Dragos Bucur, in alte roluri importante, pe DC
Raspunsuri - Pagina 5
mirela.d spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ada29 Mirela,Andrada imi pare rau fetelor,din pacate acest DZ1 il avem si noi in familie de putin timp,inca nu ne-am obisnuit cu situatia,de acea am zis ca e un subiect mai delicat,of,pt.mine inca e delicat. Imi cer scuze inca o data,nu asta a fost intentia mea. O seara placuta, Ada Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere si intelepciunea de a face diferenta dintre ele. |
Ada, trebuie sa fii tare. Diabetul nu este, din pacate, lucrul cel mai rau care ni se poate intampla. Imi pare rau cand aflu despre cineva cu diabet, indiferent de varsta acestuia. Dar, daca intri pe blogul lui Dragos Bucur, o sa vezi o atitudine pe care ar trebui sa o aiba multa lume, inclusiv eu.
Sper sa nu fie si in cazul vostru vorba de un copil (cum este cazul nostru).
Sanatate multa!
Vai, Andrada, dar Dumitru Farcas ce are? Nu ti se pare hot enogh?
desprecopii spune:
Andrada, te-am notat :) urmatorul interviu e cu Stefan Banica Jr... sper ca e OK.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
ada29 spune:
Mirela.d am citit blogul lui Dragos inca de cand a aparut pe site.Din pacate si la noi e vorba de un copil,are doi ani.Ii multumesc Aninei,mami de Cristina pt.tot ce a facut pt.noiSa dea Dumnezeu multa sanatate tuturor!
mirela.d spune:
citat din mesajul lui ada29 Mirela.d am citit blogul lui Dragos inca de cand a aparut pe site.Din pacate si la noi e vorba de un copil,are doi ani.Ii multumesc Aninei,mami de Cristina pt.tot ce a facut pt.noiSa dea Dumnezeu multa sanatate tuturor! Ada Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere si intelepciunea de a face diferenta dintre ele. |
Da, Anina, stie sa fie alaturi de cineva cand are probleme.
Poti intra si la subiectul dedicat dulcineilor. Te asteptam acolo. Ne ma ridicam moralul una alteia. Plus ca fetele au multe sfaturi utile. Si mai invatam din experientele celorlalte. Si baiatul meu are diabet de la 1 an si 8 luni. Si tot ma mai apuca crizele (sunt aproape 2 ani de la declansare). Nici nu cred ca voi scapa vreodata de furia asta impotriva bolii. Dar trebuie sa fim tari si sa ne traim viata fara sa ne lasam doborate de diabet.
Andrada spune:
Ada, eu cred ca e aici e chiar un loc in care putem discuta asta. Iar daca Dragos citeste, poate iti va spune si el cite ceva.
Intre timp spune-ne de ce e subiectul delicat? Te face trista, furioasa, speriata, etc?
Cu noi poti discuta.
PA Mai devreme am crezut ca ridiculizezi ce scrisese MirelaD.
Mirela, that's a date!
ada29 spune:
Andrada,m-am gandit ce sa-ti raspund si nu stiu.Inca nu mi-a trecut starea de furie,nu inteleg cum se poate sa nu fie inlocuitor la insulina,(intepaturi)inca sunt speriata...de multe.Da,Andrada sunt trista,speriata si neputincioasa.Da,neputinta era cuvantul.Imi pare rau,sunt foarte obosita,ma retrag.
mirela.d multumesco sa-ti trimit PM.
o seara placuta tuturor,
Andrada spune:
Ada, mai intii nu dispera. Intr-adevar deocamdata nu exista inlocuitor la insulina. Dar in ultimul timp s-au facut cercetari extraordinare. Sint vreo 10 pe care le stiu si sint cit de cit promitatoare, dar cea mai importanta din toate se petrece chiar acum in Noua Zeelanda sub profesorul Elliott cu care am vorbit de citeva ori.
E transplant de isleti porcini si desi costul e ridicol acum, nu uita ca si prima masina Ford a fost exorbitanta, dar productia in masa a facut ca pretul sa fie derizoriu pentru ce facilitatile pe care ni le da acum.
Rezultatele sint imbucuratoare, citiva dintre cei in trial au suprimat complet necesarul de insulina, altii l-au redus considerabil. Nu uita ca si necesarul redus la jumatate inseamna glicemii aproape stabile cu o insulina de lunga durata si aproape lipsa completa a hipo si hiperglicemiilor.
Alta cercetare e cea condusa de Dr Faustman care ar insemna ca numai cu citiva dolari diabetul ar putea fi vindecat complet,
M-am intilnit cu ea si e complet confidenta in rezultate, e cea mai isteata in domeniu in lume si munceste din greu. O onoare sa petrec atita timp cu ea.
Apoi nu uita ca ce statistici citesti pe internet se refera in marea majoritate la cei care nu aveau posibilitatea unui control cum exista acum.
E normal sa le simti pe toate si n-am sa spun ca va trece, ci poate doar ca in timp iti va fi cu siguranta mai usor sa le porti.
In ziua de azi diabeticii fac aproape tot ce isi pot dori si poate si mai mult. De ex in trecut nu erau admisi in armata sau piloti, acum in unele situatii pot.
Ministrul de justitie al americii, ministrul tineretului din canada, miss america, cel mai mare inotator al americii, si alti atleti la fel de mari, unii au cucerit everestul, cercetatori, seful la warner Bros, actori, regizori etc toti cu diabet juvenil.
N-am zis ca e usor, e lesne de inteles ca muncesc mai mult decit ceilalti, dar sigur nu trebuie sa te gindesti ca diabetul il va impiedica pe copilul tau sa ajunga ce isi propune.
Va avea mai multa grija de el, va pretui sanatatea dar poate ajunge unde va propuneti, dar pentru asta trebuie sa ii fii alaturi, sa nu disperi si sa sa il ajuti.
Cam asa cred eu sincer, si oricind mai ai nevoie de noi, mai zi. De asta e ditamai forumul,
A
maraki spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui psichoMom
Il cheama Alexandru Papadopol, nu Mihai, iar filmul se numeste Marfa si Banii... Si mie mi-a placut filmul, maniera de realizare. |
ai dreptate, am fost cu gandul la colega mea din generala pe care o cheama Mihaela Papadopol De cativa ani ma gandesc daca nu cumva Alexandru este fratele ei pt ca si el a crescut in Drumul Taberei si seamana bine cu fratele colegei, a ramas o enigma pt mine
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Andrada spune:
citat din mesajul lui mirela.d Vai, Andrada, dar Dumitru Farcas ce are? Nu ti se pare hot enogh? |
Apropo de Farcas. Azi la radio sunau femeile sa spuna ce barbati prefera: care inalt si solid, care cu nasul cirn, parul negru etc. Apoi suna una care prefera barbatii scunzi, grasi si cu chelie. A fost funny ca toti s-au repezit sa ii raspunda, dar cel mai tare a fost unu cica: alege oricare dintre noi de pe strada si da-ne vreo 5 ani. In final toti ajungem chei, grasi si indesati
Anina_n spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela.d
Da, Anina, stie sa fie alaturi de cineva cand are probleme. Poti intra si la subiectul dedicat dulcineilor. Te asteptam acolo. Ne ma ridicam moralul una alteia. Plus ca fetele au multe sfaturi utile. Si mai invatam din experientele celorlalte. Si baiatul meu are diabet de la 1 an si 8 luni. Si tot ma mai apuca crizele (sunt aproape 2 ani de la declansare). Nici nu cred ca voi scapa vreodata de furia asta impotriva bolii. Dar trebuie sa fim tari si sa ne traim viata fara sa ne lasam doborate de diabet. |
ada, Mirela.d, multumesc !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !