Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 14
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samaria Alina:LA MULTI ANI SI MULTE LUNITE IOANEI!!! Maria 25+Mami de Sammy si de ![]() |

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
22+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
dayanara spune:
oanka dar ti.au spus ca ai lichid putin?
erina bafta la eco maine!
andra , denisa foarte frumoase pozele cu catelusi in zapada!
eu la discutia de alaptat stau deoparte , citesc si iau aminte:)
freedelia sanatate socrului! imi pare rau ca treci prin astfel de momente
lara si sotul meu trebuia sa plece dar eu singura , gravida si cu ivan dupa mine nu stau, chiar daca am spitalul la doi pasi...
yaia cum a fost in excursie?
roxana
25
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Vladi-

am tot din lista ma putin crema pt sani, care e pe lista de cumparaturi dar dupa anul nou.
Ma gandesc sa-mi iau si pompa pt muls ....la asta mai ma gandesc..
La sutien am 80C. Desi nu par mari am baza mare .
Oana nu pare in bucuresti pt ca e o zona cu case, desi sunt blocuri de jur imprejur . De asta am si stat si m-am plimbat pe stradute. Aici e frumos si liniste si gheta pe jos pe care m-am dat.
5 min la incolo e coloana pe masini si claxoane.
Nu mai stiu cine ma intreba. Stau in colentina - Doamna Ghica
Denisa,
24 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
oanka80 spune:
dayanara da asa mi-a zis dr la eco azi. mi-a zis ca nu prea as avea ce sa fac, pt ca asta e o chestie genetica. 
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
29+
- Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*
oanka80 spune:
oanaiacovita cum adica se diminuiaza lichidul de acum? adica raman si cu mai putin decat am acum? asta sa fie ultima mea grija 
pupici si de la mine si maria pt micul eric
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
29+
- Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*
Ioanact spune:
Buna seara!
valdimirescu si eu am avut dureri groaznice la alaptat, cu rani..numai gandul ca tb sa alaptez ma 'ingrozea', alaptam cu lacrimi..si f bine ca ai deschis un subiect care pe mine ma intereseaza mai ales la al doilea bebe..sper sa fie m usor..
Rebiana Oare daca folosim cu 2 luni inainte Garmastan ne va fi mai usor, cand vom alapta? Eu am crema pregatita, am folosit-o si dupa ce o alaptam pe Ioana, pe langa asta mai foloseam si glicerina boraxata.
honeybaby la mine au durat mai bine de 1 luna. 
![]()
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
22+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
stefimic spune:
buna seara mamici, suntem si noi pe aici, uitandu-ne mereu pe geam si nevenindu-ne sa credem ce este afara, chiar a venit iarna, spre deosebire de sarcina cu STEFI cand nu am avut zapada deloc si m-am plimbat toata iarna ca o nebuna, acum nici nu i-mi vine sa ies din casa de frica sa nu cad.
am vazut ca maine, ca si noi, multe mamici merg la control sa-si mai vada inainte de sarbatori puiutii, si eu sunt un pic paranoia si am zis ca vreau echo ca sa stau linistita de sarbatori.
eu va citesc si va ascult cu drag toate povestile dar nu intotdeauna gasesc si timp sa raspund, pentru mine faptul ca stau singura cu STEFI si ma ocup si de casa si deja ma misc ca o balenuta simt ca i-mi ocupa deja aproape tot timpul si mi-e din ce in ce mai greu sa stau la calculator mult timp.
eu va pup, va citesc si cand pot sau aveti nevoie de mine sunt aici la datorie.
sa aveti o seara placuta.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
30+
IOANA
andra_s spune:
| citat din mesajul lui oanaiacovita Andra, nu inca, nu incepe, ca stiu de la mamici ca dau contracti. Am inteles ca cel mai bine din luna a 8a sa dam cu prosopul aspru si sa incepem sa bem ceai de zmeur. ![]() Oana 29+ Eric Nicholas AMR 10+![]() Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
nu am trecut la practica, astept si alte pareri, dar ma gandesc ca este cumva un act de masochism sa iti tragi si rasucesti asa de sfarcuri, si cu un prosop aspru

, ca sa il formeziPOZE
28+
- (Iustin???, Iannis???) StefanViitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
andra_s spune:
| citat din mesajul lui asteropipan ANDRA_S f frumos acolo la tine.superbe poze,peisaje. As fi vrut sa vad si burtica ta in poza la zapada ![]() multi pupici ![]() 27+ http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1 |
alina2 sotul nu este acasa ziua, dar joi sta acasa ca mergem la dr si ii zic sa imi faca un pictorial in zapada

POZE
28+
- (Iustin???, Iannis???) StefanViitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
honeybaby spune:
Oanka- din ce am mai citit la alte mamici lichidul s-a refacut daca au baut suficiente lichide.
Cum adica e o chestie genetica ???
Deci, am mai spus, eu pun sotul la supt sa se obisnuiasca sanii pana la nastere :D
Denisa,
24 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE

AMR 10+