Dragos Bucur, in alte roluri importante, pe DC
Raspunsuri - Pagina 3
Roxana spune:
Elle, citeste forumul ca lumea, nu numai subiectele de cancan si ai sa il gasesti. Numarul de telefon nu il vrei?
mirela.d spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ada29 Il gasiti pe Dragos la Diabet Zaharat.Insulino dependent.Mamici cu copii cu Dz1,ala care nu se face de la excesul de zahar... Pacat de asa un subiect delicat. Ada Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere si intelepciunea de a face diferenta dintre ele. |
Eu nu am inteles de ce este un subiect asa de delicat si de ce este pacat. Nu sunt ironica. Chiar nu am inteles.
Andrada spune:
Ajunge!
Am sa sterg toate mesajele offtopic in urmatoarea ora daca nu vi le modificati.
Bine ai venit Dragos Bucur!
Deus spune:
Frumoasa familie si Dragos un om special
daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
http://oscarfriends.wordpress.com/
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
mirela.d spune:
Andrada, sper ca nu eu am fost vizata!
Chiar am urmarit subiectul si nu am intentionat sa fiu off-topic.
Recunosc insa ca si eu am fost un pic surprinsa de unele comentarii (un pic superficiale) dar nici nu condamn persoanele care le-au facut si nici nu ma mira. Dragos Bucur este un om normal, ca mine, ca tine. Singura diferenta este ca este persoana publica. Si nu ca are diabet. Cel putin eu asa vad problema. Acesta este motivul pentru care nu inteleg de ce este un subiect delicat.
Dar avand in vedere ca s-a scris depre el, era firesc sas fie discutii diverse: de la sotie si fetita (frumoase amandoua, de altfel), la diabet, la actorie si la numarul de telefon.
Oricum, mie personal imi place stilul pe care l-a adoptat pe blogul lui. E un pic cam optimist dar tocmai d-aia imi place.
Dragos, bine ai venit!
alina023 spune:
Ce surpriza placuta! L-am descoperit pe Dragos Bucur pe vremea cand era inca student, la fel ca si mine. I-am facut cateva fotografii pt cursul meu de arta fotografica, in timp ce el era o statuie vie in parcul Cismigiu. Era 1 iunie 2002 iar eu urma in cateva zile sa aflu ca sunt insarcinata cu primul meu pui. Ce ciudata e viata asta! Habar nu am de ce mi-a ramas intiparita in minte acea zi...
Iar Dana...am admirat-o intotdeauna pentru frumusetea si modestia ei!
Impreuna fac un cuplu superb si au o fetita minunata!
Sa fiti fericiti!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
Andrada spune:
Habar n-am care e parerea adei dar putin conteaza daca ea crede ca diabetul juvenil e subiect delicat, subtirel, profund sau inefabil.
Nu?
Mirela, hai sa trecem peste.
Am putea sa ne concentram pe faptul ca Dragos Bucur e hot.
Damn, nu stiu daca se face.
Daca sariti pe mine, imi dau avertisment de nu ma vad.
desprecopii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Habar n-am care e parerea adei dar putin conteaza daca ea crede ca diabetul juvenil e subiect delicat, subtirel, profund sau inefabil. Nu? Mirela, hai sa trecem peste. Am putea sa ne concentram pe faptul ca Dragos Bucur e hot. Damn, nu stiu daca se face. Daca sariti pe mine, imi dau avertisment de nu ma vad. |
Andrada, dezvolta totusi.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Andrada spune:
Partea cu diabetul juvenil n-o dezvolt ca n-am nevoie de parerea adei 29 ca sa imi fac una (si nici MirelaD nu are, asta ii spuneam). O am pe a mea si e cea mai avizata din cite stiu. Si deja am dezvoltat cam mult pe o fraza amarita.
Partea cu hotness-ul lu Dragos, ma jenez
PS acu ma prind de ce mi te adresai, eu vorbeam cu MirelaD (nu cu tine)care e afectata personal de diabetul juvenil, si voiam sa indepartez o discutie care nu-i va aduce in nici un caz multumire.
desprecopii spune:
Andrada, ma gandeam si eu ce sa raspund
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |