Gravidute si mamici de Timisoara (38)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

LA MULTI ANI! UN 2010 FERICIT, CU MULTA SANATATE SI IMPLINIRI!

Eu am avut trusa mea de epidurala (am primit-o de la fina mea). Am fost 12 ore in travaliu, dar nu m-am dilatat asa ca la ora 20 am intrat la cezariana cu Bacila. Nu mai era anestezist prin zona, fiind si 23 decembrie asa ca au chemat-o pe tipa de peste drum, de la clinica. I-am dat 50 eur cat stiam ca se da dar se pare ca nu a fost multumita sau nu a mai putut veni, habar nu am...dar cred ca trebuia sa anunte pe cineva ce trebuie sa faca in cazul meu. Cert este ca abia peste vreo 4 zile cand am inceput eu sa fac scandal o asistenta mi-a scos acul din spate. De atunci am ramas cu niste dureri de spate ca uneori nu ma pot ridica de jos. Am inceput sa fac ceva masaj si ma simt mai bine.
Pe deasupra, a doua zi dupa operatie, era de garda anestezista care facuse toate anesteziile in ziua cand am nascut eu (vreo 20 am numarat eu ca si asa nu aveam ce face...) si s-a scandalizat toata ca aveam trusa mea de anestezie (a recunoscut-o fiind cu cateter) si ca nu am luat-o din spital si mai ales ca MI-AM PERMIS SA FAC OPERATIA CAND NU MAI ERA EA ACOLO (probabil sa ia spaga). A avut nesimtirea sa imi spuna (dupa ce m-am chinuit 12 ore si mi-au pus 2 perfuzii pentru ca eu am vrut sa nasc natural) ca isi aminteste ea de mine ca nu am avut nici macar perfuzie!!! Va dati seama ca am sarit in sus si am intrebat-o cu ce drept imi vorbeste asa?!?! Unde ne aflam? La inchisoare cumva? M-au rugat asistentele sa tac, sa nu ma iau cu ea in gura ca le fac lor viata grea in garda aia.Chiar in momentul ala a intrat Bacila pe usa si a sarit si la gatul lui: ce domn Bacila operati fara mine? si faze de genul asta...am ramas socata. Am dedus ca toata faza a fost din cauza ca a pierdut ea o spaga...de parca nu ii ajunsese cat facuse in ziua aia...calculati si voi 20 anestezii x 50 eur (media).....
Asa ca eu zic ca e bine sa vorbiti din timp si sa luati in calcul toate variantele ca sa fiti sigure ca totul e ok.
Nasteri usoare va doresc si fara evenimente de genul asta!
Va pup

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

ADE nu pot sa cred ca ai trecut prin asa ceva din cauza ca pe unii nu ii mai satura Dumnezeu.Horror!! M-ai bagat in sperieti asa ca la controlul din 18 obligatoriu vorbesc si cu Bacila de anestezie. Poate imi recomanda el pe cineva.Sper sa nu am parte de clipe din astea de cosmar ca mie nici nu imi trebuie mult si sar la beregata!

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Eu nu vreau sa va sperii. V-am povestit doar ce am patit eu. Sper sa fie o exceptie si nu regula. Regret ca nu am intrebat numele anestezistei ca sa va spun cum o cheama, dar eram prea nervoasa si am considerat ca nu merita sa ii aflu numele. Oricum se purta destul de agresiv (verbal ma refer) cu fetele care isi faceau anestezia. V-am zis ca am stuadiat-o toata ziua cat am asteptat sa ma dilat. Nu avea chef de explicat ce inseamna anestezia si asa mai departe. E adevarat ca au fost foarte multe in ziua aia dar nu cred ca asta este o scuza ca sa nu ii spui omului ce implica anestezia. Mai sap poate aflu numele si va spun cum o cheama.
Oricum cred ca era una din alea "celebre" cum bine se exprima cineva pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ade cum arata ca sunt doar 3 din cate stiu si pe 2 stiu eu cum le cheama.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Era o tipa pe la 45 de ani (cred ca am avzut bine ca aveam si dureri) cu parul pana la umeri, blonda - satena, pe la 1,60 - 1,65 m. Cam asta imi amintesc. Sper sa te ajute cu ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Mda dupa descriere pare a fi Dr Doca sefa de la ati doar ca ea e putin mai in varsta dar nu isi arata varsta deci sunt aproape 100% sigura ca ea e.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Acum am vorbit cu o fata care a nascut cu mine in aceeasi zi, tot cezariana si mi-a confirmat ca ea este, Doca. Mi-a spus ca si cu ea s-a purtat urat si nu i-a explicat nimic. Nici ei nu i-a placut si a asistat si la "discutia" pe care a avut-o cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Eu parca prima oara am avut anestezista pe Doca fiica ca sunt si mama si fiica si am fost super multumita iar a 2=a oara tot pe una tanara(nu imi mai amintesc numele) dar super super .S=au comportat de milioane! chiar ma enervau cu atata amabilitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ashera
Cristina, . Te-am admirat in pozele de la ziua Ceciliei . Tu erai, asa-i? Arati fenomenal

Da eram si eu pe acolo... merciiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_m spune:

buna fetele ,

eu epidurala am cerut-o la dilatatie 8-9 pentru ca mi se sfasia mijlocul de durere. eram deja pregatita cu trusa la indicatiile dr Murariu si anestezia mi-a facut-o un Dr Ovidiu si nu mai stiu cum care a fost foarte de treaba ..nici nu am apucat sa i dau onorariul ..l-am mai cautat dar nu l-am gasit ..asa a fost sa fie ..insa stiam ca este o singura doamna dr care nu face anestezie caci este mai in varsta si cica nu se mai oboseste sa invete.
poate ca as fi putut sa nasc fara epidurala dar a fost o nebunie in sala de tavaliu..mesele nu erau libere , mi-au mai pus si perfuzie si in final am nascut ultima destul de repede pot zice

nasteri usoare si fara probleme sa aveti

http://picasaweb.google.com/liloasa/PrimulCraciunCuMamiSiCuTati?authkey=Gv1sRgCP3Pq-e8hIzv4AE#

Mamica lui David Andrei

Mergi la inceput