Gravidute si mamici de Timisoara (38)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Merci de informatii fetelor! Bine de stiut ca pe scarboasa aia o cheama Doca senioara, ca sa ma feresc de ea. Decat sa imi dea ea epidurala, prefer sa nasc fara. Nu merita niciun ban, mai bine ii tin pt bebita mea.

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Fetele eu am facut epidurala cu dr. de garda ,nu mai stiu cum o cheama ,era o tipa tinara care lucreaza in judetean si facea garzi la Odobescu ,am avut noroc ca era de garda ,facuse 8 anestezii in noaptea aia si a zis ca eu sunt ultima ,am nascut la 7 dimineata ,trebuia sa ajunga in judetean ,chiar a sunat ca intirzie .Prietena mea ce a nascut acum in decembrie a avut-o pe dr. Doca anestezista si a fost super ok,iar in feb 2009 si sept 2009 au nascut 2 colegele si chiar au cerut-o pe dr. Doca ,au fost super incintate ,deci cred ca sunt pareri si pareri ,la fel ca si cu ginecologii.

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Ela de acord cu tine ca sunt pareri si pareri, dar in cazul meu nu este o parere, este vorba de felul cum mi-a vorbit. Este adevarat ca nu mi-a facut ea anestezia, probabil ca se purta altfel, dar iar ajungem la ce spuneam: daca ii dadeam bani si facea ea anestezia era ok. Dar cand vine la 7 dimineata, cand inca nu stiam ce este cu mine si ma trage de cateter (m-a durut cand a facut asta) si incepe sa tipe:"de unde e porcaria asta ca nu e din spital?" si " tu cand te-ai operat, ca nu te-am vazut?" iar eu incerc politicos si civilizat sa ii explic situatia mea iar ea ma intrerupe, tot tipand, si imi zice: " lasa ca imi amintesc eu de tine, ca nu ai avut nicio perfuzie, a asteptat Bacila sa plec eu si te-a operat dupa aceea"...cred ca o iei razna si ii sari la gat. Apoi a inceput sa vorbeasca cu asistentele ca si cum eu nu eram de fata: "la asta dati-i...si asteia sa ii faceti...". Nu permit nimanui sa imi vorbeasca asa. Specific ca ea a plecat in jurul orei 15 in ziua aceea si eu am fost operata la ora 20 pentru ca am sperat ca ma dilat si nasc normal si pana atunci am "supt" 2 perfuzii desi cucoana nu vazuse niciuna.
Asa ca, iertare, dar eu nu pot sa o vorbesc de bine pe individa asta...desi poate o fi ok atunci cand face anesteziile si isi ia dreptul.
Ela scuze, nu am nimic cu tine dar mi-am amintit tot incidentul si m-am aprins

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

helloo

ce fac fetele???

revin, la NONI nu mai vine nimeni??? noi am fost aproape zilnic. acum sa vedem de maine ca poate o duc din nou la cresa....dar mergem dupa masa, daca vine cineva!

Venim si noi pe la ora 17, dupa gradi azi...cri vroia la gradi dar tati i- oferit Noni la schimb ca la gradi hiberneaza animalele

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

ceaooo

miha noi am fost de la 18.35 pana la 19.30...dar a fost asa un haos acolo.....era si un party... mai fain e dimineata

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Eu o stiu pe dr Doca de cand am nascut eu.In rezerva in care stateam eu cu 2 paturi cealalta o avusese anestezista pe Doca si venea zilnic pe acolo si la fel cum spune Ade se lua si de mine fara motiv.Tipa care era in salon cu mine cotizase la greu la ea o suma mare imensa cica asa i-a cerut ca tot asa o chemase medicul ei special.Si nu se comporta stralucit ba chiar a mai vrut bani pt ca o lasa sa stea in rezerva 5 zile.Si eu am stat tot 5 zile in rezerva acolo deci am vazut-o zilnic si mi s-a urat efectiv de ea cu aerele ei de sefa.Asa ca Ade iti dau dreptate 100% si nu vad cum un om ca ea se poate purta si frumos.
Probabil cunostintele lui Elatim au fost mai norocoase si au prins-o in perioade mai bune eu in 5 zile nu am vazut-o odata sa se poarte frumos la noi in rezerva.
Asa ca e mai bine sa va feriti de ea si de aerele ei.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Ade sa stii ca nu m-am suparat ,sunt convinsa ca n-ai nimic cu mine ,imi pare rau ca a trebuit sa suporti asa ceva ,dar fetele de care am scris chiar au fost super multumite,iar din ce ai scris ca a zis "a asteptat Bacila sa plec eu sa te opereze " si cum spune si Diana ca se lua de ea fara motiv inclin sa cred ca avea ceva cu Bacila si se razbuna pe voi.Eu v-am scris ce stiam pt fetele ce trebuie sa nasca acum sa nu fie asa de panicate in privinta anestezistei,ca exista si pareri pro.

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Elatim la mine nu stia cu cine am nascut nici macar nu a intrebat si nu a facut aluzie la dr.Vroia ea sa vad eu ca ea e importanta si stie tot si e si mare sefa pe acolo poate deschid si eu punga.Eu insa nici nu o bagam in seama nu era medicul meu.Cred ca o deranja ca stateam pe acolo in rezerva de la ati atata timp.Deci nu stia ea de dr.Si oricum Bacila e destul de bine vazut acolo adica el se poarta frumos cu toti pe acolo si nu am auzit nimic de rau de el ba din contra.Si rezidentii lui erau bine vazuti datorita lui.Cu mine s-au purtat toti ceilalti frumos pt ca eram pacienta lui Bacila.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_m spune:

Buna dimineata,

Pentru cele care urmeaza sa nasca la dobescu si sa fie ''cazate '' la parter trebuie sa va inarmati cu rabdare cu turele de asistente ..Din experienta mea exista o singura tura mai nasoala cu o doamna care mi-a vb rastit si certaret iar cand am dat banu nu stia acum sa ma mai bage in seama ..in alta ordine de idei incercati sa nu dati cu bani in stanga si dreapta ca se poate si fara ...daca nu va descurcati cu alaptatul cereti ajutor la vreo asistenta care o vedeti mai dezghetata ca sunt si dinastea si care mai au timp si de voi..de regula nu se intereseaza nimeni ...si daca mai aveti si vreo cunostinta in spital chiar infirmiera este foarte bine ...de asemenea sa va asteptati la gandaci ..intr-un salon erau la greu ..eu am nascut in august si cred ca daca e iarna tot acolo vor sta gandacii...

Si inca ceva daca sunteti interesate ..eu mai am Bioclin pentru sani , Oximed - spray cutanat pentru cele care nasc natural , Infacol pentru colici la bebelus ...sunt folosite cam la jumatate din cantitate si parca nu as dori sa le arunc. Daca considerati ca va trabuiesc vi le pot da cu cea mai mare placere ..Astept mesaj pe PM.

Va pupam ...

Mamica lui David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Saluti.
Ade, Doamne fereste ce ai patit cu aceasta Doca; mai am si eu o prietena careia i-a facut epidurala ea si nu i-a prins, au inceput operatia si tipa simtea, au fost nevoiti s aii faca anestezie generala. Nu stiu cum reactionam in locul tau dar cred ca ma luam sigur de ea, nu lasam situatia asa....
Am cunoscut-o pe Doca pt ca a fost anestezista super-colegei mele de salon, Ale; personal nu am ce zice de ea ca s-a purtat foarte frumoas cu Ale (si cu mine); adica venea in salon, cand saluta ma saluta si pe mine, cand ii dadea sfaturi la Ale se uita si la mine...chiar am intrebat-o cate ceva de vreo 2 ori si mi-a raspuns foarte frumos, deci nu am avut experienta neplacuta cu ea dar pe tine te inteleg perfect ca nu o poti vorbi de bine.Anestezista mea a fost dr Erdelean si a fost o super-doamna si un super-om!

Fetelor, pun pe mailul comun ceva acum...un prieten a avuta ccident de ski in italia; are 25 de ani si are coloana fisurata in 2 locuri, e posibil s aramana paralizat poe viata, doamne fereste! Poate il putem ajuta cu ceva!

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Yasmi da de la 18 a fost party...de la 17 la 18 a fost ok. noi am stat pana la 18 15 cam asa! ce nasol ca nu ne-am intersectat...maybe next time.

s-a deschis patinoarul la mall? sunteti amatoare?

Mergi la inceput