Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 4
Lara spune:
E ziua Castelanei astazi?
La multi, multi ani si fericiti!
E o placere sa te citesc. Sa fii fericita si implinita! Oau, 5 copilasi vrei? Esti super!!! 
Acum trebuie sa spun ca va invidiez, dar nu asa, va invidiez rau de tot pentru ce povestiti voi acolo de vremea din tara. Imi vine sa las tot si sa fug pana acasa, sa ma arunc in zapadutza, cum zicea Ioana cand era mica. Tare mi-e dor.. Trebuie sa fie minunat, mai ales mirosul ala curat si proaspat si care inteapa nasul..
Clar, sunt trista azi si tare nostalgica. Poate va indurati de niste poze sa aruncati si la noi astea de n-avem parte de asa ceva.. Eu ascult colinde acum, tot de la voi, scuze ca nu mai retin cine a dat linkul cu radio colinde
iertare. Sarumana mult pentru el, de atunci numai asta rasuna la noi.
Acum sa va intreb ceva care ma sacaie. La sarcina cu Ioana tin minte ca ma trezeam noptile sa merg la baie, ziua vizitam toaleta destul de des, beam si apa de numa, ce-i drept, dar si acum beau destul. Insa, merg rar la baie, noaptea nu m-am trezit macar o data pentru asta si ziua, uneori abia daca fac ceva cand merg. Putin si parca.. concentrat,asa. Am zis la medic si a zis ca poate fi normal, a verificat tensiune si daca sunt umflata si gata, a zis ca fluxul de lichide e mai mare si poate nu am ce sa mai dau afara, sa beau apa si gata.
Am si pus in ultimele doua saptamani 4 kg dintr-un foc si mi-e ca parca nu suna bine.
Voi cat de des mergeti la toaleta per total? Mai ales cu burtica mare si care apasa peste tot, ar trebui sa vizitez non stop buda aia, insa, nope, nimic. De doua ori pe zi, cam asa si seara inainte de culcare in ultima vreme. E prea rar, nu? De azi fac program intensiv de baut apa. Ori ma umflu, ori rezolv ![]()
Va pup, iesiti afara in zapada.. oh, m-as plimba ore in sir, infofolita bine, prin parcuri.. Ce frumos trebuie sa fie..
Lara,
25 & mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyangel Fetele, apropos de "off topic"...cine decide daca o intrebare sau o istorisire a uneia din noi este Off topic? ...Bine , nu ca vorbim politica in odiseea sarcinii, dar eu nu am vazut niciodata de la moderator atentionari cum ca un mesaj ar fi off topic (exceptand politica facuta de Anca yari) |
Anca n-a dezbatut subiectul aici. A comentat la un topic creat special pentru alegerile ce tocmai au trecut. Ea a primit avertisment pentru modul in care si-a expus ideile... ma rog, mie mi s-a parut ca a fost cenzurata, pentru ca la scurt timp i-a fost sters contul.
Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
oanaiacovita spune:
Rebiana mersi. Mai trag sperante.
Eu m-am apucat sa citesc cartea dnei Culcer si imi place foarte mult cum pune accent pe alaptatul exclusiv pana la 6 luni. Pentru cine are dubii cu alaptatul, va recomand cartea.Este pe mailul comun.
Denisa cred ca tot colostru e, ca asa am inteles. Pana la nastere doar colostru avem.
Anca mersi. Raman la medicul de familie. Care apropo, nu imi raspunde la telefin, dar imediat mai insist. Tre sa vad cu prenatalul.
Oana
29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
elybub spune:
Fetele eu nu am vazut colostru pana acum, cand trebuie sa apara eu am 19 saptamani.
cum stati cu somnul? Eu ma culc la 8 si ma trezesc la 4,30 sau 5 ca astazi.
alina_bubulina spune:
Buna Dragele mele,
imi cer mii de scuze, ca nu am mai intrat sa va scriu si despre mine, dar am avut treaba multa la servici chiar daca am 2 prichindei in burta, m-am chinuit sa le fac pe toate cat pot eu de bine.
trebuie sa va spun ca de ceva vreme stim ca nu mai sunt fetite sunt baietei picitii mei. m-am nacajit tare ca ma obisnuisem cu gandul, dar asta este, le-a crescut cuculet intre timp. va rog sa-mi scuzati semnatura, o voi schimba! nu am avut timp de alte nume plus ca pusesem atata suflet in numele de fetita, k acuma nu-mi mai place nimic alceva.
am intrat si sa va mai intreb niste lucruri cum ar fi: de secretie, am vazut ca undele din voi aveti aceasta problema.Pe mine ma cam bantuie de ceva vreme ce ar putea fi, o secretie albicioasa, galbuie si cam apoasa
! am intrebat medicul si mi-a raspuns sec! Daca nu te manaca si nu ai o iritatie majora sa o lasam in pace! oricum tratamente eficente nu prea sunt!
ca o fi rau..... ca asa o fi.... nu mi-a zis..
colul cica este cand 3 cand 3.5 cm .... inchis, dar avand gemeni sunt cam panicata, sa nu se deschida deodata, caci uneori mai simt presiune pe jos, mai ales cand imi apropii picioarele strans de tot... si cand se agita cele 2 galuste, caci deja cred ca se bat intre ei. se descopera, se bumbacesc, sunt asa simpatici!!
Raportez, ca am o burta imensa, si tuguiata (v-am vazut pe voi in poze, suntei niste finute!!! )
pe langa balenuta de mine, am luat vreo 20 kg dar mai sunt 2 luni 
Piticii sunt bine, cu vreo 300 gr intre ei, 1100 gr si 850 gr la 27 sapt, stam cu inima stransa pt sindromul transfuzor/ transfuzat.
imi pare rau, k am scris cam mult , dar mi-era dor de voi.
va pup pe toate!
Mami de
Diana si
Ema
babyangel spune:
Vladi, Lara am ajuns si la postarile voastre de cenzura
. Eu accept orice manifestare a fetelor ,si ma bucur alaturi de ele, si vorbesc mai ales a cele care sunt la primul bebe.
Emotiile si incantarea sunt atat de mari, incat reactiile sunt toatal permise, indiferent cat ar parea de banale...ar fi misto ca peste 1 an sau 2 sa putem sa citim in Arhiva forumului, si atunci sa vedeti voi distractie despre propriile reactii, care sunt clar afectate de schimbarile hormonale
![]()
Eu, sunt la al doilea copil pe care mi-l doresc de 3-4 ani,(primul copil are deja 9 ani) si marturisesc ca ma bucur enorm de tare sa fac cea mai mica cumparatura de bebe, sau sa iau hainitele ce le am si sa le rascolesc zi de zi...Parca nu-s normala

Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
Lara spune:
Hai ca incep sa ma infoi si eu de-acum. Gata cu capitolu offtopic, s-a incheiat. Ma si irita termenul, mai bine zicem "de pe campuri". Era vorba de alegerea minunii de nume pentru prunci, de toata lumea se certa si numa asta avea in program ca nu avea sens sa mai imi rup din timp pentru asa ceva. Deci asta fu si gata! Bine ca s-a hotarat lumea si se facu liniste, ca un capitol intreg numai cu asta a fost.
Deci liber la barfa si la vorbit bazaconii, ca de asta suntem aici, numa pliz, sa nu va dea prin cap sa mai schimbati nume de capitole sau stiu eu ce, ca la cate suntem, atatea idei sunt si iar zeci de pzgini si timp va curge.
Sper ca s-a inteles odata, ca o tot tinem asa altfel. 
Enjoy the snow!!
Lara,
25 & mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
dayanara spune:
lara depinde , sunt sarcini cand la inceput urinezi mai des, apoi cand creste uterul, se ridica si nu mai exercita asa presiune pe vezica , apoi in ultimul trimestru cand bebe coboara, iar incep vizitele la baie
asa am patit eu in prima sarcina, la asta vad ca inca mai fac drumuri dese la baie si nu e placut , pt ca imi pare ca e destul de jos pozitionat
alina-bubulina, felicitari pt pitici ! la ce nume v.ati gandit?
oana la prima sarcina mi.a aparut colostru dupa 26-28 de saptamani nu mai stiu exact, poate chiar mai tarziu, oricum nu e regula sa apara inainte de nastere
roxana
25
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kossir Vladi am ras de kg tale, nu stiu de ce, ca sigur nu ai luat cat mine, poate am plecat de la greutati diferite. Eu aveam 84 acu doua saptamani . 17kg luate . Si eu am "hotarat" sa am grija ce mananc. Rezultatul, am grija pana ma scap in ceva ingrozitor, dupa care am mustrari de constiinta. Atat!!!!!! Un stres in plus .http://community.webshots.com/user/kosscar |
Kossir, asa fac si eu cand vad cate kg am luat pana acuma( 14 kg) ...imi propun sa nu mai mananc dulciuri, ca la mine asta e marea problema....cred ca deja sunt dependenta
...nici Papa Pius nu ma mai poate opri
...M-as declara multumita cu un total de 20 de kilogrameAnca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamanisi mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
ate_09 spune:
alina bubulina FELICITARI PT BAIETEI!!!!!!
Ma bucur ca ai mai intrat sa ne dai vesti!! 
Sa ai o sarcina usoara in continuare si doi bebelusi minunati!!!!
asteptam un
27+
Theodor Stefan
http://s213.photobucket.com/albums/cc316/athena1509/?action=view¤t=STEFAN_1-1.flv - Bebe la ecograf
Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

...Bine , nu ca vorbim politica in odiseea sarcinii, dar eu nu am vazut niciodata de la moderator atentionari cum ca un mesaj ar fi off topic (exceptand politica facuta de Anca yari)