Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (358)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

sanatate lui Matteo!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Sabina multumesc!...s-a trezit putin mai devreme plingind in hohote :(...abia am reusit sa-l calmez...nici nu ma lasa sa stau linga el...

Multa sanatate si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

e pe antibiotic? otita e tare pacatoasa:(
sa-i cureti f f bine nasucul, ca mucii aia care stagneaza dau otita, oof, mititelul :(

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Greyrash si mama a chemat politia si degeaba. Ba a mai fost si la tribunal la procesul banuitului...un tinar care parea cazut din luna.

Imi imaginez incintarea Adelinei cind ati facut bradul!!!

Sabina auzisem despre Dior Capture. Am inteles ca si serul e de vis!!! Eu folosesc de vreo trei ani antirid pentru conturul ochilor. Am avut Shiseido, SKII dar de cind m-am intors nu am trecut mai sus de Estee Lauder-cumpoarata din aeroporturi.

O alta crema buna ar fi Creme de Mer dar e deocamdata way out of my league!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Creme de la Mer aici: http://www.cremedelamer.com/index.tmpl?ngextredir=1

Piccaflor, numai voi sunteti misteriosi,nu amvazut pozici cu tine sau cu Matteo. Sanatate baiatului!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Buna seara, mamici!
In sfarsit am putin timp sa mai postez si eu.
De cand am inceput serviciul abia apuc sa mai vorbesc cu sotul meu noapte tarziu dar sa mai si postez pe forum...
Sunt foarte prinsa cu serviciul si apoi cu treburile casnice...Tudor este in continuare un zvapaiat...MISTER ENERGY si ma solicita foarte mult. In timpul zilei sta cu buni...se inteleg foarte bine, se dezvolta frumos, papa mult si bine este vesel dar f f incapatanat. Ii este foarte dor de mine...de cand ajung acasa [pana doarme vrea sa ii acord atentie numai lui...mi se pare tare dificil si obositor in alte conditiii...ma intreb uneori ce as face daca acum as fi gravida (pupici ERINA ca la tine ma gandesc foarte des...si felicitari pt baietel).
Tudor nu vorbeste decat f putin (TEO wellcome in the club!) insa eu nu imi fac pb pt ca intelege f mult, arata ce vrea sau ce ii cer eu sa arate, are o memorie fantastica...cred ca tot din incapatanare vine si refuzul de a repeta pt ca ii spun zii mami "casa" si zice NU

Nici cu olita nu am avansat...nu vrea deloc...daca il las fara Pampers se tine cat poate si cand ii vine sa faca imi arata pampersii si plange spunand "pissss"...kk face doar in 2 locuri din casa in picioare nu l-am convins sa stea pe olita.

Insa eu sunt o mama fericita si multumita de puiul ei...o sa vina momentul cand va renunta singur la pampers si va si vorbi.

Mergi la inceput

Iata cum mai arata Tudorel
http://good-times.webshots.com/photo/2151520090103026645hnjAQY

http://good-times.webshots.com/photo/2543822440103026645kTVlOj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Hello!

Vreau sa va zic doar ca la Piatra este absolut minunat! zapada peste tot si ninge, ninge in continuu. Este superb!

Andrei desi e ger a iesit la zapada si la 12 si acum e afara cu ta-su. E tot numai bucurie.

Numai bine va uram!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Hello!

Vreau sa va zic doar ca la Piatra este absolut minunat! zapada peste tot si ninge, ninge in continuu. Este superb!

Andrei desi e ger a iesit la zapada si la 12 si acum e afara cu ta-su. E tot numai bucurie.

Numai bine va uram!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Si la Iasi ninge ca in povesti...s-a asternut zapada peste tot.
Si Tudor a fost la zapada si s-a bucurat enorm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna seara....sper ca e buna pt toata lumea.

Eu am terminat de dat cu lavabila, am avut un super ajutor pana la 10 cand a venit tanti si l-a luat la ea, pe la 12,30 au iesit afara, era asa fericit, alerga dupa fulgi(ma uitam pe geam), dupa copii si cica facea cu tanti om de zapava(zapada)...imi parea arau ca nu sunt cu el, dar maine recuperam.

Daca nu era vremea asa, poate terminam si cu curatenia, dar nu am putut sterge geamurile(doar la interior in balcon unde am dat cu lavabila...parca faceam de ochii soacrei...), e adevarat ca le-am sters de vreo 2 saptamani la camere....maine mai am putin si gata curatenia, vreau sa fac si bradutul...daca ajungem sa-l cumparam, cred ca o sa iau artificial,la mine e fff cald.

Greieras, urata intamplare si eu stau la parter si duc rufe in uscator, dar nu duc decat lenjeria de pat sau lucruri ff mari(am si balcon)...noi avem grilaj la uscator....dar au mai fost cazuri cu ani in urma.

Sabina, si mie imi place iarna, eu nu sunt sofer de iarna, prefer mijloacele in comun in astfel de cazuri....azi sotul meu a facut 3 ore de la Obor la Dristor

Roxana, ati fost la serbare, ce face Andrei?

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput