Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 12
asteropipan spune:
OANAIACOVITA bun ce ia mancat tu,ma refer la ficatei si mie imi plac de mor dar mi-a fost frica de cand am ramas gravida sa pap ca cica nu sunt indicati
in schimb cartofi prajiti cu usturoi mananc cel putin de 3-4 ori pe saptamana.nu e buna prajeala dar nu ma pot abtine.am lasat tigarile chiar din prima zi de cand am aflat ca sunt gravida dupa 10ani de fumat si cate un pachet pe zi
dar la cartofi prajiti nu pot renunta.
in privinta schimbului de care ziceai acum as da marea pe zapada si as fi tras o fuga in tara la putin de frig si nameti daca nu ar fi fost problema asta mare cu gripa noua care pt noi cele insarcinate e f periculoasa.si aici avem multe cazuri.
pupici
in ce priveste ALAPTATUL acum dupa ce am citit experientele voastre, zau ca imi e o frica de nu mai pot.ca nici eu nu suport durerea.si eu am tot citit despre alaptat dar cel mai tare m-am ingrozit cand am vazut un dvd care s-a dat free la revista "Ce se-ntampla doctore" de anul trecut.erau in filmulet niste mamici pe care le aratau in timp ce alaptau si saracele ce dureri aveau.nici nu vreau sa-mi amintesc.eu sper din suflet sa nu avem probleme ,ma refer la noi toate.iar mamicile experimentate va rugam sa ne dati sfaturi.
27+
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
Lara spune:
Dayanara, ma gandesc si eu ca o fi grasime de-acum
si nu-s eu obisnuita, la ce scoaba eram
Cu nasterea prematura, nu mai zic nimic si pe mine ma mai ia gandul asta.. ca sunt singura, fara masina, cu copilul dupe mine, fara cunostinte in preajma, sotul departe..
brrr dar imi trece, si daca o fi, Doamne Fereste, ma descurc cumva, oricum de-acum avem prunci pregatiti pentru viata, chiar daca sunt atat de mititei. Doamne Ajuta sa nu fie cazul totusi 
Asteropi, nu pot sa nu te cert ca ai refuzat o mini vacanta, esti de groaza!! Pai gripe si alti virusi daca e sa le iei, le iei si cand iesi la plimbare pe straduta din colt..Doamne Fere, cum sa refuzi tu o iesire>? Eu eram gata cu bagajul la usa, inainte sa termine fraza ![]()
Samaria, multumim de urari, esti o draguta 
Vladila cata apa am baut azi pot sa spun ca I`m fine. Functioneaza. Daca bag non stop, clar iese la fel de des, sper ca-s ok, ramane misterul kilogramelor in plus.. tu ai pus bine doar 9 pana acum. Colostru eu zic ca parca mi-a aparut.. nu mult, doar putin si se intareste ca o cojita pe sfarc, e albgalbui, dar abia se observa. La fel am avut si la Ioana. Iar de alaptat.. of, fetelor e greu pana prinzi spilul, pe mine nu ma invatase nimeni si faceam rana dupa rana si boceam la alaptat si transpiram toata pana termina. Copilu trebuie pozitionat intr-un anume fel, sa apuce bine sfarcul, vedeti pe net filmulete, sunt foarte de folos. La rani mie mi-a prins super bine Bephantene, treceau peste noapte chiar si ranile de scutec a lui bebe. In cazul tau, Vladi, fara rani.. chiar e ceva inedit, de ce te durea atat de rau oare? Chiar nu pot sa-mi explic. Doamne Ajuta sa fie mult mai usor de data asta.
Freedelia, multa sanatate socrului. Sper sa fie bine. Imi pare rau ca vei fi singura de Sarbatori.. :( Eu macar sunt singura pana la sarbatori.
O sa ma gandesc la tine ![]()
Andra.. aw.. minunate poze, sarumana 
Honey, durerile tin pana scapi de eventuala furie a laptelui, care se rezolva cu comprese reci si bineanteles pana inveti copilul sa suga corect. Ca el suge orcum, chiar daca e incorect, el tot trage de acolo si papa, dar mai greu si se fac ranile alea nasoale. La mine cred ca a fost mai rau ca nu ma asteptam sa doara, nimeni nu mi-a zis si mie, pe bune ca nu credeam decat ca va fi.. minunat
Si e, credeti-ma, e cel mai extraordinar sentiment din lume, eu eram coplesita
Abia astept sa-mi tin puiul la piept
Scapam noi si de micile neplaceri si dupa aia o sa fim cele mai fericite 
Sensibila, bebele tau e ca din reviste, pe bune, e minunat 
Lara,
25 & mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
oanaiacovita spune:
Alina2 nu mananc des ficatei dar cam o data pe luna sau chiar la doua luni tot am mancat. Azi am zis ca poate poate schimb si eu valoarea hemoglobinei maine. Vrabia malai viseaza.![]()
Oana
29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
honeybaby spune:
Mihaela, Sensibila, Andra- frumoase poze.
Annya- nu mai pricep. Dar daca doctora nu era ingrijorata inseamna ca nu e grav. Sigur peste o saptamana o sa fie bine. Eu iti tin pumnii
Eu zic sa facem o video conferinta cand alaptam si sa plangem in cor. Macar sa nu fiu singura![]()
Azi ne-am plimbat pe strazi prin cartier. Era frumos si liniste. Doar cativa copii cu saniutele super incantati de zapada.
Am facut si poze , dar cum am fost decat eu cu Honey am facut decat eu poze lui honey.
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#5415502468210595250
Denisa,
24 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
oanaiacovita spune:
Denisa data viitoare sa o inveti pe Honey sa faca poze.![]()
Foarte frumos la voi, parca nici nu as zice ca e in Bucuresti.
Oana
29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Bebe mic 
andra_s spune:
ca tot veni vb de alaptat si de durerile aferente, acum o sapt cand am fost la med de familie imi spunea asistenta sa incep sa imi masez sfarcurile cu un prosop aspru dupa baie ca sa se formeze si sa poata suge bebe, ca o sa ma doara mai putin atunci, etc. stiti ceva de asta?
POZE
28+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
vladimirescu spune:
Honeybaby, nu te speria :) marea majoritate a femeilor au doar un pic de diconfort in primele 2 zile sa zicem , la alaptare, pina invata bebe sa suga si mama sa-l puna corect la sin... si sa nu fie stresata :)) Cum am zis, eu am fost un caz cu totul special, dar sint specia care nu suporta nici atingerea tricoului pe mamelon in nod obisnuit, sar in sus ca electrizata... Parca am de 10 ori mai multe terminatii nervoase la mamelon decit femeile normale :))
Cit despre biberon... daca e sa te doara la alaptat (chestia asta cam 3-4 zile maxim va fi, daca va fi... desi cele mai multe sanse e sa nu te doara deloc!) poti sa ai orice biberon in casa, ca n-o sa-l folosesti! Daca te dor sinii, atunci dor cind sint plini, si nu o sa-ti doresti nimic mai mult decit sa-i golesti... si sa suga bebe e de departe cea mai buna solutie - "mulsul", pompa etc sint mai dureroase chiar... Asa ca nici o grija! daca vrei sa alaptezi, o sa alaptezi. Sau, cine nu vrea sa alapteze, sa vorbeasca cu doctorul dinaint ede nastere, sa i se dea niste pastile de oprit lactatia inainte de a incepe chiar... Dar sint sigura ca nmeni de pe forumul asta nu alege sa nu alapteze !
Pina atunci, uita-te la filmulete din link-urile de pe prima pagina, cum se alapteaza (sint f bune!), pregateste pt bagajul de maternitate crema Garmastan (sau ceva similar), tampoane pt sini (alea de la Nuk sint faine si nu asa scumpe), sutien alaptat de zi, sutien pt noapte (e ca un fel de brasiera si e mai comoda noaptea, tine sinii fara sa-i preseze) si 2-4 pungi cu gel de la farmacie, special de pus la congelator (pt primele 1-2 zile, sa calmezi productia de lapte cu gheata pe sini in caz ca simti ca o ia razna si se infierbinta rau sinii - adica se inflameaza, ca sa eviti angorjarea sau, mai rau, mastita).
Oricum, din observatiile si "anchetele" mele am vazut ca fetele cu sinii f mari sint mai predispuse la dureri de alaptare, ca se produce f mult lapte deodata probabil... Iar "sini " f mari inseamna de la 85 C in sus, deci nu e cazul tau :))
Cum se zice... curaj, gaina, ca miine te tai :)))
26+ cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
oanaiacovita spune:
Andra, nu inca, nu incepe, ca stiu de la mamici ca dau contracti. Am inteles ca cel mai bine din luna a 8a sa dam cu prosopul aspru si sa incepem sa bem ceai de zmeur.
Oana
29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Bebe mic 
asteropipan spune:
HONEYBABY de acordcu video conferinta
hai ca ai fost super tare
parca am citit acum cateva zile ca esti din cartierul militari?sau nu am inteles bine! si eu tot de acolo sunt-de la gorjului
te pupik
fetelor vroiam sa va intreb(nu stiu daca a-ti discutat sau nu de asta ca nu sunt membru de f mult timp) despre celule stem daca aveti de gand sa le pastrati si cu ce firma? eu din cate m-am documentat CELLS4HEALTH iti garanteaza si costurile terapiei in caz de e nevoie(Doamne fereste sa nu fie,normal)pt ca din cate am inteles e f scump transplantul. voi ce stiti?
27+
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
oanaiacovita spune:
Edit: ceaiul de zmeur e pentru usurarea travaliului.
Oana
29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Bebe mic