si titlul de Prim Ministru merge catre...
Raspunsuri - Pagina 2
Lala_D spune:
Ca locuitor al sectorului 3 mi-ar fi placut Negoita, consider ca este un adevarat primar, s-au cunoscut realizarile lui in sector.
Dar nu e o varianta ce v-a trece in parlament asa ca asta pica.
Ma gandeam daca nu vor alege pe cineva de la UDMR ca sa le dea peste nas la PNL.
Dar nu imi vine niciun nume in cap.
croco21 spune:
Mie mi-a placut Boc ca prim ministru, dar nu cred ca va mai fi el. Sper sa fie propus Blaga.
dyannna spune:
Dar daca vine Tanasescu?...independent e,il uraste pe Iliescu ptr ca l-au ciomagit minerii, daca nu ma insel vine de la Fmi,e doxa in finante...eeee?...ce parere aveti?
roxy spune:
parerea e ca...ramane tot Boc...are cel mai bun argument in favoarea sa, sluga mai preaplecata si imediat la ordinul stapanului ca el, rar mai gasesti.Este mereu cu "DA, sa traiti BINE "pe buze, chiar si noaptea daca il suna e in pozitie de drepti si executa fara urma de impotrivire.Cine altu ar fi mai potrivit decat el ?
dyannna spune:
M-am razgandit dupa ce l-am vazut pe Crin si Mircea cum se consoleaza unul pe celalalt clamand o majoritate care numai e majoritate...clar premier PDL:posibil Blaga sau Boc
b.nica spune:
Ultimele aparitii ale celor 2 perdanti politici nu fac decat sa intareasca impresia de gropari ai partidelor care i-au sustinut!
Acesti caraghiosi:Geoana si Antonescu, NU STIU SA PIARDA,sau nu isi permit sa piarda(?)!
Este o vorba, "nu esti prost destul daca nu esti si fudul"!
Ce abereaza dumnealor?Cred ca isi mai pot impune opinia in politica romaneasca?
b.nica spune:
Blaga pare sa fie mai dur decat Boc.
Sper sa fie el ales si sa faca ordine in "mahala"!
viviana spune:
Blaga, mi-ar placea.
Este dur si cu picioarele pe pamant.
Nu ar putea fi acuzat ca este marioneta cuiva.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi