mesajul lui ade24

Buna fetelor,

Dupa cum v-am spus noi aseara am facut petrecerea de 1 an, avand in vedere ca 23 este miercuri. A fost foarte frumos iar buburuza mea a fost foarte cuminte. A socializat cu toata lumea, a ras, s-a jucat, nu a deranjat-o nimeni si nimic.
De pe tava a ales prima data papiota de ata si toata lumea s-a distrat concluzionand ca avem in fata o viitoare creatoare de moda. A l doilea obiect a fost un calculator (de are ceva si de la mama) si al treilea a fost rujul, doar suntem domnisoare!.

Va pun mai jos cateva poze cu mentiunea ca o sa revin cu poze de la tort care s-au facut cu un alt aparat la care eu imi prind urechile si astept sa le descarce sotul.
Cred ca Cristinei o sa-i placa tortul.

Poze:

www.fotoalbum.eu/ade24/a395383

Va pup si duminica placuta in continuare!

Sa-ti traiasca printesa!!!!!!!!!!

Chiar m=ai dat gata cu tortul

Cristina

mami lui Alexandru si Beatrice

Multumesc!

Si pentru mine tortul a fost o surpriza. A fost cadou din partea moasei Oliviei. I-am spus ca daca nu are buburuze nici nu o primesc in casa. Si mi-a adus una si buna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui genny76

Doina puiutul meu saliveaza dar nu are nici un semn ca i-ar iesi dintisorii, in fiecare zi ii verific si nimic, am vorbit cu medicul meu stomatolog si mi-a zis ca nu e o regula care dinte trebuie sa iese primul, in mod normal zice ca primii sunt cei doi de jos apoi cei doi de sus si pe urma caninii de jos si de sus, dar nu toti copii sunt la fel, asa ca nu ne facem griji, intr-un fel ma bucur ca nu i-au iesit dintisorii ca nu ma poate musca de san si asa ne intelegem greu, cand o pun la san are chef de joaca cateodata si ma pisca, incerc sa-i explic ca nu are voie dar...
Ade ai o printesa de fetita sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa, noi ii spunem de azi LA MULTI ANI!!!! si sa fie fericita.

Multumesc la fel va doresc si voua

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Salutare!

Genny si tosha sa va traiasca printesele grasunici. Ma bucur ca v-ati facut timp sa ne mai dati vesti.

Ade sa va traiasca minunae de Ania-Olivia. Sa creasca mare si frumoasa!
La multi ani pentru mine ca plec la Sibiu astazi si nu stiu daca mai apuc sa intru pe net.

doina am mai citit inca o data povestea voastra de pe blog si a doua oara nu cred ca pot realiza prin ce cosmar ati trecut. Ce asistente de kk au astia la Odobescu! Cele bune au plecat toate in afara.
:( Doamne Doamne sa aiba grija de voinicul vostru ca si pana acum!

Lucia bine ai facut! Cine e Marius?

Am fost sambata la Noni si mi-a zis Lavinia, tipa de acolo ca ai fost si tu cu Iulia duminica.

Luna asta e deschis si duminica pana la 18 la Noni!

Va pup! Sarbatori fericite tuturor!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Multumesc frumos!
Si voua va doresc numai bine si sarbatori fericite si frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Buna si de la noi!

AM intrat sa va urez SARBATORI FERICITE TUTUROR !!!!
Si la puiuti un MOS cu sacul plin de daruri !!!!
Eu ma invart de-azi dimineata si n-am reusit sa fac bagajele. Ce bagaje, nici macar o hainuta, ceva, nimic!
Nu stiu cum a trecut timpul. Tot pe langa Darius am fost.
Eu i-am dat un pic de banana, desi stiu ca se da mai tarziu. I-am curatat partea din mijloc, cea cu seminte si restul i-am frecat-o cu branzica.Dar tot marul ii place mai mult.
Sunt in pana de idei in ceea ce priveste mancarea lui. Nu stiu cum s-o congelez. Nasa mea zicea ca le congela copiilor mancare pt o saptamana si scotea borcanelul si il baga direct in microunde sa-l incalzeasca. Voi cum procedati?
Am reusit sa pozez dintisorii(sau ce-or fi). Ceea ce ma nedumereste este faptul ca au iesit in lateral, undeva sub buza de sus. Asteptam sa mai vedem.
Am pus poze cu dintii
Va pupam!!!!!

mamica de baietzel Darius

primul dintisor

pozele lui Labuta

Darius s-a nascut a doua oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Seara buna.
M-am uitat si eu la poze cu bebeii vostri, superbi copilasi!

Doina, eu ii fac Iuliei mancare proaspata in fiecare zi; rar ii dau de pe o zi pe alta; congelat i-am dat o singura data si nu mi-a placut gustul dupa decongelare. Cred ca e mai usor sa faci si apoi sa congelezi pt 1 sapt dar eu am preferat sa ii fac proaspat, mai vezi si tu....

Toshador, Iulia nu avea rabdare pt povesti cand era asa mica; abia acum imi cere sa ii citesc, imi aduce cartile cu povesti preferate si ii citesc dar nu are rabdare prea mult timp; daca reusesti de la varsta asta e foarte bine, zic eu.
Despre rotobil.... eu personal sunt impotriva dar mai intereseaza-te, parerile sunt pro si contra la acest subiect....sunt sigura ca vei lua decizia cea buna, indiferent care va fi!

Miha...:) Marius este prietenul meu cel mai si cel mai bun si cel mai si cel mai altruist om pe care il cunosc:)....el m-a ajutat sa cumpar acum si sosestele pt copilasi si a pus bani pt pantalonii de trening...din pacate nu reusesc sa gasesc pe nimeni sa ma ajute cu masina sa le ducem la Centru, o sa o sun maine pe d-na Ramona sa vad daca nu au cumva sofer sa vina sa le ia de la mine ca e pacat sa nu le dea acum de Craciun la copilasi...

Va doresc sa aveti parte de un Mos bogat!Multa sanatate!

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

am uitat...pt mamicile cu bebei mofturosi la papa....i-am facut iuliei piure de cartofi dulci(pana acum i-am facut doar cu cartofi normali, romanesti) si vad ca ii place foarte mult...incercati, poate veti avea succes!

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_m spune:

pentru ca suntem in prag de sarbatori va uram Craciun fericit alaturi de piticii vostri si Mosu sa fie cat mai darnic cu ei ....spor la treburile de prin casa...

http://picasaweb.google.com/liloasa/Andrei3Luni?authkey=Gv1sRgCPOlzMCU_sveWw#

Mamica lui David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genny76 spune:

Doina pana acum nu ti-am citit povestea, dar intamplator am intrat si am citit...Doamne prin ce ati mai trecut, de unde ati avut atata putere sa le razbiti pe toate? Eu tot timpul spun ca daca Doamne fereste se intampla ceva cu micuta mea eu nu stiu daca voi rezista, dar cu siguranta ca voi avea puterea sa trec peste orice pentru ea, asa ca FELICITARI mamico ca acum poti zambi si poti sa te bucuri de familia ta frumoasa. Am vazut si primul dintisor("sau ce o fi"), interesant unde a iesit prima oara, la noi nu e nici o miscare, nu se arata nici un coltisor inca.
Noi va dorim tuturor un Craciun Fericit! alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput