si titlul de Prim Ministru merge catre...
cine credeti ca va fi? banuiesc ca nu Negoitza sau Boc, si nici looserii aia doi de viseaza cu ochii deschisi (scuze dar nu sunt apolitica).
Din toata gasca neamtul a fost cel mai neamt si a stiut sa piarda frumos...ii dau un punct pentru asta dar parca nu il vad Prim Ministru.
Stolo mai traieste?
Raspunsuri
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina Stolo mai traieste? |
Daaa...dar este o umbra a ceea ce a vrut sa fie in urma cu cativa ani. El doar promitea ( atunci ) ca va face si va desface, insa a renuntat la functia de prim-ministru de buna-voie. De atunci, contributiile sale politice sunt din umbra. Ma gandesc ca explicatia s-ar putea gasi in problemele sale de sanatate.
Nu stiu cine ar fi bun ca prim-ministru.
allinta
cl spune:
Marina, , daca ar fi sa aleg intre Antonescu si Tariceanu, clar as opta pentru cel de-al doilea. Mi se pare mult mai inteligent, are intuitia mai buna si si reactiile la fel. In fine, e cu nu stiu cate clase peste Antonescu, clar!
In Stolo eu nu mai am incredere, dupa cum a fost in trecut...
Neamtul si de la mine are o bila alba, pentru demnitate. Dar nu cred ca el va fi alesul.
Spui ca nu crezi ca va fi Boc si s-ar parea ca numele lui se aude din ce in ce mai des. Nu stiu daca sunt doar speculatii sau nu.
capcaunul spune:
Boc. Cu acelasi guvern PDL - PSD de dinainte de crizele lui Nica. Nica, fiind inca in criza, va fi schimbat cu un membru al UDMR, asa cum s-au inteles ieri Bela cu Boc.
iileana spune:
Boc.
Prea-l aminteste Flutur de doo zile incoace incontinuu.
Variante: Videnau, Blaga.
Triunghiul portocaliu *
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul Boc. Cu acelasi guvern PDL - PSD de dinainte de crizele lui Nica. Nica, fiind inca in criza, va fi schimbat cu un membru al UDMR, asa cum s-au inteles ieri Bela cu Boc. |
Neah, in locul lui Nica vine, ....doamnelor si domnilor, .... ... Domnul Gaaabriel Oprea .
(proaspatul transfug din PSD, ridicat in grad de comandantul suprem al fortelor armate, desigur, pentru fapte de aleasa vitejie :)).
Triunghiul portocaliu *
Marina spune:
Boc circula dar parca e putin intrat in folclor, in plus cred ca nu a fost suficient de radical, nu-l vad dand cu pumnul in masa. Si sper sa nu-i vad pe Pogea si Videanu in guvern.
b.nica spune:
Mie imi place Boc!Da' este prea cinstit si deranjeaza asociatii, asa ca nu cred ca va fi alesul!
arleena spune:
Boc ....doar ca nu prea merge un ardelean ca prim ministru....imi pare rau pt el, dar a fost in continuu inconjurat de rechini.
ca prim ministru trebuie o "c u r v a" de om.....no offence...un bucurestean....tre sa tine piept rechinilor.