Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (358)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxana_G spune:
Uitasem sa va spun de Alex. Serbarea lor a fost tare frumoasa. Au fost doar 6 copilasi, 2 fetite si 4 baieti. 2 venisera de acasa special pentru serbare. Erau scumpi rau. Alex e minunata, cra cra cra, frumoasa si desteapta. M-a impresionat sincer ca atitudine. Sigura pe ea, a recitat perfect, a cantat frumos, cu suflet. A primit numai laude de la toata lumea, si eu ma vaicaream de ea. la gradi e cuminte, toti mi-au zis ca este foarte cuminte, ascultatoare, si e grijulie cu Andrei. Zicea asistenta ca nu a mai vazut atata grija pentru fratele mai mic. Educatoarea a laudat-o si ea, era singura care stia perfect rolul, si partile comune. Tot asa zicea ca e atenta si participativa, ca e mereu entuziasta si prinde repede, si cuminte. Mi-a explodat sufletelul si nu alta. ![]()
O sa pun si pozici. Nu am apucat din pricina problemelor, am stat numai cu copiii. Sa vedem diseara, ca vine si mama pe la noi ca bona e libera maine si poate imi gasesc vreo jumatate de ora de forum.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Yaia spune:
Sanatate multa, Bubu si Alex!
Off, Roxana, mi se rupe sufletul de ce citesc aici. Eu sunt mai nebuna de felul meu si cred ca tipam la sef si ii ziceam ca plec acasa la copilul meu indiferent ce face el. Si probabil il lasam balta...probabil regretam dupa...ce norocoasa sunt ca aici nu exista situatii din astea. Nu ar indrazni niciodata sa nu ma lase sa plec, ca incalca legea si pot fi dati in judecata...de, tara unde se respecta legile. Sper sa ajunga si Romania intr-o buna zi asa, mai rigida cand vine vorma de legi, dar mai umana cand sanatatea omului e la mijloc.
Hai ca trec toate relele, capul sus!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinkav La mine cel mai important lucru, sunt actele, le verific de n-ori, chiar si cand iesim pe usa, cand ne urcam in masina, cand suntem pe drum, am asa un lapsus pe moment, ca le uit acasa... |
Eu le verific doar de vreo 2-3 ori...
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Rezultatul e ca si mama se simte rau acum si nu pricep ce a rezolvat. |
A calmat piticul ala care ii sopteste neincetat ca nu poate sta linistita de Craciun daca nu a lustruit toate oalele!
Yaia spune:
Andreea, daca nu aveti dovezi pentru lovire si alte violente, atunci trebuie sa o confrunti si sa te decizi la fata locului ce metoda sa aplici, in functie de cum reactioneaza ea. Dar ca azici ca se uita toata ziua la telenovele, vorba buna si explicatul ca a facut ceva teribil de rau nu cred ca o baga in sperieti. Cred ca trebuie scuturata bine de tot, sa priceapa ca exista consecinte cand faci asa ceva. Bagata bine de tot in sperieti, cu amenintari ca mergeti la politie si-i faceti dosar penal. Ea nu are de unde sa stie ce veti face voi dupa aceea.
Roxana, normal ca Alex e desteapta si cuminte si ascultatoare si protectoare. Noi toate stim asta, tu ai uitat, ca prea esti prinsa cu inspectorii aia...mama lor!
Acum ii esti datoare lui Alex ca ai nedreptatit-o. E mai energica ea, dupa cate zici tu, ca nu sta o clipa locului...poate un pic rasfatata, ca o iubeste tati mult, dar ce copil nu e! Dar energica e pentru ca i se trage din familie. Si tu esti asa, nu stai o clipa locului, tot timpul faci catev ceva, acum nu ai pretentia ca ea sa fie un copil linistit. Oglinda ai acasa?![]()
recitatoarei si cantaretei destepte!
alinkav spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Eu le verific doar de vreo 2-3 ori... =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Gabriela77 spune:
Of, Roxana, sanatate puilor!
Cat despre Alexandra, cred si eu ca ai de ce sa fii mandra!
Andreea, tare s-a zburlit parul pe mine cand am citit de bona ta! Sustin si eu parerea generala, trebuie luate masuri! Mi se rupe sufletul pt Cris si pt tine,imi imaginez doar ce e in sufletul tau! 
Aici niste poze cu joaca in zapada si pregatirea bradutului:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Aici burtica de Emma la 8 luni:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/page2/
Zi frumoasa tuturor!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
34 +
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alinkav
|
Nici nu ai idee ce bine e sa aflu ca nu sunt singura persoana cu astfel de pitici.
Spor la curatenie si la impachetat!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Aici niste poze cu joaca in zapada si pregatirea bradutului: http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1 Aici burtica de Emma la 8 luni: http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/page2/ |
O familie zambareata si fericita! Uau...la 8 luni pe tocuri,
!Si tati, topit dupa Sara...cum sta el, ditamami omul, pe scaunel, sa modeleze plastelina. Bravo, asa da!
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Of, Roxana, sanatate puilor! Cat despre Alexandra, cred si eu ca ai de ce sa fii mandra!![]() Andreea, tare s-a zburlit parul pe mine cand am citit de bona ta! Sustin si eu parerea generala, trebuie luate masuri! Mi se rupe sufletul pt Cris si pt tine,imi imaginez doar ce e in sufletul tau! ![]() Aici niste poze cu joaca in zapada si pregatirea bradutului: http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1 Aici burtica de Emma la 8 luni: http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/page2/ Zi frumoasa tuturor! Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 34 + |
superbe...
Sara, care a crescut mult si mami cu burtica, radiezi fericire.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)