Gravidute si mamici de Timisoara (38)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ciao, fetele! La multi ani si sanatate multa, multa!

Eu nu m-am interesat deloc de anestezie cand am nascut:), m-am lasat pe mana doctorului; mi s-a facut anestezie generala...a fost ok dar nu as mai repeta experienta, as face epidurala; cred ca mi-au zis atunci inainte de operatie ca nu imi fac epidurala din cauza tensiunii mici...sa va interesati inainte de tot ce trebuie!

Eu am inscris-o azi pe Iulia la cresa de stat pe Mures, la 1 minut de blocul meu; mie mi se pare ok, personal calificat, conditii super bune, au cantina; din pacate o sa am nevoie si de cineva sa o ia de la gradi ca eu nu o sa apuc; s-a oferit o vecina pensionara care sta pe scara cu mine asa ca sper ca va fi ok.....

Vedeti ca e un CD cu muzica faina la revista Mami pe luna ianuarie...

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Deya, nu stiu nimic de dr Moldovan (parca asa ziceai ca il cheama), imi pare rau....
Nici despre Bogdan Muresan nu am auzit lucruri prea dragute; in schimb, sotia lui este un dr si un om extraordinar!
bafta!

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Ok fetele multumesc de raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

La multi ani tuturor si un an prosper!

Eu am facut ambele anestezii la prima cezariana anestezie totala, iar la a doua anestezie cu epidurala. Daca as mai naste as alege varianta cu epidurala! Si eu am tensiunea mica i n general 9 cu 6 sau 10 cu 6

Cel mai bine e sa stabiliti cu dr din start ce tip de anestezie doriti, cu epidurala sau fara...Va dati seama ca se poate sa aveti norocul sa fie pe tura cineva care nu face epidurala si nu o sa accepte ca toate nasterile sa fie anesteziate de altcineva...din motive lesne de inteles!

Eu nu am avut epidurala, dar a nascut acum de curand o cunostinta de-a vecinei mele si i-a dat ea trusa ei. Cel mai bine e sa vorbiti din timp cu doctorul.

Despre Alin M pot sa va spun ca a operat o cunostinta de-a Cristinei inaintea mea si a fost o operatie dificila...sarcina gemelara, 32 de sapt...si s-a descurcat. Eu cred ca o sa fie ok.

Va doresc nasteri usoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Fetelor, daca vreti sa nasteti cu epidurala treb sa va interesati cine face epidurala si sa luati legatura cu anestezistul dinainte. Ca sa fiti sigure ca vi se va face epidurala.
Si inca ceva.... nu va lasati pe mana oricui.... anestezistul este foarte important, epidurala se face in coloana.
Am o prietena care a nascut la Bega, nu s-a interesat de anestezist, epidurala i-a facut-o anestezista care era de garda si a gresit ceva la injectia aia.....prietena mea a avut dureri ingrozitoare de spate si a tras o sperietura zdravana.
Lucia, v-ati intors ? Cum a fost ? Ce face Iuliuta ?

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cum va simtiti in noul an?
sper sa aveti un 2010 mai bun, mai prosper si mai fericit!

Vad ca vorbiti de epidurala. eu am facut-o in iulie, la bega, cu anestezista care era de garda si a fost totul ok.
acum 4 ani, ginecologul mi-a recomandat doar pe unul dintre ei...imi scapa numele acum, dar cica, intre timp s-au specializat toti.

Nasteri usoare si bebei sanatosi!

toata gasca de mamici si pitici!

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Giova..... prietena mea a nascut in iunie 2009 la Bega.

Acum.... eu v-am povestit ce a patit ea, daca toti s-au specializat si a fost doar ghinionul... la mijloc... nu stiu....pana la urma fiecare face cum considera ca e mai bine.

La Odobescu, in 2008 cand am nascut eu, stiu sigur ca nu toti anestezistii faceau epidurala... acum.... nu stiu cum e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

ce fac fetele???

vad ca vb de nasteri...anestezii.... si eu tot cu epidurala am nascut la Odobescu...nu am avut nimic planificat dinainte, nu am vb cu nici un anestezist. m-am lasat pe mana dr si a fost foarte ok. dumnezeu sa-i dea sanatate celui care a inventat anestezia epidurala!! trusa de epidurala a fost de la spital. eu una nu as cumpara-o din farmacie si poate nici nu se ajunge la epidurala (pt care trebuiesc indeplinite anumite conditii).

revin, la NONI nu mai vine nimeni??? noi am fost aproape zilnic. acum sa vedem de maine ca poate o duc din nou la cresa....dar mergem dupa masa, daca vine cineva!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

helloo

ce fac fetele???

revin, la NONI nu mai vine nimeni??? noi am fost aproape zilnic. acum sa vedem de maine ca poate o duc din nou la cresa....dar mergem dupa masa, daca vine cineva!

Venim si noi pe la ora 17, dupa gradi azi...cri vroia la gradi dar tati i- oferit Noni la schimb ca la gradi hiberneaza animalele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

la multi ani si din partea noastra!

vad ca vorbiti de anestezie... eu am ales anestezia totala si nu regret, dar situatia a fost mai complicata!

cu bona versus cresa... eu aleg cresa!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput