Dragos Bucur, in alte roluri importante, pe DC
Raspunsuri - Pagina 4
mirela.d spune:
Hahaha
Astazi sunt dusa rau. Am crezut ca zici ca Dragos Bucur este hotz. Nu hot. Si nu intelegeam de ce e hotz. Asteptam dezvoltarea.
muffin spune:
... si eu eram in bezna. Tocmai ma pregateam sa ii sar in aparare Andradei si sa spun: poate hot de inimi :))
Andrada spune:
Mirelelor, cind am ajuns in Romania am vazut la o taraba o femeie care vindea TARATE.
Ii zic sotului, mei de cind am plecat noi din ro, uite au aparut chestii noi, ce-or fi alea tarate astea? (nu citeam taritze fireste).
desprecopii spune:
Pai acuma, s-ar putea ca subiectul sa devina brusc mult mai popular :))
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
mirela.d spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Mirelelor, cind am ajuns in Romania am vazut la o taraba o femeie care vindea TARATE. Ii zic sotului, mei de cind am plecat noi din ro, uite au aparut chestii noi, ce-or fi alea tarate astea? (nu citeam taritze fireste). |
Andrada spune:
o my god!
toata lumea zicea ca il fac pe bietu baiat hotz si nimeni nu zicea nimic, noroc cu Mirela (io nici atunci nu ma prinsesem).
hot, caliente muchachos, chestii d-astea mei
ada29 spune:
Mirela,Andrada imi pare rau fetelor,din pacate acest DZ1 il avem si noi in familie de putin timp,inca nu ne-am obisnuit cu situatia,de acea am zis ca e un subiect mai delicat,of,pt.mine inca e delicat.
Imi cer scuze inca o data,nu asta a fost intentia mea.
O seara placuta,
psichoMom spune:
Bietul om daca citeste aici ce discutii au iesit la un subiect despre el cred ca ramane masca
Andrada spune:
Si eu ada29 imi cer scuze. D-aia zic sa nu ne mai infierbintam.
Acum putem sa ne intoarcem la ce va spuneam?
Mirela, eu de ce nu primesc niciodata sarcini d-astea?
Parca vad ca urmatorul interviu cu Dumitru Farcas e al meu.
Elle_seb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana Elle, citeste forumul ca lumea, nu numai subiectele de cancan si ai sa il gasesti. Numarul de telefon nu il vrei? Rox. |
Daca nu am citit pana acum subiectul cu pricina, care-i problema ta daca am pus o intrebare? Si daca tot te-ai decis sa-mi dai peste nas gratuit, ai fi putut macar sa-ti faci temele in prealabil; asa ai fi aflat ca pe la cancanuri e cam ultima sectiune unde ma poti gasi activa, dar deh... doamnele care sparg seminte in fata blocului s-au mutat mai nou pe forumuri...
De parca as fi intrebat cat poarta la chiloti, pacatele mele...
Am sa raportez postul tau la moderator pentru lipsa crasa de respect fata de un interlocutor.
Elle
_
www.immunocalromania.blogspot.com/" target="_blank">Pentru un sistem imunitar puternic