Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (358)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Mi-e dor de orele de aqua-gym din Antalya!!!!

Era vreun instrunctor simpatic si bine facut?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Mi-e dor de orele de aqua-gym din Antalya!!!!

Era vreun instrunctor simpatic si bine facut?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Nuuuu,era o rusoaica beton!Cred ca facuse gimnastica ritmica ca era si f inalta!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

wooow, ce de-a poze cu braduti superbi!
Erina, chiar ca erai slaba rau...si eu te prefer acuma, sa stii, cred ca 52, 53 pt tine e mai mult decat destul. i la 55 arati superb, esti radioasa! Ai facut o alegere f buna cu Rexaline, o folosesc din octombrie si sunt extrem de multumita!

Mi-e mi-au crescut un pic reticulocitele, asta e, hemoliza se tine greu in frau, vineri din nou hemograma.
Insa nu e f rau, e o reechilibrare a organismului deocamdata, insa, trebuie atentie si controale.
Ma simt in continuare bine.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Buna fetelor!

A venit iarna! E groaznic afara, bate un vant de iti opreste rasuflarea.
Azi sunt super necajita, daca ii spun cuiva ce am patit cred ca rade de mine. Eu nu am balcon si intind rufele in uscatoria blocului care e chiar langa usa mea si azi noapte au spart uscatoria si mi-au furat toate toalele ce le aveam intinse acolo si ieri spalasem doar vreo 4 masini. Mi-au lasat doar prosoapele, in rest au luat tot chiar si pijamalele. Mai aveau doua vecine rufe acolo dar la ele paguba este neinsemnata, eu aveam 4 perechi de blugi doar de la kenvelo, si alte asemenea. Politia a venit si a ridicat din umeri, mai nasol e ca au intrat pe geam iar eu stau la parter deci la fel de bine mi-ar putea intra in casa. Asta asa cadou de sarbatori.
Na ca mi-am varsat si eu naduful la voi!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna din nou si din nou!
Noi am fost si pe afara, sper sa nu aiba consecinte...I-a placut mult zapada Dariei dar a enervat-o viscolul...

Multumesc mult fetele. Sper din inima sa redevin fit cit mai repede!

Teodora si mie imi este dor de soare si piscina.

Roxana, multumim,bradutii seamna intre ei pentru ca doar am mai adaugat cite ceva. Anul acestavreau un glob al Dariei sa il inscriptionez, un virf nou-ingeras si panglici noi...

Yaia, eu ma simteam super la greutatea aceea. Oricum asa nu am cum sa mai ajung...
La anul credca voi face si eu un brad supercolorat.Trebuie sa invat sa imi placa si albastrul...

Sabina, si eu am incercat Rexaline tocmai de aceea m-am orit la ea. Nici un antirid nu lucreaza corect daca nu e asociat cu o buna hidratare. Ma bucur sa aud ca esti bine!!!

Greyerash,nu e deloc de ris. Mama mea sta la parter iar de-a lungul timpului am patit-o si noi. Inainte de revolutie doua perechi de cizme-le cremuisem si le-am pus pe pervaz. Ciocate din alea faine una bej piele intoarsa si una piele maro, tot asa geci, blugi, paturi...cam ce e mai bun...

Imi pare rau sa aud ca ai pierdut atitea haine, e super frustrant. Vin vremuri mai grele si lumea va incepe sa fure din ce in ce mai mult...

Mi-am amintit, poate te consoleaza...i-au spart si boxa la ai mei cu o gramda de electronice si chestii in ea-toate ale mele. Nu mi-au lasat nici macar oalele si cratitele. Mama s-a imbolnavit de suparare.

Acum aud ca se dau spargeri la tara, din doua case au furat dar numai icoane si artefacte.
Aveti mare grija...ma rog si eu sa ne pazeasca Dumnezeu...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

vai, Greyeras, ce infiorator:(
Cred ca in afara de paguba, cel mai nasol e sentimentul asta de neputinta . Bine ca nu ti-au intrat in casa :(

Erina, te dai si cu altceva decat cu rexaline? eu mi-am facut acuma o pofta veche si mi-am luat noua crema pt primele riduri de la Dior, R60/80 are o textura splendida, am vrut s-o incerc.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Da Erina din pacate ai dreptate, cred ca ne asteapta zile grele... Mai nasol este ca suntem neputinciosi in fata lor, nu prea avem ce face sau ce le face. Eu am avut ambitia sa chem politia, dar altii stau si inghit.
Am fost si noi un pic afara pe la 11, am avut putina treaba si la fel Adelinei nu i-a placut din cauza vantului.
Am vazut brazii frumosi si noi l-am facut de joi pentru bucuria Adelinei si a fost foarte frumos, ea m-a ajutat, mi-a dat globuletele. Noi avem brad artificial si vom merge in continuare asa pentru ca cel natural se scutura, iar ornamente nu am ajuns sa mai iau, poate la urmatoarele cumparaturi.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Hello la fete si copii!

Vazui la TV.ca dadu' zapada peste voi....nici nu vreau sa-mi imaginez cum e sa fi blocat in trafic pe o vreme ca asta...
Aici bate vintul destul de rau,dar e soare...ieri a fulguit putin...daca ma chinuiam cred ca reuseam sa numar fulgii de zapada ...

Am avut un weekend de kko...vineri dimineata m-a luat cu stari de voma si alte alea,dupa care a urmat Matteo cu febra pina ieri,tuse si muci la greu...diagnosticul otita.
Nu va mai spun ce crize de plins si ce nervi are ca presupun ca si ai vostri fac la fel cind se simt rau...

Greyeras imi pare rau ...bine cel putin ca nu v-au intrat in casa
Danielle fetitele tale sint extraordinar de frumoase ...cite activitati are Ebonnee!
Teo si Rox daca nu dati gata toate prajiturile,le rezolv eu ...

O saptamina frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

mai fetelor, sa nu va suparati pe mine acuma, m-am tinut, da tot zic:)
stiu ca e groaznic cu zapada pt soferite, e vina exclusiv a primariei si sunt revoltata ca merg lucrurile asa.

dar mi s-a parut superb orasul azi, am fost sa iau cadourile la copii (Rox, am luat Sofiei papusa cu cap de portelan, m-am riscat...da e superba! si nu f scumpa, 120 de lei, mai pun de cateva zeci maruntisuri si am rezolvat problema. Pt Gh lego i masinuta teleghidata, nu are inca una )
M-am intors pe stradute cu taxiul, pe bulevarde era blocat...si a fost mirifc , ningea, copiii la joaca in curti, totul era inobilat.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Erina tare frumosi bradutii...vizionat si poze....chiar ca erai slaba!
Yaia mey ce curiozitati ai
Teodora vazut si frumosul Mihnut!...sper ca ti-au trecut ideile cu logopedul...o multime de copii abia leaga 2 vorbe la 2 ani si un pic...de exemplu,pe nepotica mea care are 2 ani pina acum am auzit spunind o singura data mama si o data bu...
Va pupacim pe amindoi
Annisia vazut si Yannisucu cu peruca,tare frumos!

Mergi la inceput