Gravidute si mamici de Timisoara (38)
Raspunsuri - Pagina 15
dyanira spune:
Ashera cum esti??
Ai vazut ca s-a facut 4 ianuarie si vine Bacila inapoi asa ca ai scapat de o grija.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
gratiana77 spune:
Ashera, tot cu Bacila nasti si tu? Primul copil tot el l-a adus pe lume? Cand trebuie sa nasti? Vad ca suntem amandoua in saptamana 36 si probabil vom naste la date apropiate.
36+
(Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze
Ashera spune:
Dyanira, ai spus tu bine
. Sunt mai linistita acuma, ca stiu ca de maine daca nasc e Bacila aici
.Am avut oricum niste emotii de sarbatori, mai ales cu Chris care ma calarea toata ziua
.
gratiana77, si eu tot cu Bacila
. Si primul copil tot cu el. Ar trebui sa nastem aproape in aceeasi zi
, numai ca la mine, fiind cezariana, va fi undeva prin saptamana 38-39. Oricum, pe la sfarsitul lunii, iar pleaca in concediu... Tu cum vrei? Natural?
Mami de 
Chris (08.08.07) )
si
36+
Patrick
gratiana77 spune:
Da, eu intentionez sa nasc natural. Sper ca e o gluma cand spui ca la sfarsitul lunii pleaca din nou in concediu pt ca eu, teoretic, ar trebui sa nasc in perioada 29-31 ianuarie. Sper sa nu imi faca o "bucurie" si sa ma lase balta. La urmatorul control merg de-abia in 18 ianuarie dar cred ca o sa il caut mai devreme sa vorbesc cu el.
36+
(Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze
dyanira spune:
Gratiana se poate sa plece ca de obicei isi mai ia un concediu in ianuarie-februarie.Acum tu sa stai linistita ca sigur te lasa la cineva.
Ashera
deci in jur de 15-20 ianuarie scoatem agitatele si tinem pumnii stransi da????
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
gratiana77 spune:
Tocmai asta e! Nu vreau sa ma lase la altcineva!!!
36+
(Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze
dyanira spune:
Sa stii ca pe mine m-a lasat si a fost super ok dr la care m-a lasat insa eu am depasit termenul si am nascut tot cu el ca venise inapoi din concediu
Dar era super ok si cu dr la care m-a lasat.La inceput si eu am fost stresata ca pleaca in concediu dar apoi m-am mai linistit.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
gratiana77 spune:
La cine te-a lasat? Nu cunosc alti medici de la Odobescu si nu vreau sa raman pe mana oricui.
36+
(Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze
Ashera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gratiana77 Da, eu intentionez sa nasc natural. Sper ca e o gluma cand spui ca la sfarsitul lunii pleaca din nou in concediu pt ca eu, teoretic, ar trebui sa nasc in perioada 29-31 ianuarie. Sper sa nu imi faca o "bucurie" si sa ma lase balta. La urmatorul control merg de-abia in 18 ianuarie dar cred ca o sa il caut mai devreme sa vorbesc cu el. 36+ (Amaris-Stefania)AMR 4 saptamani! poze |
Gratiana, sigur-sigur pleaca din tara, la ski. Chiar in vacanta copiilor, din 29 ianuarie. Stiu asta de cateva luni. Mi-a spus ptr ca, teoretic si eu ar trebui sa nasc in 2 februarie. Insa fiind cezariana, m-a asigurat ca o sa nasc cu el.
Mami de

Chris (08.08.07) )
si
36+
Patrick
gratiana77 spune:
Nu cred ca puteam primi o veste mai nasoala! Asta e!
Merci ca mi-ai spus Ashera.Macar am timp sa ma pregatesc psihic.
36+
(Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze