Gravidute si mamici de Timisoara (38)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ashera eu am facut rahi.Am fost amortita de la mijloc in jos si a fost ok mi-a prins mai greu cu intepatul a fost la mine dar asta din cauza ca eu am probleme la coloana.Nu stiu cu tenisunea mica cum e ca eu o am mare mare de tot de fapt asta a fost si principala cauza pt care am facut cezariana.
Eliag se referea ca nu a fost una din anestezistele celebre adica sefa de sectie si inca una care fac epidurala.Mai este una mai batrana care nu face epidurala.Si la mine a fost tot asta care nu e celebraSi da avea dreptate Alin Murariu este excelent deci fara probleme sa mergeti daca cumva veti naste cu el.Eu dupa ce l-am cunoscut chiar vroiam sa nasc cu el dar noah intre timp s-a terminat concediul lui Bacila.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ashera

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Asa auzisem si eu, ca daca ai tensiune mica nu se face epidurala.Am inceput sa ma panichez pt cau de cand ma stiu am fost cu tensiunea foarte mica si nici acum in sarcina nu mi-a mai crescut. L-am intrebat pe Bacila si mi-a infirmat zvonul. Se face epidurala.
Poate or fi doctori care nu o fac la tensiune mica, cine stie.

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Multumesc . O sa-mi cumpar atunci si epidurala, sa o am. Zicea Bacila sa iau Braun, ca e mai buna. Am si gasit la Helpnet.

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 36+ Patrick

Nu stiam ca trebuie sa cumparam epidurala. Din cate spuneau alte fete care au nascut la Odobescu, spitalul are epidurala si o platesti acolo, la iesirea din spital, 200 ron. Chiar nu m-am gandit sa il intreb pe doctor si despre asta. L-am intrebat doar de oxitocina, ca citisem in ziar ca nu se gaseste de cumparat iar spitalele nu prea mai au. Din fericire nu trebuie sa o cumpar fiindca spitalul s-a aprovizionat pe o perioada suficient de lunga.

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

dyanira, multumesc.

gratiana77, eu i-am zis la Bacila ca nu mai vreau anestezie generala. El mi-a zis sa-mi cumpar eu epidurala, sa nu am surpriza ca nu are spitalul. Mi-a zis sa caut Braun. Si la Helpnet am gasit si costa in jur de 120 ron, deci mai ieftin decat la spital.

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 36+ Patrick

Mergi la inceput

Ca bine zici. Imi cumpar si eu din farmacie.

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Gratiana la nastere naturala mai exista riscul ca sa nu fie de garda un anestezist care sa faca epidurala si atunci nasti natural de tot.Stiu ca au mai patit alte fete.Deci si asta trebuie sa discuti din timp sa vezi daca il cheama pe anestezist si daca si vine.

Diana

Mergi la inceput

Merci de sfat. Asa o sa fac.

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Mergi la inceput

In alta ordine de idei ma intereseaza si pe mine informatii despre gradinite particulare recomandari daca aveti copilasii pe acolo etc.
Ce varianta alegeti pt copii de la 2 ani gradinita sau bona?

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

LA MULTI ANI ! 2010 sa fie un an asa cum va doriti ,cu sanatate si multe bucurii

Ashera nu te taie nimeni pe viu ,stai linistita ,eu am vazut o cezariana la prietena mea pe 21 dec si ca sa vada daca e amortita ,o intepa pe burta ,pe lateral ,deci pina nu e anesteziata nu incepe medicul operatia ,a facut epidurala.

Gratiana stai linistita daca pleaca Bacila si te lasa la Murariu e perfect ,un medic cum rar gasesti,are multa experienta ,comunicativ ,s.a.m.d., tot ce-si doreste o tinara mamica .

Va pupam
Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

La multi ani, fetelor !
Sa aveti parte in noul an numai de sanatate, bucurii si succese!

Fetele, si eu am nascut cu Bacila, cezariana, cu epidurala. A fost super ok. Si eu am avut tensiunea mica in timpul sarcinii si cam in general tot timpul am tensiunea mica, si in ziua cand am nascut tot mica o aveam si mi s-a facut epidurala.Conteaza foarte foarte mult anestezistul.... dupa parerea mea. Eu am fost colega de salon cu Lucia... si din cate imi amintesc ei i s-a facut anestezie generala si i s-a zis ca din cauza tensiunii mici nu i s-a facut epidurala... parca asa imi amintesc....Lucia.. daca gresesc, ne spui tu cum a fost cand te intorci din vacanta :) Deci.... cred ca depinde foarte mult de anestezit. Ce stiu eu sigur sa va spun, este ca la Odobescu nu toate anestezistele fac epidurala... cica nu toate se pricep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_m spune:

La multu ani si un an cat mai bun!!

Fetele trusa pt epidurala Braun puteti gasi si la Heloiss ..eu am dat pe ea 105 lei ..si cei drept e bine sa o aveti pentru a nu avea surprize .Helios este la punctele cardinale langa clinica Romar .Ei sunt distribuitori ...

Sa aveti nasteri usoare si sa auzim de bine

Mamica lui David Andrei

Mergi la inceput