Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (358)
Raspunsuri - Pagina 20
cecilia L spune:
Da, confirm si eu mentalitatea parintilor care credeau ca "ne educa"....eu nu am luat bataia de la mama....dar am luat de la tata...poate de aici lipsa mea de atasament fata de el, e tata si nu e bine sa vb asa, dar nu-l am la suflet pt ceea ce a facut si modul cum a crezut ca ne creste, eu am scapat mai usor, eram fetita, dar fratii mei o luau destul de des is din orice .....el si acum crede ca a facut fff bine ce a facut, doar cu mine sustine ca "a dat gres" ...eu nici acum nu-l ascult si ii intorc vorba...hihi, ma cert cu el "la cutite"(cum se spune in zona) nu-i trec cu vederea nimic si il taxez pt orice ....am mostenit ceva de el la el....in ce-l priveste pe Cristi m-am mai trezit si eu tipand la el...uneori doar asa se potoleste...
...acum insa avem o problema, cand nu-i convine ceva ne loveste si loveste destul de rau....poate ma invatati cum sa gestionez situatia
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L ...acum insa avem o problema, cand nu-i convine ceva ne loveste si loveste destul de rau....poate ma invatati cum sa gestionez situatia |
am avut si noi momente cand ne lovea. Mai loveste si acum, dar foarte rar. Eu atunci imi apropii cat de mult posibil fata de a lii si stabilesc contact vizual, ma uit exact in ochii lui si ii spun ca regula e ca nu loveste nici pe mmai, nici pe tati, nici jucariile. Atunci el isi tragea cate o palma in cap, probabil nu-i placea ca-l dojeneam, si ii spuneam ca nu are voie sa loveasca nici capul lui, dar tonul meu era calm, nu ridicam vocea, doar ca era destul de categoric, sa-l fac sa inteleaga ca e regula si nu exista exceptii. Acum rareori ma mai loveste sio atunci numai ma uit la el si deja stie ca urmeaza poezia si vine si imi face 'mai-mai', ma mangaine si chiar pupa, dar de poezie tot nu scapa, ca tot i-o amintesc.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)