si titlul de Prim Ministru merge catre...
Raspunsuri - Pagina 21
iileana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Mircea Badea, jurnalistul no. 1 conform galei "Zece pt Romania"? |
Nu inteleg ce pretentii aveti de la altii, cita vreme nici PD-L-ul himself nu digera aceasta nominalizare scoasa din mineca:
"Iritare a produs si nominalizarea la Educatie a lui Daniel Funeriu, peste capul Colegiului Director care îl votase pe Catalin Croitoru."
"Boc promite deja remaniere."
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/880528/Boc-cumpara-linistea-in-PDL-cu-bani-de-la-buget/
Va sfatuiesc sa faceti ca mine, bucurati-va mai bine de rezultat, ca era cit pe-aci sa nu fie asa.
Triunghiul portocaliu *
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sirimie Dan Tapalaga - www.hotnews.ro/stiri-opinii-6747295-inapoi-nomenclatura.htm" target="_blank">Inapoi la nomenclatura Una, doua, trei compromisuri puteau fi intelese, alegerile se castiga cu oameni care asteapta apoi rasplata. Dar cand tot Guvernul pare un mare compromis, indulgenta nu-si are locul. Veti spune: rabdare, sa-i judecam dupa fapte. Au avut destul timp la dispozitie sa ne dezamageasca continuu, nu vad de le-am da o noua ocazie unor Videanu, Berceanu, Udrea? Daca pina si Dan Tapalaga e de aceeasi parere.. |
Simona, sint multi cei carora, dupa ce l-au sustinut din toti rarunchii pe Basescu, acuma le-a cam pierit entuziasmul.
Daca vrei sa citesti critici la singe si la obiect aduse guvernului Boc, rasfoieste blogosfera portocalie . Sa vezi acolo dezamagire si dezgust...
Desigur, ma refer la acea parte a ei care: -nu practica partizanatul politic la nivelul de "hai rapidu'!", -nu simte nevoia imperioasa de a scrie presedinte cu majuscula; -nu-l considera pe Basescu rupt din soare si isi permite sa priveasca cu simt critic situatia.
Asaaa, cam de la Sever Voinescu ("Inteleg amaraciunea tuturor celor care sperau sa vada un guvern serios innoit. Si eu o am. Nu am fost suficient de convingatori, nici eu si nici colegii mei care au pledat pentru alte solutii si alte proceduri de desemnare a ministrilor.") in sus.
Triunghiul portocaliu *
sirimie spune:
Ileana, m-am linistit. Inainte de alegeri spuneau toti ce lucruri bune vor face Basescu, Boc, etc si acuma le pare rau ca nu si-au convins colegii sa faca acele lucruri bune. Sustinatorii care ii credeau pe vremea aia acuma "vad partea plina a paharului" iar cei care le-au finantat mizeria de campanie isi freaca multumiti miinile.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
capcaunul spune:
Hai, mai dati-l incolo de presedinte!
Sa discutam despre cea mai corupta, mai incoerenta si mai inepta institutie din Romania: Parlamentul!
Este de www.hotnews.ro/stiri-politic-6754333-toti-cei-14-ministri-audiati-marti-primit-aviz-favorabil-comisiile-parlamentare-specialitate-audierea-elenei-udrea-inceput-ora-17-00.htm" target="_blank">rasul curcilor ca aceleasi comisii parlamentare, cu aceiasi membri, sa dea verdicte total opuse acelorasi ministri propusi, la o distanta de numai 2 luni. S-a schimbat ceva intre timp? Nici macar presedintele nu s-a schimbat!
iileana spune:
citat din mesajul lui capcaunul S-a schimbat ceva intre timp? |
Cu liniuta de la capat:
- s-a schimbat majoritatea parlamentara in favoarea PD-L, prin traseism, cumparare de parlamentari si acordul cu UDMR.
- parlamentarilor le e frica de anticipate
- "s-a responsabilizat clasa politica" - citat din D-na Ministru Udrea.
Unul din astea trei tre' sa fie raspunsul corect :/ .
Triunghiul portocaliu *
capcaunul spune:
Pai, cum spuneam:
- s-a schimbat majoritatea parlamentara in favoarea PD-L, prin traseism, cumparare de parlamentari si acordul cu UDMR. |
corupta,
- parlamentarilor le e frica de anticipate |
inepta,
- "s-a responsabilizat clasa politica" - citat din D-na Ministru Udrea. |
incoerenta.
Sau poate incalzirea globala sa fie cauza?
iileana spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui capcaunul Pai, cum spuneam:
corupta,
inepta,
incoerenta. |
Sa o desfiintam, asadar. Pe institutia Parlamentului. Mai mult ne incurca.
Noroc ca are grija El Comandante si de asta.
Edit: daca ma intrebi pe mine, eu cred ca raspunsul este primul si ca este suficient ca partea care s-a dovedit corupta a parlamentului sa dispara (traseistii, proaspetii independenti, "cumparatorii" din partea PD-L).
Imi pun speranta in viitoarele alegeri parlamentare.
Pina atunci s-o mai destepta poporul...
Triunghiul portocaliu *
Llaura spune:
citat din mesajul lui xenocid Senzational la Antena3: Mircea Badea 'face misto' de Funeriu, de cercetarile lui si mai ales de banii sai. Invingem impreuna Romania bunului simt |
Badea-i un idiot si pe zi ce trece se idiotizeaza si mai tare. Pe de alta parte, nu e vina lui ca n-a auzit de 2000 de euro/luna (luat), el stie numai de 1 curcan/luna (dat) cum e moda in Romania.
Trist e ca milioane de oameni il cred, na, din acelasi motiv.
Monnvas spune:
citat din mesajul lui Llaura
Badea-i un idiot si pe zi ce trece se idiotizeaza si mai tare. Pe de alta parte, nu e vina lui ca n-a auzit de 2000 de euro/luna (luat), el stie numai de 1 curcan/luna (dat) cum e moda in Romania. Trist e ca milioane de oameni il cred, na, din acelasi motiv. |
http://www.impactnews.ro/Life/Mircea-Badea-a-ie%C5%9Fit-dezbr%C4%83cat-cu-pene-%C3%AEn-fund-%C3%AEn-Pia%C5%A3a-Victoriei-26513
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
citat din mesajul lui iileana
Cu liniuta de la capat: - s-a schimbat majoritatea parlamentara in favoarea PD-L, prin traseism, cumparare de parlamentari si acordul cu UDMR. - parlamentarilor le e frica de anticipate - "s-a responsabilizat clasa politica" - citat din D-na Ministru Udrea. Unul din astea trei tre' sa fie raspunsul corect :/ . Triunghiul portocaliu * www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
OK, si cu ce scuza toate astea atitudinea parlamentarilor? Acum se vede clar cat de artificiala era criza politica. Inainte de realegerea lu' Base nu era bun niciunul, acum brusc is toti buni. Si nu da vina pe majoritate, Elena Udrea a avut peste 40 de voturi pentru si doar 4 impotriva. Cum au votat PSDistii, PNListii?
Da, s-a schimbat majoritatea, da, le e frica de anticipate. Le scuza cu ceva ipocrizia?
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!