Gravidute si mamici de Timisoara (38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ashera cum esti??
Ai vazut ca s-a facut 4 ianuarie si vine Bacila inapoi asa ca ai scapat de o grija.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Ashera, tot cu Bacila nasti si tu? Primul copil tot el l-a adus pe lume? Cand trebuie sa nasti? Vad ca suntem amandoua in saptamana 36 si probabil vom naste la date apropiate.

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Dyanira, ai spus tu bine . Sunt mai linistita acuma, ca stiu ca de maine daca nasc e Bacila aici .Am avut oricum niste emotii de sarbatori, mai ales cu Chris care ma calarea toata ziua .

gratiana77, si eu tot cu Bacila . Si primul copil tot cu el. Ar trebui sa nastem aproape in aceeasi zi , numai ca la mine, fiind cezariana, va fi undeva prin saptamana 38-39. Oricum, pe la sfarsitul lunii, iar pleaca in concediu... Tu cum vrei? Natural?

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 36+ Patrick

Mergi la inceput

Da, eu intentionez sa nasc natural. Sper ca e o gluma cand spui ca la sfarsitul lunii pleaca din nou in concediu pt ca eu, teoretic, ar trebui sa nasc in perioada 29-31 ianuarie. Sper sa nu imi faca o "bucurie" si sa ma lase balta. La urmatorul control merg de-abia in 18 ianuarie dar cred ca o sa il caut mai devreme sa vorbesc cu el.

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Gratiana se poate sa plece ca de obicei isi mai ia un concediu in ianuarie-februarie.Acum tu sa stai linistita ca sigur te lasa la cineva.
Ashera deci in jur de 15-20 ianuarie scoatem agitatele si tinem pumnii stransi da????

Diana

Mergi la inceput

Tocmai asta e! Nu vreau sa ma lase la altcineva!!!

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Sa stii ca pe mine m-a lasat si a fost super ok dr la care m-a lasat insa eu am depasit termenul si am nascut tot cu el ca venise inapoi din concediuDar era super ok si cu dr la care m-a lasat.La inceput si eu am fost stresata ca pleaca in concediu dar apoi m-am mai linistit.

Diana

Mergi la inceput

La cine te-a lasat? Nu cunosc alti medici de la Odobescu si nu vreau sa raman pe mana oricui.

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Da, eu intentionez sa nasc natural. Sper ca e o gluma cand spui ca la sfarsitul lunii pleaca din nou in concediu pt ca eu, teoretic, ar trebui sa nasc in perioada 29-31 ianuarie. Sper sa nu imi faca o "bucurie" si sa ma lase balta. La urmatorul control merg de-abia in 18 ianuarie dar cred ca o sa il caut mai devreme sa vorbesc cu el.

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Gratiana, sigur-sigur pleaca din tara, la ski. Chiar in vacanta copiilor, din 29 ianuarie. Stiu asta de cateva luni. Mi-a spus ptr ca, teoretic si eu ar trebui sa nasc in 2 februarie. Insa fiind cezariana, m-a asigurat ca o sa nasc cu el.

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 36+ Patrick

Mergi la inceput

Nu cred ca puteam primi o veste mai nasoala! Asta e!
Merci ca mi-ai spus Ashera.Macar am timp sa ma pregatesc psihic.

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Mergi la inceput