Gravidute si mamici de Timisoara (38)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Uitati am i gasit o lista de produse homeopate nemtesti pt raceli care par interesante si la compozitie http://www.magazin-naturist.ro/produse-homeopate

Edit:Vad ca le-am gasit pe lista farmaciilor help net

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

ciao fetele!
Am si eu o intrebare pt cele care si-au alaptat copilasii.Dupa ce i-ati intarcat ati luat ceva medicamente pt oprirea lactatiei?
Am reusit dupa un an si 5 luni sa o intarc pe Alexia de 8 zile.Azi un san mi s-a intarit putin.Am citit pe net ca este un medicament brocriptin pt oprirea lactatiei dar am citit ca are efecte secundare.
Am citit de asemenea ca exista un medicament homeopat tot pt oprirea lactatiei,se numeste mastodynom, l-a folosit cumva cineva? E bun ?

Infacol i-am dat si eu Alexiei,pe noi ne-a ajutat tare mult....pot sa spun ca fetita mea nu a suferit de colici datorita acestui medicament.L-am luat de la Szeged, nu se gasea la noi.

Iuliuta, esti o scumpa frumoasa si smechera.Lucia le dam pe fete la dansuri cand cresc? Si Alexia e mare dansatoare... dar e innebunita dupa muzica populara....nu stiu pe cine seamana caci noua nu ne place.

Ank, esti tare cu "mufatul" la san, am ras in hohote.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale_d

ciao fetele!
Am si eu o intrebare pt cele care si-au alaptat copilasii.Dupa ce i-ati intarcat ati luat ceva medicamente pt oprirea lactatiei?
Am reusit dupa un an si 5 luni sa o intarc pe Alexia de 8 zile.Azi un san mi s-a intarit putin.Am citit pe net ca este un medicament brocriptin pt oprirea lactatiei dar am citit ca are efecte secundare.
Am citit de asemenea ca exista un medicament homeopat tot pt oprirea lactatiei,se numeste mastodynom, l-a folosit cumva cineva? E bun ?

Infacol i-am dat si eu Alexiei,pe noi ne-a ajutat tare mult....pot sa spun ca fetita mea nu a suferit de colici datorita acestui medicament.L-am luat de la Szeged, nu se gasea la noi.

Iuliuta, esti o scumpa frumoasa si smechera.Lucia le dam pe fete la dansuri cand cresc? Si Alexia e mare dansatoare... dar e innebunita dupa muzica populara....nu stiu pe cine seamana caci noua nu ne place.

Ank, esti tare cu "mufatul" la san, am ras in hohote.

Ale mamica fericita de Alexia

Eu am 2 intercari la activ :una la 1 an si 4 luni si una la 1 an si 3 luni si in ambele cazuri am inceput treptat sa ii dezvat si nu am luat nici un medicament ptr ca tot asa imi era frica de efectele secundare. Dar nu e ok sa ti se intareasca... incearca sa mai multi cate putin din cand in cand si apoi se v=a opri desi daca strangi dupa luni de zile tot mai iese ceva dar nu trebuie sa doara! \Cel mai bine sa vb cu medicul tau si sa te consulte.
Pupici
Si ai mei sunt mari amatori de muzica populara dar noua ne si place.
Danseaza pe melodiile preferate de la radio dar parca ar stii ... numai pe alea din top
Deci ii asteapta cursurile de dansuri pe amandoi. De la toamna pe Alex il si dau la dansuri de muzica populara iar pe Beatrice peste 2 ani la dansuri de societate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Nu deschide cineva un capitol nou??? ca ne-am cam lungit ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Multumesc Cristina de raspuns.
Eu am intarcat-o pe Alxia pentru ca simteam ca nu mai am lapte, nu mi se mai umplea sanul, aveam dar... foarte putin. O alaptam doar seara inainte de culcare, de fapt.... nu prea mai sugea, doar ca statea cu sanul in gura. Deci, intarcarea am facut-o treptat...insa dupa 8 zile... se pare ca s-a mai adunat lapte....aseara dupa ce am postat mesajul m-am muls....si a iesit ceva lapte, nu mult, vreo 20-30 ml din ambii sani. Mi-a raspuns si homeopata la tel si mi-a dat un medicament,altceva decat ce citisem pe net, mi-a zis ca in 2 zile ar trebui sa mi se opreasca. O sa incerc sa vad daca functioneza, medicamentul acela alopat nu vreau sa il iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Eu tot treptat am renuntat, intr-una din zile mi s-a intarit si mie putin si l-am pus un pic pe bebi sa traga si apoi n-am mai avut probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elliag2000 spune:

gratiana te rog sa-mi spui daca ai primit mesajul privat ca nu sint prea priceputa in a ma descurca cu asta.
ok????????
si astept sa ma suni
merci mult

Mergi la inceput

Am fost la Noni sa ma interesez de petrecere pentru Marius dar am venit dezamagita. Oferta lor era de 45 lei pentru fiecare copil (daca erau sub 10) si includea meniu, 2 ore in sala de joaca, tortul cu lumanare figurina, sala decorata si cineva care sa ii supravegheze. Sincer mi s-a parut aberant de scump mai ales ca le-am zis ca mare parte din copii sunt in jur de 1 an deci nu au cum sa manance meniul lor ce includea cartofi prajiti si pui.

Asa ca am renuntat si facem acasa, putin mai restrans, o sa fie si inghesuiala dar asta e. Daca stiti altundeva unde se poate inchiria sala/spatiu de joaca fara meniu din asta poate imi ziceti si mie si mai vad.

Mergi la inceput

Aaaa si daca vroiai sa faci sambata mai costa 70 lei in plus la nota finala, iar orice ora depasita se platea (indiferent de zi) cu 7 lei de copii.

Am zis ca stiu pe cineva care a inchiriat sala si a platit pt joaca dar a zis ca se facea inainte, acum nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravitimis spune:

capitolul 39

Mergi la inceput