Gravidute si mamici de Timisoara (38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ashera

elliag2000, multumim ptr incurajari . Si eu am auzit lucruri foarte bune despre Alin Murariu.
Cat priveste curajul la nastere, ne asemanam mult Si eu am aceleasi ganduri morbide legate de cezariana, si tin neaparat sa fac epidurala de data asta. Mi-e frica de anestezia genarala .
Mi-a placut cum ai scris de anestezistele celebre . Sper data asta sa nu mai am parte de nici una dintre ele. Ai facut epidurala sau generala?

Fetele, voi ati mai auzit ca daca ai tensiune mica nu iti face epidurala? Sau, cazuri in care nu a prins anestezia? Ca ma ingrozesc ca o sa ma taie aia pe viu...

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 36+ Patrick

Eu in ambele sarcini am avut tensiunea 60/90 sau in cel mai fericit caz 70/90 si am nascut cu epidurala in ambele cazuri.
Nu a fost absolut nici o pb.
Bafta! pupiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

La multi ani mamici si copilasi dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

La multi ani mamici.
As vrea sa stiu daca stiti ceva informatii despre doctorul Sabin Moldovan lucreaza in cabinetul domnului doctor Bogdan Muresan.Mergeam la acesta din urma dar dansul e in concediu acum si nu l-am gasit decat pe Sabin Moldovan.

Va multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

In alta ordine de idei ma intereseaza si pe mine informatii despre gradinite particulare recomandari daca aveti copilasii pe acolo etc.
Ce varianta alegeti pt copii de la 2 ani gradinita sau bona?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Eu nu prea sunt de acord cu bonele. Nu stiu... poate nu am intalnit eu femeia potrivita... Dar prefer gradinita, cu personal calificat, unde copilul poate sa socializeze, sa invete niste reguli, etc...
Si eu sunt in cautari de gradinite. Prefer Soarelui, sau prin zona, ptr ca o sa-mi fie greu sa-l duc la o gradi prea departe. Si sotul lucreaza in ture, deci nu ma prea pot baza pe el...
E prin zona o gradinita, Neghinita (are si site), care mi se pare interesanta. Nu am fost inca pana acolo, m-am uitat doar pe net.
Inca mai caut...

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 36+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Da de Neghinita am auzit si eu e a unei educatoare care a lucrat mult timp la stat tipae ok.Eu am vb la telefon acolo si mi s-a parut ok.
Dar tu nu il mai tii acasa daca vine acum bb mic.Ca sotul meu ma tot bate la cap sa mai fac un copil ca sa mai stau cu andrei acasa.

Diana

Mergi la inceput

Elatim, multumesc ptr incurajari . Oricum, numai cosmaruri am legate ne nastere . Cand le gandesc la rece, imi dau seama ca nu se poate intampla nimic grav, ca sunt intr-un spital, ca totul va fi bine....

Ale, o sa-l intreb inainte de a lua epidurala pe Bacila. Eu am constant 9 cu 5, e destul de mica. Imi doresc foarte mult epidurala. Sarcina trecuta am avut un atac de panica destul de urat si nu mai vreau generala.

Liliana, multumesc de pont. O sa-l trimit pe sot la Heloiss.

Cristina, . Te-am admirat in pozele de la ziua Ceciliei . Tu erai, asa-i? Arati fenomenal

Deya, nu stiu nimic de Sabin Moldovan.Poate te ajuta fetele....

Otim, ce faceti?

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 36+ Patrick

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Da de Neghinita am auzit si eu e a unei educatoare care a lucrat mult timp la stat tipae ok.Eu am vb la telefon acolo si mi s-a parut ok.
Dar tu nu il mai tii acasa daca vine acum bb mic.Ca sotul meu ma tot bate la cap sa mai fac un copil ca sa mai stau cu andrei acasa.

Diana

M-am gandit sa-l mai tin acasa. Dar cred ca i-ar prinde bine gradinita. Si o sa-mi fie si mie mai usor, o sa am mai mult timp de cel mic.
Nu o sa-l terorizez cu gradi. O sa incercam incet-incet sa ne acomodam si, poate o sa-i placa . Oricum, la 3 ani va trebui sa mearga, ca e baiat mare

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 36+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Ashera, si eu tot 9 cu 5 am. Uneori am avut si 8 cu 5. De asta l-am si intrebat pe Bacila de epidurala. Mi-era frica sa nu ma trezesc in ziua nasterii ca tre sa nasc natural de tot. Mi-a spus sa nu imi fac niciun fel de griji ca pot face epidurala la tensiunea asta.

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Gratiana, ai vb cu Bacila? Vezi ca maine e de garda la spital.Eu nu stiu ce sa fac : sa merg maine la spital sau sa stau pana pe 13 cand am programare... Cred ca acuma la control ne urca si pe masa ... asa nu-mi place...
Cred ca stau pana in 13, sa apuc sa merg si la epilat.

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 36+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

M-am gandit daca sa merg la spital sau nu. Apoi din aceleasi motive ca si tine am hotarat sa astept pana in 18 cand sunt programata la control. Plus ca l-am mai cautat o data la spital si am stat de la 9 dimineata pana pe la 13.30 ca tot intra dintr-o operatie in alta si sincera sa fiu acum nu mai sunt in stare sa stau atat si sa astept.
De asemenea, si fetele de aici de pe forum m-au mai linistit ca raman pe maini bune, deci nu mai sunt chiar asa stresata.
Ramane sa vorbesc cu el pe 18. Merg saptamana asta sa-mi iau si eu epidurala de la Helios. In prealabil ii sun sa ii intreb daca au ca sa nu bat drumul de pomana. Asta e site-ul daca te intereseaza: http://www.heliosmedical.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=30

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Mergi la inceput