si titlul de Prim Ministru merge catre...
Raspunsuri - Pagina 9
Nerantula spune:
Eu sunt sustinatoare a lui Basescu (ma rog, in categoria puternic anti-Gioana, votez ce ramane), dar tot nu stiu care e problema cu Boc ...
Gruia, farama de steluta
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hristina Olariooooo, unde sunteti sustinatori Basescu, primiti cu Boc? Sa traiti ce ati votat! |
Multumim frumos
Lala_D spune:
citat din mesajul lui Nerantula Eu sunt sustinatoare a lui Basescu (ma rog, in categoria puternic anti-Gioana, votez ce ramane), dar tot nu stiu care e problema cu Boc ... Gruia, farama de steluta |
Ei problema este ca nu-i Crinutzul, nu-i Mircica, nu-i alt reprezentant PNL sau PSD etc.
Putea sa-l propuna Basescu si pe Mesia si tot s-ar fi comentat daca era membru PDL ( stiu, am extrapolat la greu).
roxy spune:
daca era cineva capabil pentru functia de prim ministru, putea sa fie si de la PDL nu avea nimeni nimic impotriva, dar sa se reprezinte prin merite care sa-l ridice la nivelul acestei functii, dar asa doar pentru ca esti intaiul executor a dorintelor basesciene, nu te indreptateste in mod normal la asa o functie.Dar in tara unde udrea este ministru, ce pretentii putem avea sa aiba prim ministru calitatile necesare, intelectuale ma refer(adica de pregatire ), ca altele o fi avand si el.
blackgirl0 spune:
Mda, Udrea cea mai competenta dintre femei, ministressa cu doua ministere, profesor universitar, avocat de nadejde, politician de frunte a acestei tari (cred ca are si un doctorat luat, nu? ). Am asa un sentiment de deja-vu, pe cand era Coana Leana (decedata ) mare academician si om de stiinta cu doar 4 clase!
Eu totusi sper ca-i un cosmar urat si nu o vor mai pune astia pe nicaieri. Sau poate pe-un vapor cu directia Monaco, ca tot este o destinatie la moda!
valentinag spune:
Din toata lista aia nefericita,Aurescu la externe,o consider o alegere foarte buna!
In rest,sa traim bine.
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
dyannna spune:
Oooo...da'ce jale mare e pe forum...ce aveti dom;le cu sustinatorii lui Basescu?...noi,daca ne doream proiectul cu neamtu'n frucea tarii, votam Geoana...ca doar nu l-am votat pe Basescu ptr ca s-a dezis de Boc...io'nu mi-aduc aminte ca actualul presedinte sa se distanteze vreodata in campanie de Pdl si oamenii lui(Videanu,Blaga,Udrea, Flutur,,etc)...nu inteleg de unde atata surpridere...cine nu a vrut PDL nu a votat Basescu, cine a votat Basescu inseamna ca nu a considerat prost guvernul Boc ,ca altfel nu inteleg de ar mai fi votat asaacu'e normal ca Antonescu si Geoana il considera cel mai slab guvern ca doar d-aia l-au trantit in parlament,dar cum cei trei crai nu au reusit sa convinga majoritatea trec frumusel in opozitie , doar avem nevoie si de ei intr-un parlament democratic
alexandrueduard spune:
Acum tot inainte: mii de bugetari(amaratii...nu cei de lux, normal)vor deveni someri, fara salarii compensatorii; pana iese dosarul de somaj (care e o suma mai mult decat modica) cu care sa traiesti pana gasesti, daca gasesti un alt loc de munca, o sa traim din te miri ce....Si asta este doar un aspect a ceea ce se va intampla. Dar pe cine va interesa?
hristina spune:
citat din mesajul lui alexandrueduard Acum tot inainte: mii de bugetari(amaratii...nu cei de lux, normal)vor deveni someri, fara salarii compensatorii; pana iese dosarul de somaj (care e o suma mai mult decat modica) cu care sa traiesti pana gasesti, daca gasesti un alt loc de munca, o sa traim din te miri ce....Si asta este doar un aspect a ceea ce se va intampla. Dar pe cine va interesa? Magda si Alex(4 ani si 6 luni) ,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se īnsele! Nu folositi cuvinte cānd actiunea, faptul īnsusi sunt posibile!#8217;#8217; |
Pe tine, pe mine, ca doar nu pe ei...ei si-au vazut deja interesele...
Forever B!
sirimie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Ei problema este ca nu-i Crinutzul, nu-i Mircica, nu-i alt reprezentant PNL sau PSD etc. Putea sa-l propuna Basescu si pe Mesia si tot s-ar fi comentat daca era membru PDL ( stiu, am extrapolat la greu). |
Asa zic si eu.
S-a gindit ca oricum nu ar multumi pe liberali indiferent de prim ministru, si atunci l-a pus tot pe Boc. Este?
Sa se fi gindit ca trebuie un prim ministru competent bla bla nu intra in atributiile presedintelui.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei