si titlul de Prim Ministru merge catre...
Raspunsuri - Pagina 5
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Uite ce este roxy,eu am scris cu litera mare Presedinte din respect pt. functie si din respect pt. cetatenii romani care l-au ales. |
...si conform normelor ortografice. Of, n-are voie omul sa scrie corect romaneste ca ii sariti in cap.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
citat din mesajul lui iileana Nu, nu-s Antenele. Sint EVZ & MM. Cei super-portocalii. S-au trezit si ei? |
Dovada ca EVZ si MM nu-s superportocalii, ci mai si gandesc.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
iileana spune:
citat din mesajul lui Monnvas Dovada ca EVZ si MM nu-s superportocalii, ci mai si gandesc. |
Ma intreb citi dintre simplii cetateni super-portocalii au ajuns la aceeasi concluzie ca MM (pe care eu una o apreciez, de aceasta data).
Parcurgind acest topic, ma tem ca extrem de putini spre nici unul.
Triunghiul portocaliu *
capcaunul spune:
Ileana, maine se bifeaza inca un sfert de plan (jumatate din pasul 2).
De ultimul sfert nu sunt sigur inca, dar cum cei trandafiri nu prea mai incap in aceeasi vaza nu m-ar mira sa avem un remake (dar fara Nica, cum spuneam).
iileana spune:
citat din mesajul lui capcaunul Ileana, maine se bifeaza inca un sfert de plan (jumatate din pasul 2). |
Dar e imposibil!!!
... la numele vazut de tine in globul de cristal, pe vremuri, ma refer...
Triunghiul portocaliu *
Lala_D spune:
Si cei care au pariat pe Boc ca si premier au castigat!
Este desemnat oficial de vreo 10 minute .
alexandrueduard spune:
Cea mai proasta alegere din cate puteau face.....
Magda si Alex, 6 ani
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se īnsele! Nu folositi cuvinte cānd actiunea, faptul īnsusi sunt posibile!"
Laura25 spune:
Vai ce bine!! Ce frumos!! O vreu si pe Udrea musai! Si pe Videanu la sanatate si pe Berceanu la transporturi! Da, da... ce bine! ce frumos!
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
roxy spune:
da nu a fost nici o alegere, era stabilit de mult, oare chiar nimeni nu-si da seama? sunteti chiar asa de orbiti de omu asta, ca orice ar face pentru voi este la fel, vedeti doar ce fac altii? atunci continuati sa nu vedeti lucrurile clare si sa spuneti ca altii sunt de vina pentru ce se intampla, la fel cum face si cel care cica acum si-a stors creerii toata noaptea si azi a desemnat dupa lungi negocieri cu partidele.Praf in ochi, aceste negocieri asa zise.
De fapt nu a facut decat sa-si puna tot omu lui, in spatele caruia sa faca ce vrea el.Si inca va intrebati plini de speranta, cine vor fi ministrii? Cred ca raspunsul il stiti deja...tot aia