Gravidute si mamici de Timisoara (38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

La cine te-a lasat? Nu cunosc alti medici de la Odobescu si nu vreau sa raman pe mana oricui.

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

La dr Murariu.
Au mai nascut ceva fete de pe aici cu el.E ok.
Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Gratiana, vorbeste cu el inainte. Vezi ca in 5 ianuarie e de garda. Poate el e convins ca vei naste inainte de 40 saptamani si de asta nu ti-a spus nimic. Oricum, si in 28 ianuarie daca nasti, il prinzi in tara. Eu am inteles ca in 29 pleaca.
Dar, cel mai bine, vorbeste direct cu el.

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 36+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ashera sa stii ca si mie mi-a spus tare tarziu ca pleaca in concediu cu 2 sapt inainte deci probabil vroia sa ii spuna in 18 cand avea programare.
Sa ne spui cand fixati cezariana sa scoatem agitatele.
Gratiana stiam ca mai e si Ofe care trebuie sa nasca cam in aceiasi perioada poate ea stie mai multe daca ai cum sa iei legatura cu ea.Si exact cum zice Ashera poate nasti inainte de 40 de sapt si atunci totul eok.Si apropo frumos nume AMARIS tare original.
Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Cu siguranta ca voi vorbi cu el. Si eu ma gandesc ca s-ar putea sa nasc inainte de termen, pt ca fetitele sunt mai grabite sa vina pe lume. Uf, sper sa iasa totul bine.

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Gratiana, nu te mai stresa degeaba. Stai sa vorbesti cu el. Daca te lasa la cineva, cel mai probabil la Alin sau la Vasile, sa stii ca ambii sunt ok. Eu cred ca o sa nasti inainte de 28 ianuarie

dyanira, cum fixam data, cum anunt aici . Si eu sper sa fie dupa 15 ianuarie, ptr ca, oricat e de greu acum, cu burta mare +30 kg, stiu ca va fi mult mult mai greu dupa ce vine bebe

Am rezervat bilete la Avatar 3D, ptr marti. Sper sa ajung la film si sa nu ma apuce comtractiile in timpul filmlui , ca tare mult vreau sa-l vad.

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 36+ Patrick

Mergi la inceput

Pai in perioada asta, cat a lipsit la Vasile m-a lasat. Toata lumea imi zice ca voi naste mai devreme mai ales ca bebelina, dupa ultimele controale, e mai dezvoltata cu vreo 3 zile decat ar trebui.
Cred ca aveti dreptate sa nu ma stresez. Multumesc fetelor!
Ashera, iti doresc sa ajungi sa vezi filmul. Merita toti banii!

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elliag2000 spune:

fetelor ce sinteti la bacila!
eu am nascut cu alin murariu si am fost foarte foaret multumita.
e un om deosebit.
am mai spus asta si un medic foarte bun!
il recomand cu toata increderea.
am nascut prin cezariana.
sa nu va faceti griji daca sinteti la el.
legat de bani la cine ce cum.
nu stiu dar in iunie 2009 cind am nascut eu am dat 100 ron la neumatolog la asistente 5 sau 10 ron,ast ain primele zile cind eram leguma ,la min alor sa zic asa,apoi cind din a 3-a zi ne-a scos si sonda si perfuziile
mai rar am dat.
mie in schimb mi-au placut in mod deosebit cele de la copii asistentele
si la alea le dadeam cu drag.
la anestezista am dat 200 ron,dar nu au fost alea celebrele.
eu va tin pumnii si daca nasteti cu cezariana sa nu va fie frica .e ok.
eu sint o super frizoasa si as mai face 10 cezariene.
frica mea cea mai mare gravida era ca o sa mor in timpul operatiei...
as aca va imaginati ce curajoasa...
dumnezeu sa fie cu voi!
tinem pumnii bebelasilor si mamicilor sa fiti bine!
multi pusici
iar deespre alin murariu toata nadejdea sa v-o lasati in el
e absolut deosebit.
am mai spus,mare lucru ar fi in tara asta daca ar fi toti medicii ca el.
o sa vedeti daca aveti norocul sa nasteti cu el.
sincer!

Mergi la inceput

elliag2000, multumim ptr incurajari . Si eu am auzit lucruri foarte bune despre Alin Murariu.
Cat priveste curajul la nastere, ne asemanam mult Si eu am aceleasi ganduri morbide legate de cezariana, si tin neaparat sa fac epidurala de data asta. Mi-e frica de anestezia genarala .
Mi-a placut cum ai scris de anestezistele celebre . Sper data asta sa nu mai am parte de nici una dintre ele. Ai facut epidurala sau generala?

Fetele, voi ati mai auzit ca daca ai tensiune mica nu iti face epidurala? Sau, cazuri in care nu a prins anestezia? Ca ma ingrozesc ca o sa ma taie aia pe viu...

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 36+ Patrick

Mergi la inceput

Asa auzisem si eu, ca daca ai tensiune mica nu se face epidurala.Am inceput sa ma panichez pt cau de cand ma stiu am fost cu tensiunea foarte mica si nici acum in sarcina nu mi-a mai crescut. L-am intrebat pe Bacila si mi-a infirmat zvonul. Se face epidurala.
Poate or fi doctori care nu o fac la tensiune mica, cine stie.

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Asa auzisem si eu, ca daca ai tensiune mica nu se face epidurala.Am inceput sa ma panichez pt cau de cand ma stiu am fost cu tensiunea foarte mica si nici acum in sarcina nu mi-a mai crescut. L-am intrebat pe Bacila si mi-a infirmat zvonul. Se face epidurala.
Poate or fi doctori care nu o fac la tensiune mica, cine stie.

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Multumesc . O sa-mi cumpar atunci si epidurala, sa o am. Zicea Bacila sa iau Braun, ca e mai buna. Am si gasit la Helpnet.

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 36+ Patrick

Mergi la inceput