Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 13
andira spune:
Hai ca m-ati facut curioasa, si m-am apucat sa verific: concluzia e ca am colostru, dar doar la jumatate din "dotare".![]()
Eu va ziceam de dureri de 2 saptamani referindu-ma doar la rani - aparitie, moment culminant, vindecare
. In rest, alaptarea nu mi-a provocat dureri. Febra laptelui nu am inclus-o, pt ca aia am avut-o oricum, de ambele dati, si o sa fie cu siguranta si acum. ![]()
asteropipan spune:
ANDRA_S f frumos acolo la tine.superbe poze,peisaje. As fi vrut sa vad si burtica ta in poza la zapada
spune-i sotului sa iti faca zilele astea sa te vedem si noi
multi pupici
27+
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
andira spune:
Pentru amatoare: tocmai au spus la stiri ca AC/DC vine la anul in Ro.
Parca pe 19 mai - ne vedem la concert?![]()
Erina spune:
Buna seara!
Mamici eu va citesc dar de postat mai mult la clubul Dariei.
Nici eu nu scriu daca nu am noutati, daca se intreaba cineva ceva sunt alte burtici mai prompte si tot asa...
Alina2 intreba despre celule stem.lanoi sunt vreo trei firme: Cell Cord Blood,Cryo Save si Life Line.
Toata povestea e destul de controversata iarin Romania nu poti fi niciodata sigur de ce te asteapta.poti opta pentru prelevare sau te poti ruga sa fie totul bine si sa nu fie nevoie. Oferta cea mai buna am vazut-o in jurde 2900 Ron si parca 140 euro taxa anuala.
Iata aici un articol complet despre celulele stem.
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Sarcina--nasterea-si-lauzia/intrebari-si-raspunsuri-in-legatura-cu-celulele-stem_1237
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Va doresc o seara placuta si linistita. 
Miine revin cu noutati de la morfologie. Doamne ajuta sa fie totul bine!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
oanka80 spune:
fetelor e de speriat faptul ca nu am f mult lichid amniotic?
sa stiti ca sfaturile pe care le-am primit de la voi, fete ce ati trecut prin ingrijorarile mele, sau probleme mai mici sau mai mari ca ale mele, am pus f mult pret pe cuvintele voastre, mai mult decat am citit pe net sau prin cartile din casa.
eu una deschid cu mult drag pagina de forum sa va citesc experienta zilnica a fiecareia, sa ma bucur alatur de voi de ceea ce traiti...
sa ma iertati pt poliloghia mea caci poate si eu v-am obosit prin unele discutii deschise(imi sta pe creier problema mea cu cufureala )
, dar va marturisesc cu mana pe inima ca faceti parte din viata mea, chiar daca nu voi ajunge sa stau fata in fata cu multe dintre voi.
sunteti speciale si haideti sa ne simtim bine si pe viitor caci ne asteapta clipele cele mai minunate din anul ce va veni in curand 

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
29+
- Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*
mihaelagrosan spune:
Oana uppss casa nu e a noastra, e a parintilor
. Ne facem si noi, mai bine zis ne facem cu ajutorul parintilor in Baia Mare. Sper sa ajungem sa locuim acolo candva. Ca de Clujul asta m-am saturat.
Erina succes maine la eco. Tinem pumnii.
Pana la urma am hotarat sa merg si eu la medic acum inainte de sarbatori. Mai mult din cauza paranoiei sotului care se teme sa nu ajung la spital ca la prima sarcina. Asa ca din noroc am reusit sa obtin o programare pe maine ca renuntase cineva. Oricum eu sunt bine daca nu fac mare efort, doar presiunea aceea ma dispera, mai ales cand stau pe wc, am impresia ca se desface ceva si iese bebeul.
Mihaela
24+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
oanaiacovita spune:
Oanka eu stiu ca daca bei multe lichide isi mai revine si lichidul amniotic. Si oricum de acum incepe sa se mai diminueze.
Dra ce a zis?
Pup eu mamicuta scumpa.
Oana
29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
oanaiacovita spune:
Miha tinem pumnii sa vii cu vesti bune de la dr maine.
Si scuze de confuzie.![]()
Oana
29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Bebe mic 
oanaiacovita spune:
Erina, scuze, bafta multa maine la morfologie. Sigur va fi bine.
Oana
29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Bebe mic