Gravidute si mamici de Timisoara (38)
Raspunsuri - Pagina 24
ade24 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fancy Ade, ia un indicator de umiditate; eu am unul de la Chicco(indica temperatura si umiditatea) dar cred ca sunt si mai ieftine, cred ca de la Primii Pasi...iti indica umiditatea din camera si stii exact daca ai sau nu umezeala.....la noi oscileaza dar in general se incadreaza 40-60 cum e normal.... ceva de amuzament......ia uitati cum a trecut Iulia in 2010 ![]() Lucia & Iulia, 31.07.2008 Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia |
Multumesc Lucia. Maine vine mama mea la mine si eu ies la hoinareala si o sa cumpar unul.
E o dulce Iulia!!!
La fel a facut si Olivia, doar ca a dansat in brate la tati, a aplaudat si a tipat vreo 10 minute de ziceai ca suntem la nunta
.Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
elliag2000 spune:
ciao fetelor.
azi am facut ordine si am gasit o trusa de epidurala BRAUM.cine are nevoie o donez.luati legatura cu mine la pm sa va dau datele.
va rog.
n-are rost sa mai dati banii daca e ok!
va pup
cristina_nagy spune:
| citat din mesajul lui Fancy Ade, ia un indicator de umiditate; eu am unul de la Chicco(indica temperatura si umiditatea) dar cred ca sunt si mai ieftine, cred ca de la Primii Pasi...iti indica umiditatea din camera si stii exact daca ai sau nu umezeala.....la noi oscileaza dar in general se incadreaza 40-60 cum e normal.... ceva de amuzament......ia uitati cum a trecut Iulia in 2010 ![]() Lucia & Iulia, 31.07.2008 Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia |
Super mortala July!!!! pupici
Dansatoare mica si scumpa!
lili_77 spune:
Salutare fetelor,
In sfarsit mi-am facut timp sa scriu si eu pe forum desi va citesc de cand eram graviduta(asta-vara).
Am nascut pe 21.09.2009 o fetita, Alessia-Maria cu Dr. Alin Murariu. Este un doctor excelent cum rareori gasesti in ziua de azi si pe care-l recomand cu caldura. Anestezia...epidurala cu...Dr. Doca. Eu am fost foarte multumita; s-a comportat fain atat in timpul operatiei, cat si dupa (venea de doua ori pe zi sa ma vada, ca si dl. doctor, de altfel).
Legat de aparatele de aerosoli sunt o investitie foarte buna. inclusiv pt. noi mamicile. Anul trecut, cand eram in primele saptamani de sarcina (nu eram sigura daca sunt sau nu), m-am procopsit cu o raceala si am reusit sa ma tratez (pt. nas infundat, tuse), doar cu aerosoli si in 4-5 zile mi-a trecut. Bine-nteles ca la bebeii nostri trebuie sa-i folosim la recomandarea si dupa indicatiile medicilor, dar sunt foarte buni.
d_aia, Infacolul a aparut si in Romania. Eu am luat pentru buburuza mea din Ungaria, dar nu mi s-a parut mai eficient decat Sab Simplex.
Na, ca m-am cam intins!
Va urez un an 2010, cel putin asa cum mi-l doresc si mie!
toshador spune:
| citat din mesajul lui elliag2000 am intrat sa povestesc si eu experienta mea dinainte si dupa si as avea o concluzie:sa nu va incarcati cu experientele altora,ca a voastra e UNICA. la mine tot ce mi-au povestit prietenele mele ce erau mamici nu s-a potrivit. e ca si cu emigratul,e o experienta absolut personala. asa ca cel mai bine lucrati cu voi,sa fiti pozitive,va rugati la dumnezeu si totul o sa fie bine! eu m-am stresat cu anestezia de numa si pina la urma imaginati-va mi-a facut epidurala erdelean care facea cred ca in premiera epidurala(sa ma contraziceti daca e altfel)dar cert este ca o invata un tip ce era rezident si mi-a prins din prima,chiar ma laudau ca e f important psihicul,eu eram in extaz ,nu stiu ce naiba am avut in ziua aia de parac tot optimismul napadise peste mine. la viitoarea mea colega de salon,cea operata inaintea mea pt ca i-a fost f f f frica nu i-a prin anestezia decit f greu. deci, ce am constatae eu,e f important sa o luati ca pe o curiozitate,sa va ginditi ca totul o sa fie bine si ca va veti vedea copilasul. e un sentiment unic si f fericit. operatia nu e grea ,asa ca haideti mai bine faceti ceva sa va incurajati nu sa va speriati. apoi legat de asistente si eu am auzit vai de mine cite si cite. si am rezistat. doamne imi amintesc tot asa ca citeam pe net si imi facusem asa o imagine de casa cu stafii. nu e asa,sint si alea oameni si apoi traim in romania,nu sintem crescuti numai cu zimbete,in consecinta stim ca unii oameni sint ciufuti,ma scuzati... dar veti rezista!!!!! nimic nu e horor ca sa nu mai spun ca prietena mea mi-a spus ca ma v-a durea rau operatia si macar o luna rau imi va fi. si desprea asta mi-am facut scenarii,ca e patul prea jos acasa si nu ma pot ridica..si rahaturi am nascut intr-o marti 9 iunie 2009 si luni am fost externata si fara nici o exagerare ,eu ma aplecam,am si pus in ghivece flori cu mama in curte. sincer. tot prietena mea era socata de cit de bine am reactionat. stiu ca mi-a zis asa:ori tu ai un corp mai ok,ori murariu asta e mai bun ca cioata! asa ca.. va tin pumnii si cu optimism si cu dumnezeu inainte!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eli te sustin in ce ai zis referitor la gandirea pozitiva. Eu am nascut natural, fara nici o anestezie decat cea de jos. Am fost in travaliu de la 7 seara pana la 9:55 dimineata cand am nascut dar pot sa zic ca daca nu gandeam pozitiv si nu eram sigura ca va fi totul bine nu cred ca as fi trecut.
Eu vreau sa le zic fetelor care urmeaza sa nasca ca totul depinde de ele, indiferent pe ce cale ati ales sa nasteti incercati sa ganditi pozitiv si sa stiti ca asa cum va doriti sa fie asa va fi. Fiecare are o experienta unica ca doar suntem unici fiecare si nu se poate repeta nici o experienta.
Fancy spune:
Toshador, m-am uitat la pozele cu Angelica; e extraordinara! sa va bucurati de ea! se schimba de la o luna la alta!
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
Ank83 spune:
Helouu... Ma bag si eu in discutie... ca deh am 2 nasteri si eu la Odobescu.. ![]()
Deci pt mine epidurala nu a fost un succes, ca anestezista de garda nu a reusit sa imi lase cateterul in coloana si adio alta doza... Anestezie de 40 de minute dupa care dureri live
... Dar oricum a fost mai bine ca la prima nastere care a fost live 100%
.
daca as mai naste as opta tot pt epidurala... pt ca imi amintesc si acum ca la prima nastere durerile au fost mari de as fi vandut jumatate de familie sa mi se aline durerea
.
Eu am fost super multumita de personal in afara de doamna BUFNITA de la pediatrie.. o asistenta nesimtita care mi-a facut zile negre si la prima si la a doua nastere .. Dar daca poti sa zambesti putin inmoi orice inima.Pt mine a contat ca am langa mine puiul mic.
In rest am avut parte de asist. care a venit voluntar si mi-a "mufat" copilul la san ..fara gram de spaga.. alta care mi-a facut si aratat toaleta buricului copilului in salon tot asa fara spaga.. Deci se poate..
Am fost acum la cineva care a nascut si a prins revelul in odobescu si era cam mizerie la taoleta din salon... dar asta a fost ghinionul cu liberele si ..debandada de sarbatori din spital... dar mamica nascuse primul copil la resita acum 5 ani si a zis ca pt ea aici e occident ![]()
Pe Doca o stiu si eu dintr-o alta experienta de care nu vreau sa mentionez ,cand a facut un comentariu super urat chiar in mom. anesteziei.. si pana sa ripostez am adormit
..dar ii voi tine minte toata viata comentariul rautacios..
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
vias spune:
Buna seara fetelor,
va rog sa ma scuzati ca dau asa buzna peste voi, dar un copilas are nevoie de noi toate.... in 2 saptamani trebuie sa plece in Israel pentru 2 operatii la inimioara...
Il cheama Alex, are 1 an si aproape 8 luni...
Sa nu-i lasam steluta sa cada!
Are nevoie de doar 3000 de euro!!!
Mai multe detalii, la semnatura mea, multumesc mult!
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
Ank83 spune:
Aparat de aerosoli am si eu.. da niciunul din copii nu vrea sa faca... Am facut eu insa daca tot il am si am racit ..
Si cum ziceau fetele depinde de ce substante se baga in el... ca am primit si eu un "coktail" cam urat de subst... si am taiat din ele la jumatate 
Dar pt mucozitati e super ok ACC si hemisuccinat..
Mucii se mai pot usca homeopat cu hepar sulfur sau coryzalia ..Uitati si un prospect de la coryzalia http://www.farmaciiledona.ro/produse/coryzalia-drj-lab-boiron-I6392.pdf
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt